Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du takke dine medarbejdere på en unik måde til jul? Så få lavet en personlig firmagave til jul, personliggjort til hver enkel medarbejder. Hver gave kan personliggøres med navn, logo og billede. Hvad siger du til et tapasbræt med indgravering? Eller en drinks gaveæske med indgraverede glas? Se alle vores personlige julegaver til ansatte her.

136 Gaver

Du har set 48 af 136 gaver

Firmajulegaver

I juleperioden er det kutyme at gøre noget ud af at finde den bedst mulige julegave til kunder og medarbejdere. En gave, der symboliserer det forgangne år, og siger glædelig jul. Med YourSurprise kan du skabe de flotteste gaver til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere og samtidigt ønske folk en glædelig jul på en unik måde. En firmajulegave er en betænksom og original gestus, der afspejler din virksomhed og det budskab, den ønsker at kommunikere. Du kan vælge en sjov gave til dit personale eller en, der reklamerer for din virksomhed over for kunder og forretningspartnere. Se alle firmajulegaveideerne hos YourSurprise.

Originale julegaver til medarbejdere

Julen er det rette tidspunkt til at takke dine medarbejdere for det hårde arbejde, de har udført i løbet af året, og overbringe de bedste ønsker for et godt nytår. Dit personale forventer helt sikkert en gave som et tegn på din taknemmelighed og gode ønsker for det kommende år. Vælg en original gave i år, som du kan overraske dine medarbejdere med – noget sjovt og uventet. For at gøre din julegave unik, kan du personliggøre den med dine medarbejderes navne. På den måde får du en gave skræddersyet til den, der modtager den. Du kan også personliggøre gaven med et særligt logo eller budskab. Der er ingen grænser for gaver og individualisering. I år til jul vil dine medarbejdere modtage en uforglemmelig gave, der kommer lige fra hjertet – med vores hjælp, fra dig til dem.

Firma julegaver som vil gøre lykke

Hvilken julegave skal du give dine medarbejdere i år? Noget, der aldrig går af mode, er en firmagave med mad og vin. På den måde kan du fornøje modtagernes smagsløg med en lækker gave, der kan nydes. Du kan starte nedtællingen til jul med en chokolade julekalender, for at hylde hver enkelt medarbejder med en helt personlig hilsen. Der må faktisk ikke mangle chokolade i julen! Her er de bedste mad- og vingaver til dine medarbejdere:

 • Champagneflasker – i personliggjort emballage eller i sæt med glas
 • Personliggjort chokolade fra de bedste mærker
 • Slikpakker – også i kæmpeformat!
 • Julekurve med drikkevarer og delikatesser

Kan jeg bestille firmajulegaver i store mængder?

Ja! Det er ikke kun muligt, det er også noget vi anbefaler. Når du bestiller gaver hos YourSurprise i større mængder, så er der flere fordele: Du sparer tid og penge og vi hjælper med at lave gaverne og personaliseringen. Du kan give den samme gave til alle medarbejdere, som gør det ærligt, men stadig med et personligt touch til hver enkelt. Selvfølgelig sparer du også tid og penge ved at købe stort ind, end hvis du skulle shoppe til hver enkelt medarbejder individuelt.

Hvordan kan jeg tilføje et personligt touch til en julegave til ansatte?

Når det kommer til julegaver til ansatte, så er det det personlige touch, der gør forskellen. Det drejer sig ikke kun om selve gaven, men også tanken bag, og den umage man har gjort sig. Hvordan kan du tilføje et personligt strejf til en firmajulegave?

Der er ikke noget der siger “Jeg værdsætter dig” mere end en personlig gave. Tilføj deres navn, initialer eller en personlig hilsen specielt til dem på gaven, denne lille gestus vil gøre gaven endnu mere personlig og mindeværdig.

Hvad er de populæreste firmajulegaver til medarbejdere?

Ved du ikke rigtigt hvad du skal give dine medarbejdere i firmajulegave? Der er masser af muligheder for at takke dine kolleger for deres hårde arbejde. Herunder har vi samlet et par ideer til dig:

 • En personlig håndbagage kuffert med eget design
 • En æske Milka chokolader med navn og tekst
 • En gavekurv med vin med personlig etikette og delikatesser
 • Et indgraveret tapasbræt eller skærebræt
 • Et cocktail gavesæt eller en ølgave med personliggørelse
 • En flaske spiritus med tilhørende glas med indgravering
 • En kæmpe plade chokolade med navn og logo
 • En wellness gaveæske med eget design

Flere firma julegaver til medarbejdere

Hvilken slags firma julegave rammer den helt rigtige balance mellem en professionel gave og noget som medarbejderen vil blive glad for?

Se her et par af vores gaver som passer perfekt til kontor omgivelser:

 1. Miljøvenlige og bæredygtige gaver: Fra genanvendelige personlige krus og vandflasker til fine muleposer. Vi har masser af bæredygtige gaver til enhver smag
 2. Personlige kontorartikler: En kalender med eget design eller et krus med logo. Måske endda et termokrus til morgenkaffen, det vil helt sikkert gøre glæde.
 3. Wellness gaver: Vis du interesserer dig for dine medarbejderes velvære og giv dem firma julegaver som handler om forkælelse. Et lækkert personligt pleje sæt eller duftlys er helt perfekte.

Gode firma julegaver til en god pris og af høj kvalitet?

Det kan måske være lidt af en udfordring at finde budgetvenlige firma julegaver til dine medarbejdere uden at gå på kompromis med kvaliteten, men det er faktisk nemmere end du tror. Hvis du har mange ansatte, så kan du med fordel købe ind i store mængder, det vil helt sikkert holde omkostningerne nede. Ved at planlægge i god tid har du også større muligheder, og vil du helt sikkert også kunne få bedre deals. Husk på at et personligt touch kan være så simpelt (og omkostningseffektivt) som en hilsen fra hjertet eller en særlig julehilsen.

Fantastiske firmajulegaver til kunder og samarbejdspartnere

Julen er hjerternes tid. Det er den perfekte anledning til at forstærke dit samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og vise dem din værdsættelse. Tak en samarbejdspartner eller kunde for at vælge dig og ønsk dem en glædelig jul med en personliggjort firmajulegave. Gør indtryk med trendy og personlige gaver som passer til dit firmas værdier. Tænk for eksempel på kontorartikler. Ølgaver, vingaver og hele jule gavekurve med delikatesser gør det også altid godt. Det der gør vores gaver så unikke er at hver enkelt kan personliggøres med tekst, navn, billede eller logo.

Glem ikke at tilføje et gratis julekort til din gave, hvor du takker dem for året der gik.