Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte sølvbryllupsgave i vores store udvalg af personlige gaver. Overrask sølvbrudeparret med en gave der er lavet helt unikt til dem.

473 Gaver

Du har set 48 af 473 gaver

Unikke Sølvbryllupsgaver

Overrask sølvbrudeparret med en gave der ikke bare er original, men også virkelig personlig. Hos YourSurprise har vi et kæmpe udvalg af helt unikke og personlige bryllupsdag gaver. Du kan nemlig skræddersy hvert enkelt så de passer til parrets smag. Vælg den måde du vil ønske tillykke på ved at vælge den bedste sølvbryllupsgave, tilføj en personlig hilsen, navnene eller et særligt billede til gaven, og du er klar til at hylde deres lange ægteskab!

Ønsk tillykke med en helt særlig sølvbryllupsgave

Til sådan en lykkelig begivenhed som et sølvbryllup er blomster selvfølgelig et must. Men hvad skal sølvbrudeparret dog gøre med alle de blomster? Hos YourSurprise har vi helt unikke og originale blomstergaver som parret kan nyde i mange år.

Tag for eksempel vores tørrede blomster, de leveres med en flot træholder som kan indgraveres med parrets navne, initialer eller en personlig tekst. En super flot gave som holder sig i mange år og også en flot, diskret og stilfuld gave til hjemmet. Hvis du ikke selv er til stede, kan du også få sendt gaven direkte til det lykkelige par. Ligegyldig hvad så vil din sølvbryllupsgave holde sig meget længere end en almindelig buket blomster.

Til dem der har grønne fingre med en have eller en balkon, så er vores blomsterfrø fra Blossombs den perfekte gave. De vil vokse sig til et kæmpe blomsterbed eller de kan plantes i en potte. Du kan personliggøre selve emballagen eller lægge et sødt lykønskningskort ved gaven.

Gave til sølvbryllup som parret kan nyde sammen

Når man har været gift i 25 år, så er det helt sikkert noget at fejre. En anden fantastisk ide er en lækker flaske champagne i en luksus trækasse som indgraveres med din tekst. Som prikken over i’et kan du også købe 2 tilhørende champagneglas som indgraveres med parrets initialer, eller deres sølvbryllupsdato. Hvis du vil fuldende gaven fuldstændigt, så kan du også få en champagnekøler eller vinkøler indgraveret!

Til sølvbrudeparret som elsker at nyde en drink og nogle snacks sammen, så gå efter et af vores cocktail gavesæt eller vingaver sammen med et tapasbræt af træ. Vores vingaver kan personliggøres med egen etikette eller en trækasse med personlig indgravering. Tapasbrættet kan også gøres helt personligt med en personlig hilsen eller deres navne indgraveret i træet.

Til dem med en sød tand, så anbefaler vi en vores personlige chokoladegaver. Vi har alt fra chokoladeæsker til mega chokolader, alt sammen gjort personligt med et billede, personlig hilsen og navn på emballagen. Det er virkelig en personlig overraskelse.

Overrask med en personlig sølvbryllupsgave

Leder du efter den perfekte sølvbryllups gave? Det kan være du vil overraske din mand eller din kone? Vi har masser af gaveideer som vil skabe varige minder fra denne særlige milepæl. Vil du have nogle ideer? Lav en flot pynte flise af porcelæn i vores online editor. Tilføj et personligt budskab og et billede, og du har en sølvbryllupsgave som går lige i hjertet og som samtidig kan bruges som dekoration i hjemmet.

Vil du hellere give en gave hvor du kan bruge flere billeder og måske endda lave en collage? Så lav et personligt vægur, et personligt puslespil eller en serveringsbakke med dine yndlingsbilleder. Ved at bruge billeder fra nogle af jeres bedste minder gennem tiderne vil din gave helt sikkert gøre stor glæde.

Giv en sølvbryllup gave personligt eller send den direkte til modtageren

Alle vores gaver hos YourSurprise kan nemt og simpelt personliggøres med et billede og/eller en personlig hilsen efter eget valg. Derefter kan du enten få gaven leveret hjem til dig selv, eller du kan få den sendt direkte hjem til det lykkelige sølvbrudepar! Hold øje med leveringstiden for at være sikker på at den kommer frem i tide.

