Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Der er kærlighed i luften. Valentinsdag er lige om hjørnet og måske vil du gerne gøre noget særligt ud af det i år.

Men hvad kan man lave?

No worries, vi har nemlig samlet 28 af de dejligste ideer til Valentinsdag som helt sikkert vil gøre indtryk.

Uanset om du helst vil lave en klassisk romantisk gestus eller planlægge noget helt unik, i vores liste finder du noget for enhver smag, om det så er de søde mand, kæreste eller kone som du vil overraske og forkæle med en dag i kærlighedens navn.

Kærlighed behøver ikke kun at være sukkersødt, det kan også være spændende og eventyrligt samtidigt. Derfor fortjener din elskede en Valentinsdag som virkelig lader jeres unikke sammenhold komme til sin ret. YourSurprise tilbyder en stor vifte af dejlige personlige gaver og fede ideer til Valentinsdag og aktiviter i kan lave sammen. Fra fortrolige klassikere til nye kreative valentinsdag idéer, som du måske aldrig selv ville komme i tanke om. Og det fedeste ved det hele er at ved hver en ide til Valentinsdag har vi en passend ide til en personlig Valentinsdag gave!

Hvad finder du i denne blog?

  • Ekstraordinære oplevelser: Kom ud af din comfortzone og oplev nye ting sammen.
  • Hyggelige ting i kan lave derhjemme: Kærlighed behøver ikke altid at udtrykkes i store armbevægelser, derfor har vi også masser af Valentinsdag idéer som i kan nyde sammen derhjemme.
  • Personlige gaver: En gave man har lagt omtanke og arbejde i er den perfekte måde at sige “Jeg elsker dig” på.

Hvad venter du på? Lad os finde ud af hvordan du kan gøre denne Valentinsdag til den mest uforglemmelige nogensinde.

11 Valentinsdag idéer til derhjemme

Valentinsdag behøver ikke fejres uden for hjemmet. Romantik kan sagtens skabes derhjemme. Her får du 11 kreative og kærlige ideer til Valentinsdag derhjemme:

  1. Tidsrejse cuisine: Tænk tilbage på starten af jeres forhold og de retter i elskede at spise sammen. Sammensæt en menu med lækkerier fra starten af jeres forhold. Selvfølgelig iført jeres fineste puds, og i stearinlysets skær fra jeres egne personlige stearinlys!
  2. Virtuelt museumsbesøg: Mange verdenskendte museer, som Louvre i Paris, Smithsonian i New York eller vores eget Nationahistoriske museum tilbyder virtuelle ture. Lav en lækker snack, og sæt jer klar ved computeren, og nyd den pragtfulde kunst og kultur. Det er selvfølgelig endnu bedre med en en dejlig flaske personlig vin!
  3. Hjemme biograf: Forvandl dit hjem til din egen biograf, Lav popcorn og se sammen en god film eller serie. Det kan du kombinere med et personligt fleece tæppe som i sammen kan hygge under.
  4. Vinsmagning: Køb forskellige vine og planlæg en vinsmagning derhjemme. Servér vinene i jeres egne personlige vinglas indgraveret med jeres navne eller en personlig tekst.
  5. Skovtur i stuen: Find picnick tæppet frem, lav jeres yndlings delikatesser og nyd en intim frokost eller middag sammen. Gør det ekstra særligt med jeres eget personlige ostebræt med osteknive.
  6. Vild med Dans aften: Sæt jeres yndlingsmusik på, og byd din kæreste op til en romantisk dans. Du kan i forvejen øve dig på en koreografi på YouTube og overraske din kæreste med dine moves. Med personlige strømper med billede, glider du uden problemer over stuegulvet.
  7. Virtuel concert: Find en live concert af jeres yndlingsband eller artist, og nyd forestillingen sammen på sofaen. Personlige chokolader med billede er helt perfekte som personligt touch.
  8. Morgenmad på sengen: Lav en overraskelses morgenmad på sengen, som dy hemmeligt gør klar. For at gøre det endnu mere særligt serverer du kaffen i et personligt krus med billede!
  9. Gamenight: Hyg jer sammen over jeres yndlings brætspil. Gør det endnu sjovere med et personligt puslespil eller et andet familiespil.
  10. Hjemme spa: Sæt noget afslappende musik på, tænd nogle duftlys, fyld badekarret og gør klar til massage. Ren forkælelse og en romantisk oplevelse i jeres eget hjem. Helt perfekt sammen med en af vores personlige wellness gaveæsker.
  11. Mindebog: Læg lidt tid i at lave en personlig fotobog fyldt med alle jeres minder. Tilføj billeder fra særlige øjeblikke til helt almindelige hverdags øjeblikke. En virkelig rørende og betydningsfuld gave til din Valentin.
Køkken og borddækning

Køkken og borddækning

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Valentinsdag gave

Valentinsdag gave

10 budget venlige ideer til Valentinsdag

Picnick med et personligt touch

Hvem siger at man kun kan picnicke om sommeren? Der er ofte fine overdækkede steder at finde eller en hyggelig hytte med en flot udsigt. Der kan du lave en romantisk skovtur til Valentinsdag. Gør det endnu mere særligt med at cocktail gaveæske med delikatesser og indgraverede glas.

