Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

 Leder du efter en lækker Fars Dag chokolade gave? Lav dine egne helt personlige chokoladegaver til far, personliggjort med billede, tekst og design.

31 Gaver

Fars Dag Chokolade og Chooladegaver

Fars dag er en helt særlig dag, og er der en bedre måde at overraske din far på end med en lækker, personlig chokoladegave. Personlige chokolader er den perfekte måde at vise din kærlighed og værdsættelse på. Det er betænksomt, unikt, og smager super godt.

Den lækreste Fars Dag Chokolade

Chokolade gaveæsker er et fantastisk valg som Fars Dag Gave, for hvem elsker ikke chokolade og man kan få dem i alle mulige former og smage. Fra luksus gaveæsker fyldt med luksus praliner til nogle af de mest kendte og elskede chokolademærker. Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Herunder et par udsøgte valg:

  • Kæmpe chokolader med din fars navn og billede
  • Personlige chokoladegaver med praliner og en personlig hilsen til din far
  • Chokolader printet med spiseligt billede

Og mange mange flere!

Fars Dag Chokolade Mærker

En anden fantastisk mulighed på Fars Dag er at give din far chokolade fra hans yndlings chokolademærke. Uanset om han er til mørk chokolade, mælkechokolade, eller elsker mere sofistikerede smage som caramel sea salt eller nougat, så kan du helt sikkert finde en specielt til ham. Et par af vores Fars Dag chokolademærker er Milka, Côte d’Or, Kit Kat, Toblerone, Tony Chocolonely og Celebrations.

Kort sagt, er der masser af måder du kan overraske din far på med en fantastisk fars dag gave af chokolade. Fra at finde den perfekte personlige chokolade gaveæske som passer til din fars smag og personlighed til at finde lige præcis de luksus højkvalitets chokolader lavet af de bedste ingredienser, lige gyldigt hvad så er mulighederne uendelige. Uanset hvad du vælger, så vil din far helt sikkert elske det - for i sidste ende er det tanken der tæller, ik?