Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask dine medarbejdere eller kunder med en helt unik påske firmagave. Personaliserede påskegaver med eget logo, tekst eller navn. 

80 Gaver

Du har set 48 af 80 gaver

Påskegaver Firma

Påsken er en tid for eftertanke og fornyelse, og er der en bedre måde at fejre det på end med personlige påskegaver til ansatte og kunder. Disse gaver er en fantastisk måde at vise din værdsættelse af det hårde arbejde dine medarbejdere og samarbejdspartnere lægger for dagen.

Fra chokoladegaver til vingaver; vi har et stort udvalg af helt unikke og personlige gaver. Når du vælger en påskegave til medarbejdere, så vælg en gave der gør dem glade og har et påsketema. En af de mest populære påskegaver er selvfølgelig chokolade. Alle elsker chokolade og vi har et kæmpe udvalg af chokoladegaver som for eksempel en Personlig toblerone i påske design med eget logo og tekst, påskeæg i en fin personlig indpakning med logo, kæmpe chokoladebarer personliggjort med logo og tekst fra alle mulige kendte mærker, og til slik elskerne, krukker fyldt med det lækreste slik.

Andre populære påskegaver er et krus med påsketema, vingaver personliggjort med eget logo, tørrede blomster eller den klassiske påskehare som en sjov firmagave til påske.

Om du vælger at sætte dit logo på forpakningen eller direkte på en gave af dit valg, at personliggøre din påskegave med logo, er lige gyldig hvad en effektiv måde at gøre indtryk på.

Vi kan printe, indgravere eller brodere dit logo på en hver gave - og sådan skaber du en helt unik påskegave til medarbejdere og kunder.

En påskegave med dit virksomhedslogo er også en perfekt måde til at booste dit brand, samtidig med du viser dine ansatte og dine kunder hvor meget du sætter pris på dem.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at vise dem hvor meget du værdsætter dem i påsken. Kontakt os i dag, og vi hjælper gerne med at finde den bedste påskegave til din virksomhed.