Skattejagt fyldt med kærlighed

Lav en romantisk skattejagt gennem byen, parken eller endda i jeres baghave. Læg hints på forskellige steder som har betydning for jer, og til slut kan du som skat give din partner en personlig mega chokolade fra deres yndlingsmærke.

Tag ud og skøjte

Hvis man er heldig kan man tage ud og skøjte på naturis i Februar, og ellers en hyggelig dag i skøjtehallen. Det er garanteret lang tid siden i har gjort det. En egen personlig hue er den perfekte gave til din skøjtepartner.

Se på stjerner

Der er næsten ikke noget mere romantisk end at se på stjerner sammen. Tag et par soveposer med, og en dejlig varm drik i et personligt termokrus, og find det ultimative sted at lede efter stjernebillederne sammen.

Gå en tur i naturen

Naturens lyde, frisk luft og ro kan nogle gange være den perfkte Valentinsgave. Planlæg en hyggelig gåtur sammen, i skoven, på stranden eller i markerne. Giv din Valentin en personlig vandflaske i gave som han eller hun kan tage med.

Tag ud og cykle

Er du klar til at tage på eventyr med din elskede. At cykle i byen eller gennem naturen er en dejlig og aktiv måde at fejre Valentinsdag på. Giv en personlig rygsæk i gave til jeres frokost og drikkevarer og i er klar til at tage på eventyr sammen!

Bådtur

Bor i i nærheden af vand så kan i pgså tage på en hyggelig bådtur. Et personligt termokrus med deres yndlingsdrik kan man selvfælgelig ikke undvære.

Besøg et lokalt (loppe)marked

EN hyggelug slendretur på det lokale (loppe)marked kan også være en dejlig måde at fejre Valentinsdag sammen på. Fra blomster, til lækkerier og kunst. Giv din valentin en personlig mulepose, hvor alle jeres indkøb passer i.

Tag i Zoologisk have

Til dyreelskerne er en udflugt til Zoologisk Have den perfekte gave. Men når man er på udflugt så hører sig naturligvis dejlige lækkerier til. Overrask din kæreste i forvejen med en personlig slikgave.

Vær kreative sammen

Tag et dagskursus sammen med din elskede, som f.eks pottelavning, malekursus eller et madlavningskursus. Giv din kæreste et personligt forklæde, som kan beskytte hans eller hendes tøj. Helt unikt men også super smart efterfølgende!

7 helt særlige Valentinsdag Idéer

Tema middag

At lave lækker mad sammen kan være dejligt afslappende, især hvis i gør det sammen. Vælg et tema som i begge er interesserede i og gå på kulinarisk eventyr i køkkenet. Giv som prikken over i´et din Valentin en pragtfuld personlig champagnegave i gave. Det er en dejlig unik måde at fejre Valentinsdag på uden at skulle ud af huset.

Genoplev jeres første date

Der er noget magisk ved at genopleve de første øjeblikke sammen. Tag din kæreste, kone eller mand med til det sted hvor i havde jeres første date, eller hvis det ikke er muligt, så rekonstruer jeres date derhjemme. Et personligt billede på lærred er den perfekte gave til at gøre det endnu mere særligt.

Photoshoot

Bestil et professionelt photoshoot eller lav selv billeder rundt omkring i jeres hjem. Det er altid et dejligt minde at have flotte billeder af jer sammen og en ny oplevelse sammen er altid spændende. Lav til anledningen matchende t-shirts eller trøjer.

Lav jeres eget maleri

Har du nogensinde overvejet at lave jeres eget kunstværk sammen? Køb et lærred og noget maling, og slip kreativiteten løs. Derefter kan du give din Valentin et smuk billede på lærred med jeres helt eget kunstværk.

Bestil en rejse

At opleve nye steder sammen på Valentinsdag er en fuldstændig uforglemmelig oplevelse. Så book en last-minute rejse, og tag afsted! Giv din kæreste eller ægtefælle en personlig kuffert, bagagemærke eller rejsedagbog til den særlige overraskelse.

Vin- eller Ølsmagning

Besøg en lokal vinbonde eller et ølbryggeri og smag sammen de lækre delikatesser. Overrask din elskede med et eget personligt vin- eller ølglas så i altid kan mindes om denne dejlige dag sammen.

Gamenight!

Elsker i at spille brætspil? Gør det til en helt særlig aften med jeres yndlings brætspil. Der hører sig naturligvis lidt lækkerier til, så giv din Valentin en lækker gaveæske med delikatesser, vin og et indgraveret tapasbræt, og nyd en hyggelig aften i hinandens selskab.

Sådan! Så er både aktiviteter og gave kommet i orden til Valentinsdag i år! Leder du efter lidt inspiration til et sødt valentinsdigt for at sætte prikken over iét på din valentins gave? Så tjek vores blog ud med romantisk digte og tekster!

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Muleposer

Muleposer

Forklæde med tryk

Forklæde med tryk

Vinglas med gravering

Vinglas med gravering