Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask en du holder af med en personlig og unik øl gaveæske. Med disse øl i gaveæske med eget design, billede, navn og/eller tekst vil du helt sikkert få smilet frem hos en ølelsker! 

21 Gaver

Gaveæske med øl: Den perfekte gave til øl-kenderen

Leder du efter en lækker gaveæske med øl til en der er øl fanatiker? Du vil selvfølgelig helst give en gave som falder i personens smag. Så har vi helt sikkert en helt unik gaveæske med øl til dig.

At få en personlige gave, som er lavet med omsorg og kærlighed, kan gøre et almindeligt øjeblik til et minde for livet. Det er ikke kun selve gaven der tæller, men også tanken og umagen der er lagt bag. Personlige gaver udstråler lige præcis det.

De siger “Jeg har lavet det her helt specielt til dig, for det passer perfekt til dig”. Og det er lige nøjagtig det vores gaveæsker med øl gør for en ægte ølkender.

Hvorfor vælge vores øl i gaveæske?

Vi har et kæmpe udvalg af øl i gaveæske som alle sammen kan personliggøres med navn, billede og en personlig hilsen. Em øl i gaveæske med eget design er ikke kun en original gave, men viser også at du virkelig holder af personen. Du har trods alt gjort lidt mere ud af det for at skabe noget helt særligt.

Hvad gør vores gaveæsker til øl helt særlige?

  • Alsidighed: Vores øl i gaveæske er perfekte til enhver anledning. Uanset om det drejer sig om en fødselsdagsgave, en jubilæumsgave, en julegave, en værtindegave eller bare for at vise at du tænker på personen. Tjek alle vores fine designs ud og lav din helt egen gaveæske med øl.
  • Personliggørelse: Ved at tilføje navn, billede og personlig hilsen til øl gaveæsken gør du din gave helt personlig og unik. Overrask veneer og familie med dit bedste billede og en personlig hilsen på gaveæsken.
  • Kvalitet: Vi tilbyder kun øl af den bedste kvalitet, så du er forsikret at modtageren for en fantastisk øl oplevelse. Uanset om du leder efter specialøl eller almindelig øl så har vi den perfekte øl i gaveæske til dig.
  • Hurtig levering: Så snart du har lagt din ordre så går vi i gang med at lave din gave. For det meste sendes gaven den samme dag.

Pift en lidt kedelig standard gave op med din helt egen personalisering, det gør det til en helt unik og uforglemmelig gave til alle og enhver!

Skål med din yndlingsøl: Find den perfekte øl gaveæske

Der er ikke noget bedre end en god kold øl til at fejre en milepæl eller bare til at slappe af med i et roligt øjeblik. Hos os laver vi disse øjeblikke endnu mere særlige med vores udvalg af unikke øl gaveæsker. Gå på opdagelse i vores øl gaveæsker med forskellige slags øl. Den ultimative gave til en agte øl drikker!

En personlig og unik gave: Specialøl gaveæske

I hver enkelt gaveæske med øl finder du forskellige slags øl. Leder du efter en specialøl gaveæske, som for eksempel Grimbergen gaveæske med glas? Eller leder du efter en gaveæske med øl fra et specifikt bryggeri? Eller vil du gerne smage mange forskellige øl? Lige gyldigt hvad din ølstil er så har vi en specialøl gaveæske til dig.

Hver gaveæske indeholder et udvalg af smagfulde øl, omhyggeligt sat sammen til en ægte ølkender. Fra læskende pilsners til kraftige IPAs og forførende trappist øl. Ølsorterne i vores special gaveæske er både alsidigt og markant. Alle øl har sin egen unikke smag.

Forskellige slags øl: Fra gaveæske med specialøl til almindelig øl

Øl fås i mange forskellige slags, størrelser og smage. Det samme gælder selvfølgelig for vores gaveæske med specialøl og andre ølgaver. Leder du efter en gave til en frygtløs ven som gerne går på opdagelse i nye bryggerier og smage, eller leder du efter en gave til vennen som sætter pris på de øl han kender, så hjælper vi gerne med at finde den helt perfekte gaveæske med øl.

Herunder en kort beskrivelse af vores gaveæsker med specialøl.

Den belgiske ølkultur er kendt og værdsat over hele verden. Overrask din ølkender med en fantastisk lækker gaveæske med specialøl med øl fra Belgien som for eksempel Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic og St. Bernardus Prior. En anden populær ølkultur er de lækre klassiske øl fra Holland som for eksempel Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch og Hertog Jan.

Er du mere til de tyske øl, en lækker hvedeøl eller andre typiske tyske øl, så er vores gaveæske med specialøl fra Tyskland helt perfekt. Gaveæsken indeholder følgende ølmærker: Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse og Lowenbrau Hefe Weisse.

