Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Inspirationsguide

Download den gratis guide til julegaver


Højtiden er det perfekte tidspunkt til at takke dine kolleger og medarbejdere for alt det hårde arbejde, de har udført i løbet af de sidste måneder, men også til at vise taknemmelighed over for dine kunder og forretningspartnere for den ubetingede støtte, de har vist din virksomhed i løbet af det seneste år. Vi har lavet denne gratis og praktiske guide specielt til dig, fyldt med inspiration og råd til dine firmajulegaver . Med hjælp fra vores gaveeksperter vil du ikke have problemer med at finde den perfekte gave til at tilpasse personligt med dit logo og navnene på dine medarbejdere og/eller kunder.

guide mobile guide desktop


Udvalget af personlige firmagaver, du vil opdage i guiden, er udvalgt specielt til jul og nytår for at overraske dine medarbejdere og forbindelser på en unik måde og ønske dem alt det bedste for det kommende år. En gave til at sige tak, for at fejre dem, der troede på dig og for at promovere dit brand i slutningen af året. Vores gaver kan skræddersyes til hver enkelt modtager ved hjælp af en unik personlig tilpasning med et logo og deres navne. Dit design kan graveres, broderes eller trykkes i de smukkeste farver!

Hvem vil du gerne overraske med din skræddersyede firmagave? Vi hjælper dig gerne med at finde den mest originale og passende overraskelse til kollegaer, kunder, forretningspartnere og professionelle kontakter samt skabe salgsfremmende gadgets/goodies.
Hos YourSurprise vil vi gerne hjælpe dig i hvert trin af dit projekt, lige fra valg af gave til levering af din ordre. Af denne grund tilbyder vi en særlig hjemmeleveringsservice, hvor gaver sendes til forskellige adresser direkte til modtagerens hjem.

Oplev alle vores bestsellere, nye produkter og erhvervskunders favoritter og find en unik gave at overraske nogen med!