Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Julekurve og julegaveæsker er en fast del af december måned. Julegaven fra arbejdspladsen er ofte en lækker julekurv fyldt med alle mulige lækkerier. Vores gaveæsker og gavesæt varierer fra lækre delikatesser, gode vine og andre drikkevarer til wellness gaveæsker og meget mere. Alle sammen gjort helt personlige med unik personliggørelse i form af billede, logo, navn og/eller tekst.

36 Gaver

Find den bedste julekurv som er unik og personlig!

Julekurve er den ultimative firma julegave, og er også en af de mest værdsatte julegaver hos medarbejdere. Traditionen tro er der ikke noget der siger “Glædelig jul” mere end en lækker julekurv sat sammen med omtanke og omsorg. Uanset om det er en flot sammensat julekurv med delikatesser og lækre drikkevarer eller et velduftende wellness gavesæt, så vil det altid være et stort hit hos enhver medarbejder. Vores julekurve bliver hver og en personliggjort til dine medarbejdere, og gør dem til en helt unik og skræddersyet julegave til den dejligste tid på året.

Julekurve er en fantastisk julegave til medarbejdere, til at takke samarbejdspartnere og gøre julen til noget helt særligt.

Skønne vingaver til jul: Den ultimative julegave fra firma!

Med en vingave går du som arbejdsgiver aldrig galt i byen. Det er også en fantastisk julegave til samarbejdspartnere og kunder som du gerne vil takke for et godt samarbejde. Men det kan også blive lidt kedeligt bare at give en flaske vin, champagne eller spiritus. Hos YourSurprise har vi løsningen. Alle vores vingaver personliggøres individuelt. Du kan for eksempel overraske med en lækker vingave i en luksus trækasse med indgravering på kassens front. Eller hvad med en flaske vin med personlig etikette? Etiketten klan personliggøres med dit eget design, billede, logo, navn og tekst. Vi har vine til ethvert budget, fra italienske vine til fransk champagne, fra vine til en billig pris, til kendte mærker som Piper Heidsieck og Moet & Chandon. Hvis modtageren er mere til andre slags alkohol, så har vi også et kæmpe udvalg af spiritus som kan personliggøres helt efter behov. En af vores populære cocktail gavesæt er vores Gin Tonic gavesæt eller den kendte Espresso Martini inklusiv glas!

Wellness gave til hende og ham til en afslappende jul

Vores wellness gaver er lige det du har brug for til en dejlig afslappende julemåned. Det drejer sig om lækre velduftende sæber og shampoo, cremer og dufte og meget mere. Forkæl en du holder af med en julegave som vil få dem til at slappe af.

Leder du efter en unik wellness gave til hende? Du kan for eksempel gå efter en gaveæske med forskellige slags velduftende hudpleje produkter fra The Gift Label eller en gaveæske med lækre sæber og shampoo som leveres med et dejligt personligt håndklæde. Andre populære gaveæsker kommer fra Love, Beauty, Planet og til manden eller teenageren har vi personlige gaveæsker med Axe produkter.

De 5 mest unikke julegaver fra firma til at takke dine ansatte med

Er du træt af de typiske upersonlige julekurve eller julegaver fra firma, som ikke er lavet med kærlighed? Så overrask dine medarbejdere eller kollegaer i år med en personlig og unik julegave, julekurv eller gaveæske. Du kan helt selv designe din gave, med et billede/logo, navn og/eller tekst. Herunder har vi samlet et par ideer til personlige julegaver og gaveæsker:

  1. Læderpung og læderbælte i gaveæske: Indgraveres med navn og tekst efter eget ønske
  2. Tekasse gaveæske: En tekasse fyldt med lækker te og 2 indgraverede tekurs af glas.
  3. Ølgave i flot æske: Dine yndlingsøl i personlig gaveæske med billede, navn og egen tekst.
  4. En vingave med glas: Gaven indeholder din yndlingsvin og 2 glas. Du kan enten personliggøre trækassen eller få indgraveret glassene med dit eget design.
  5. Wellness gave: Showergel og håndsæbe i en personlig gaveæske med eget billede, navn og/eller tekst.

De lækreste julekurve med delikatesser og drikkevarer

En julekurv med delikatesser og drikkevarer er den perfekte julegave til medarbejdere. En super flot gaveæske med eget personligt design, hvori der ligger kvalitetsvine eller et udvalg af øl. Sammen med disse lækre drikkevarer ligger lækre salte delikatesser og passende tilbehør. Ølgaven leveres med en flot øloplukker med indgravering, og vingaven leveres med et smukt tapasbræt af træ med indgravering.

Glem endelig ikke at vælge hvilken vin du vil. Vælger du rød-, hvid- eller rosévin?

Hvis du leder efter endnu mere firmagave inspiration til medarbejdere, så tjek alle vores jule firmagaver ud her.