Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den bedste 30 års fødselsdagsgave til din bror, søster, ven eller veninde. Helt personlige fødselsdagsgaver som med garanti vil få smilet frem.

272 Gaver

Du har set 48 af 272 gaver

30 års fødselsdagsgave: Unikke ideer til 30 års fødselsdag

En 30 års fødselsdag er noget helt særligt! Nogle er allerede midt i livet med karriere, familie og børn, andre studerer stadig og skal stadig finde ud af hvad de vil i livet. Personens situation og interesser varierer meget i denne alder, og det kan gøre det til en udfordring at finde den perfekte 30 års fødselsdagsgave. Især hvis du ikke kender personen særlig godt, måske er det bare en bekendt, og det kan selvfølgelig gøre valget af gave en lille smule sværere. Mens det kan være en lille smule lettere, hvis det er din søster, bror, onkel, bedste ven eller bedste veninde.

En buket blomster er altid en fin gestus på en fødselsdag, men hvius du vil gøre lidt mere ud af det, så gør det til noget mindeværdigt og personligt. Når det er sagt, så betyder det ikke at det ikke samtidig kan være en sjov gave. Er du løbet tør for ideer? Her finder du en masse tips og find inspiration i vores store gave udvalg.

Hos YourSurprise har vi samlet en masse tips og gaveideer til at hjælpe dig med at finde den perfekte 30 års fødselsdagsgave til din ven eller bekendte.

Fantastisk 30 års gave til hende

At runde det skarpe hjørne er noget af en milepæl i enhver persons liv, og derfor vil man selvfølgelig gerne finde den perfekte fødselsdagsgave 30 år. Uanset om man leder efter en 30 års gave til hende eller en 30 års gave til mand, så er det vigtigste at overveje hvor de er i livet. Er de stadig i fuld gang med studiet, er de i fuld gang med at bestige karrierestigen, opdrager de allerede børn eller lever de livet fuldt ud som single? Hver af disse stadier i livet har unikke interesser, behov og ønsker, som alle har indflydelse på hvad den perfekte 30 års fødselsdagsgave er.

Til kvinder som fejrer 30 års fødselsdag, kan en fødselsdagsgave som fokuserer på selvudvikling være en rigtig betænksom gaveide. Det kan være en kalender eller dagbog til at skrive alle hendes inderste tanker ned i, en wellness gaveæske til noget velfortjent alenetid, en personlig badekåbe med navn eller en personlig kuffert hvis hun elsker at rejse. .

Den perfekte 30 års fødselsdagsgave til din bedste veninde

Hvis du leder efter en helt original 30 års gave til din bedste veninde, så er du kommet til det helt rette sted. I vores udvalg finder du gaver som kan personliggøres på den ene eller den anden måde, og dermed kan du give en gave udover det sædvanlige. En 30 års fødselsdagsgave til en veninde behøver slet ikke være dyr. Faktisk vil det højst sandsynligt blive mere værdsat at gaven highlighter jeres venskab med hinanden. Måske fælles interesser eller minder du og din veninde har delt sammen.

Hvis i rejser meget sammen, så er en stilfuld læder taske måske en god gave. Hvis i elsker at drikke et glas vin sammen, kan du give hende et sæt vinglas med jeres navne indgraveret på. Er det en barndomsveninde, er det sjovt at bruge et billede af jer, da i var børn. Hvad siger du for eksempel til et fleecetæppe med et billede eller et lærred med et billede fra jeres første skoledag sammen?

Den bedste gave til 30 årig mand

Når du skal finde en gave til 30 årig mand, så er det en god ide at overveje hans interesser og daglige rutiner. Er han vild med gadgets, er han en sportsfanatiker, eller er han måske en mand der sætter pris på de finere ting i livet?

Til fitnesskongen er en personlig drikkedunk eller vandflaske med eget navn eller et motiverende citat måske lige det, han har brug for for at kunne nå sine mål. Og til manden der sætter pris på et godt glas whisky, er et par whisky glas med indgravering den perfekte gave. Til business typen kunne et par personlige manchetknapper være lige sagen.

Vi har masser af gode ideer både til en 30 årig mand. Andre gode gaveideer er for eksempel et krus med billede til at nyde morgenkaffen med på arbejdet eller derhjemme eller en personlig rygsæk til studenten eller den eventyrlystne udendørs type. En personlig computertaske er også altid et stort hit!

30 års fødselsdagsgave til kæresten

En perfekt 30 års fødselsdagsgave til kæresten er noget som både er mindeværdigt og viser hvor meget du elsker ham eller hende. Selvfølgelig afhænger det af hvordan i viser hinanden jeres kærlighed. Laver i ofte pranks og sjov med hinanden, så er en sjov gave en rigtig god ide!

En smuk kimono med broderet navn, et tæppe med billede af jer sammen eller en opskriftsbog hvor i kan samle jeres yndlingsopskrifter er alle søde fødselsdagsgaver. Vil du hellere give noget lidt sjovere, så kan du lave et par personlige trusser eller boksershorts med egne initialer eller navn.

Inspiration til personlig 30 års fødselsdagsgave

En fantastisk 30 års fødselsdagsgave er noget giveren har lagt tanke og umage i. Herunder finder du en liste med personlige 30 års fødselsdagsgaver til hende og til ham:

  • En personlig kalender til at planlægge alle aftaler og rejser
  • Termokrus til ham eller hende der elsker en kop kaffe på farten
  • En pung med et billede af børnene til den nybagte mor
  • Håndklæder med brodering
  • En personlig bøllehat
  • Glasbrikker eller coasters med billede
  • Julekugle med billede til vennen der elsker jul
  • Indgraverede whiskyglas til whisky-kenderen

Dette er kun et par af de gaver vi har i vores udvalg som inspiration til en 30 års fødselsdagsgave. Det er selvfølgelig også fantastiske fødselsdagsgaver til enhver anden fødselsdag.

Gave til hende 30 år: Find den perfekte 30 års gave

Der er ingen regler eller egentlige traditioner for, hvad man skal give på en 30 års fødselsdag. Men det er ofte en milepæl, som man måske er en smule nervøs over. Derfor kan det være en dejlig ide at overraske fødselaren med en betænksom og betydningsfuld gave i stedet for en buket blomster eller en æske chokolade. Personlige fødselsdagsgaver er altid en rigtig god ide!

Hvordan laver man en personlig 30 års fødselsdagsgave?

Er der en mere betænksom 30 års gave end en personlig fødselsdagsgave? Den bedste gave, ligegyldigt alder, er en personlig gave som er mere end en almindelig fødselsdagsgave. Det er en gave som er personliggjort med eget billede eller navn. Hos os kan du personliggøre enhver som helst gave og sende en personlig hilsen til 30 års fødselaren.

På vores gaver kan man printe, indgravere, brodere en egen tekst og meget mere. Du kan tilføje citater som “You make 30 look good” eller “Skål på 30 års dejlighed”. Hvis du hellere vil give noget med personligt design, så kan du tilføje et billede eller en hel collage af billeder som kan tilføjes på gaven.