Hvad er en god sølvbryllupsgave til forældre?

Har dine forældre været gift i 25 år? Det er noget af en bedrift, og det vil du sikkert gerne være med til at fejre. De fleste forældre forventer ikke store dyre gaver fra deres egne børn, men en betydningsfuld gave som kommer fra hjertet og som du har tanker og arbejde i, det vil de helt sikkert elske.

Du kan for eksempel overraske dem med matchende badekåber med deres navne broderet på ryggen, eller et par hjemmesko til hver med et billede af deres børn.

Eller hvad med en flaske Moet & Chandon champagne med dertilhørende super flotte kvalitets champagneglas med indgravering?

Hvis du hellere vil overraske med en gave med billede, så kan du lave en fotobog med de bedste minder gennem deres liv sammen, som selvfølgelig starter med deres bryllupsdag og så alle store milepæle siden da! I stedet for et billede på lærred, kan du få lavet en super flot billedvæg med vægpaneler hvor du både kan tilføje tekst og billeder.

Ligegyldigt hvad du vælger så er en gave der er lavet fra hjertet helt sikkert noget der vil falde i dine forældres smag!

Den perfekte sølvbryllups gave til hende

At fejre sølvbryllup er virkelig en helt særlig begivenhed. Det symboliserer et kvart århundrede fyldt med kærlighed, dedikation, og varigt partnerskab! Denne milepæl skal selvfølgelig fejres med en gave, og helst en personlig en af slagsen som samtidig er tidløs og stilfuld. Her er nogle fantastiske gaveideer til at overraske din kone med til jeres sølvbryllup:

  • Et hjerte af træ indgraveret med jeres navne
  • En hjerteformet pude med jeres billede
  • Et billede på lærred med jeres bedste billede sammen
  • Et hjerteformet smykke vedhæng med jeres initialer
  • Et sæt med 2 krus med kærlighedstema

De bedste sølvbryllupsgave ideer til ham

Hvis du leder efter en sjov gave til din mand til at fejre jeres sølvbryllup med, så har vi er stort udvalg af sjove, klassiske og betydningsfulde gaver som helt sikkert vil inspirere dig. Lad os gå på opdagelse i kreative sølvbryllupsgaver som passer til en mand:

  • Et sjovt par personlige boxershorts
  • Et indgraveret armbånd af læder
  • En dejlig blød badekåbe med hans navn broderet på ryggen
  • En personlig fotobog med alle jeres minder fra de sidste 25 år
  • Et luksus armbåndsur af træ indgraveret med hans navn eller jeres sølvbryllupsdato.

De mest originale gaveideer til sølvbryllup

Hvis du vil holde lidt fast i traditionerne, så er sølv selvfølgelig den ædelsten som et sølvbryllup drejer sig om. Hvad med en flot sølvhalskæde med parrets initialer eller et sølvarmbånd med en indgraveret tekst. Andre gaveideer er selvfølgelig vingaver, men hos os kan du gøre denne lidt typiske gave helt original, ved enten at få lavet din egen etikette på vinflasken eller indgravere et personligt design på trækassen. Du kan også gå efter en gave som passer til boligindretningen.

Sølvbryllupsdagen gøres helt unik og mindeværdig ved at finde gaver som er helt personlige. Traditionelle gaver har også en vis charme, og med et personligt touch gør du det helt perfekt. Det repræsenterer jeres kærlighed til hinanden.

Uanset om du vælger smykker, bestik, indgraverede fotorammer eller sølv dekoration, så vil det personlige touch helt sikkert sætte prikken over i’et på din sølvbryllupsgave.

Brug traditionerne til at fejre jeres kærlighed og gør jeres sølvbryllupsdag en uforglemmelig dag som vil være graveret i jeres hjerter for altid.

Husk på at det at give den perfekte sølvbryllups gave bare er en måde at fejre jeres 25-årige rejse sammen. I sidste ende er det jeres kærlighed, respekt og værdsættelse af hinanden som overvinder alt.

Tillykke med Sølvbrylluppet!