Derudover har vi også en fantastisk gaveæske med specialøl fra hele verden til ølelskeren som tør prøve lidt af hvert. De gaveæske med øl indeholder blandt andet Asahi øl fra Japan, Spaniens San Miguel, Desperadosøl med tequila aroma, den amerikanske klassiker Budweiser og den italienske Peroni.

Med så stort et udvalg af forskellige slags øl, vil du med garanti finde en passende gave.

En øl gaveæske med personligt design

Hos YourSurprise forstår vi, at hver eneste gave skal passe til modtagerens smag og ønsker. Derfor tilbyder vi muligheden for at personliggøre din øl gaveæske. Gør din gaveæske med øl helt unik ved at tilføje en personlig hilsen, få indgraveret et navn eller selv lave et udvalg af øl. Det er i sidste ende ikke kun gaven, men også tanken, der tæller.

Gaveæske med øl til enhver anledning

Hos os kan du finde den perfekte øl gaveæske til enhver anledning. Leder du efter en farsdag gave, en forfriskende fødselsdagsgave eller en unik overraskelse til en særlig anledning, så vil vores gaveæske med øl med garanti få smilet frem hos en ægte ølkender.

Fars dag gave: En skål på Far

Fars dag er noget helt særligt som selvfølgelig skal fejres. Vores specialøl gaveæske er den ultimative gave. Du får et helt fantastisk udvalg af øl, som din far helt sikkert vil elske. Det er den ideelle måde at sige “Skål på dig, Far”. Øllene leveres i en flot gaveæske, som du helt selv designer. Få for eksempel printer jeres yndlingsbillede med en sød hilsen på gaveæsken..

Fødselsdage: Fejr det med lækker øl

Der er ikke noget der siger “Tillykke” mere end en håndfuld øl pakket ind i en flot gaveæske. Det er allerede en fest i sig selv. Dine venner og familie vil nyde at pakke gave ud og smage og opdage nye øl sorter.

Særlige anledninger: En ølgave gør festen perfekt

Til enhver anledning bringer øl glæde, uanset om det er til en studenterfest, et jubilæum eller bare en fest med vennerne.

Du kan aldrig gå galt i byen med en godt sammensat gaveæske med øl, hvor øllene præsenteres på en flot måde og vil få munden til at løbe i vand på en rigtig ølelsker.

Hygge kender ingen grænser, fejr livet sammen og skål på livet.

Øl gaveæske med tilbehør

Gør din ølgave helt perfekt med specielt tilbehør til øl. Vi har et stort udvalg af personlige gaver som passer perfekt til en øl gaveæske.

Fra ølglas til øloplukker

Leder du efter noget som du kan give sammen med en gaveæske med øl? Det er da virkelig en god ide!

Vi har et kæmpe udvalg af fantastiske øl relaterede gaver. Vores ølglas med indgravering og trækasser er nogle af vores favoritter. Som altid kan du personliggøre dem og gøre dem helt unikke hos os.

Must-have bartilbehør til øl-elskere:

  • En øloplukker af træ med indgraveret navn
  • Barmåtte eller glasbrikker med eget billede
  • Forskellige slags øl i gaveæske med et indgraveret glas med eget navn eller tekst
  • Øltønde: Bryg din egen øl med denne øltønde: Almindelig pilsner eller IPA øl.
  • Indgraverede ølglas i forskellige former: Almindelige ølglas, ølglas på fod eller et ølkrus. Vælg din favorit!
  • En ølkande af glas med indgravering

Giv øl i gaveæske som gave

I vores sortiment finder du forskellige slags ølgaver. Men det er ikke bare en traditionel gaveæske med øl. Vores gaveæsker med øl kan du nemlig personliggøre med eget navn, et flot billede, logo, personlig tekst og design. Du kan endda også personliggøre etiketten på nogle af vores øl, og på den måde gøre din ølgave til noget helt særligt. Gaveæsken designer du helt selv.

Send en ølgave direkte hjem til personen

De bestiller og designer en gaveæske med øl nemt og simpelt i vores online editor. Vælg først de øl du vil have i din gaveæske. Upload dit billede, og tilføj navn eller tekst på de rigtige steder i vores online editor og læg din gave i indkøbskurven. Herefter tager vores gavespecialister over og laver din gave med kærlighed og omhu i vores gave værksted. Gaven sender vi til en adresse efter eget valg.

Hvis du ikke vil have sendt gaven hjem til dig, så kan du også vælge ølgave levering. Du udfylder bare en leveringsadresse og så sender vi gaven direkte hjem til modtageren i en flot gave forpakning. Det er bare med at komme i gang!