Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter et glas til fars dag så han kan drikke sin yndlingsdrink i stil? Så få indgraveret et glas med navn og en tekst som f.eks Verdens bedste Far! Vi har et stort udvalg af fars dag glas, fra ølglas til whiskyglas og vinglas. 

31 Gaver

Overrask din far med et Fars Dag glas

Fars Dag er en helt særlig dag for mange familier. På denne dag bliver faderen i familien fejret, om det så er far, stedfar, farfar eller morfar, eller et andet vigtigt mandlig medlem af familien. Fars Dag gaver er en vigtig del af denne dag, som for eksempel et stort udvalg af personligt indgraverede Fars Dag glas.

Det er ofte en dag man fejrer sammen som familie, og at give en praktisk og samtidig betydningsfuld gave er da en god ide! I øvrigt.. Hvem har sagt at glas behøver være kedelige?

De bedste Fars Dag glas

Tjek alle vores glas ud til Fars dag og vælg et, der passer til din far. Personliggør det med egen tekst og et fint Fars Dag design.

Fars Dag Ølkrus

Øl er særligt populært hos fædre, især når det er varmt og øllen serveres kold. Det er ikke tilfældigt at vores Fars Dag Ølkrus har været en bestseller i årevis, især omkring Fars dag. Formen og størrelsen er helt perfekt, og det fedeste er at du kan få indgraveret et eget navn og en personlig hilsen efter eget ønske. Ølkruset kan også fås i en keramisk version. Øl bliver ikke meget bedre end det!

Fars Dag Ølglas

Er du ikke til store ølkrus, så har vi også andre slags Fars Dag ølglas, almindelige ølglas, og ølglas på fod. Begge glas har ingen hank, men er stadig perfekte til en kold øl, og kan personaliseres med et navn eller tekst. Hvis din far er en ægte ølkender, vil han helt sikkert elske disse Fars Dag glas.

Giv et personligt vinglas til Fars Dag

Hvis din far elsker et godt glas vin, så overrask ham med et flot vinglas til Fars Dag. Vi har vinglas af højeste kvalitet, og trommehvirvel… de tåler opvaskemaskine! Du kan overraske ham med en lækker middag og dække bordet med særlige Fars Dag vinglas gjort helt personlige med indgravering af navn eller personlig hilsen.

Andre Fars Dag glas

Udover vinglas, tilbyder vi også smukke og unikke Fars Dag champagneglas. Helt perfekt til at fejre din far. Praktisk på selve dagen, men også et varigt minde fra denne særlige dag.

En drink til Fars Dag

En anden god ide til Fars Dag kunne være at organisere en familie happy hour. I denne anledning kan du overraske dem du holder af med et Fars Dag spritz eller cocktail glas. Det kan da kun blive sjovt!

Små glas til Fars Dag

Leder du efter whiskyglas, cognacglas, ginglas eller noget helt tredje til at servere spiritus i? Overrask din far ved at få indgraveret glas, som kan bruges til forskellige lejligheder. Vi har mange slags glas som kan personliggøres efter eget ønske til fars Dag. En særlig gave til at afslutte et måltid med på den bedste måde, og så ser de også flotte ud i skabet.