Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte 40 års fødselsdagsgave som virkelig vil gøre indtryk. Personlige fødselsdagsgaver til ham eller hende med eget navn, billede og/eller tekst.

274 Gaver

Du har set 48 af 274 gaver

Gave til 40års fødselsdag

At blive 40 år er et stort øjeblik for mange mennesker. Det er ikke kun særligt for personen som bliver 40 år men også for alle dem som gerne vil fejre denne milepæl med fødselaren. De fleste mennesker vil gerne give en helt unik og særlig gave i 40 års fødselsdagsgave, noget som vil få fødselaren til at mindes denne store dag resten af livet.

Vi har et kæmpe udvalg af gaver til 40års fødselsdag, både til mænd og til kvinder. Hvis du leder efter mnoget med en sjov gave, så kombiner det personlige med et humoristisk strejf. Det bliver ikke meget bedre end det!

Her har du et par fantastiske gaveideer:

 • En indgraveret læder rygsæk til den eventyrlystne eller udendørs type
 • En computetaske eller laptop sleeve til karrieremanden eller kvinden
 • Et vin- og ostesæt til livsnyderen
 • En dejlig blød badekåbe og sutsko til den entusiastiske spa-elsker
 • Boksershorts med billede er en sjov 40 års gave til en mand
 • Chokolade med navn og billede til den søde tand
 • Personlig drikkedunk til sportsfanaten.
 • Cocktail shaker sæt til festaben
 • Visitkortholder til businessmanden
 • Skakspil med egne billeder til den legesyge type

Listen er uendelig da vores udvalg er stort og du vil helt sikkert finde noget passende til 40 års fødselaren. Vi har både sjove luksuriøse gaver. Det kan være alt fra en eksklusiv 40 års fødselsdagsgave såsom indgraverede smykker til sjove 40 års gaver som vil få det store smil frem. Vær list mere original og find noget som passer perfekt til den 40 årige fødselar. Bestil en gave og få indgraveret navne eller brug personlige billeder til at gøre gaven så personlig som muligt.

Sjove gaver til 40års fødselsdag

Nogle gange vil man bare gerne tilføje en lille sjov gave til en større gave, eller måske kender man ikke personen så godt og vil man gerne give en lille sjov gave som en sød gestus. Det kan for eksempel være til en kollega eller en fra sportsklubben. Især ved en stor milepæl som en 40års fødselsdag vil man ofte gerne gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være alt fra ting som er arbejdsrelaterede som en personlig notesbog, en smart computertaske og indgraverede kuglepenne til sjover gaver som en Mega Chokolade fra kendte mærker, søde plysdyr med eget ansigt eller en mulepose med eget design.

Hvad er den perfekte 40 års fødselsdagsgave?

Den perfekte 40 års fødselsdagsgave til for eksempel sin bedste ven bør være noget der siger noget om jeres venskab og forhold til hinanden. Det kan være en gave som minder jer om noget i har lavet sammen eller som karakteriserer jeres venskab. Hvis i skal på weekendtur er en håndbagage kuffert med eget design en fantastisk gave. Eller en læder taske til han eller hende som er lidt mere sofistikeret.

Er der en bestemt drikkevare som i ofte drikker sammen, så har vi et kæmpe udvalg af drikkevarer som alle sammen kan personliggøres efter eget ønske. Alt fra en flaske Bacardi med navn, til de bedste vine, whisky og cocktail sæt.

Bedste venner elsker også at lave sjov med hinanden. En sjov 40 års fødselsdagsgave til en kvinde kunne være en sjov gave med en selfie printet på. Du kan få printet dit billede på alt fra t-shirts og tæpper til krus og drikkevarer. Selvfølgelig er det samme tilfældet for mænd. Hvis du ikke kan se din ven så ofte som du ville ønske, så er en bamse med billede også en sjove gaveide som helt sikkert vil få ham til at grine.

Inspiration til billig 40 års fødselsdagsgave med personligt touch

Hvad man vil give ud på en 40års fødselsdag er et helt personligt valg. De fleste mennesker vælger at give lidt ekstra ud på runde fødselsdage. Og det er selvfølgelig også afhængigt af dit forhold til personen. Hos YourSurprise har vi et stort udvalg af både billige gaver og mere luksuriøse gaver. Vi har noget til ethvert budget.

Har du et større budget så har vi gaver som indgraverede smykker, en fancy flaske champagne med glas eller en lædergave. Til et mindre budget har vi sjove strømper med billede, en personlig snekugle, en nøglering med billede, en personlig Toblerone og masser af andre slags chokolade personliggjort med navn og billede.

Fantastisk gave til hende 40 år - Unikke fødselsdagsgaver

At finde den perfekte 40 års fødselsdagsgave til din søster eller en anden kvinde i dit liv kan være noget af en udfordring, men samtidigt også smaddersjovt. Vi har et stort udvalg af sentimentale, sjove, højkvalitets gaver som bare venter på at blive givet.

Herunder lidt inspiration:

 1. Et indgraveret tekrus med hendes navn til te-elskeren
 2. En personlig natlampe med gravering
 3. En mulepose med personligt design
 4. En læder toilettaske til al hendes make-up
 5. En flaske af hendes yndlings gin eller anden spiritus
 6. Et cocktail sæt med shaker og alt tilbehør
 7. Et lækkert wellness gavesæt med alt til personlig pleje

Uforglemmelig gave til mand 40 år - den bedste fødselsdagsgave

Leder du efter en fødselsdagsgave til din bror eller en anden mand i dit liv som fylder 40 år lige om lidt? Så er du kommet til det helt rette sted. Tjek nogle af vores gaveideer til bror ud lige her:

 • Et familiebillede printet på at kort af træ med holder
 • En personlig musemåtte til gameren
 • Sjove hjemmesko eller klipklappere med billede
 • En ølgaveæske med eget design
 • En flaske vin med personlig etikettel
 • Et læder armbånd med gravering
 • Et læder forklæde med personlig indgravering