Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

80 er helt sikkert en flot milepæl! Hvorfor fejrer du ikke denne særlige tid med en 80 års fødselsdagsgave? Tag et kig på vores udvalg af personlige gaver og find den bedste gave!

490 Gaver

Du har set 48 af 490 gaver

De mest originale gaver til en 80-årig

Hurra! 80 år, en impornerende alder, der fortjener en passende gave. Men hvad skal du give til en person, der allerede har alt? YourSurprise har svaret; en personlig gave!

80 års fødselsdagsgave

En personlig gave er den perfekte gave til enhver ældre person. Når du fylder 80 år, har du allerede et helt liv bag dig. Hos YourSurprise kan du indfange minder fra fortiden og nutiden på en smuk måde. Giv f.eks. en fødselsdagskalender med dine egne billeder, en gave med et nyt minde hver måned! Det er jo tanken der tæller..

Gave til farmor, farfar, mormor eller morfar

Leder du efter en gave til farmor eller farfar? Så er YourSurprise det rette sted at være! Giv en original gave i år og få f.eks. en champagnegave med indgraverede glas lavet til morfar og mormor. En smuk gave, som de kan skåle på sammen! Bedsteforældre elsker altid deres børnebørn, så giv et fotopuslespil i gave, en gave der sikrer timevis af sjov sammen med børnebørnene.

Gave til 80-årig kvinde

En dame, der fylder 80 år, har sikkert allerede en masse i forvejen. Hun kan se tilbage på et rigt liv. Alligevel er der gaver, hvor du er sikker på at gøre hende glad. Hvis hun godt kan lide en kop te i ny og næ, hvor dejligt er det så ikke at få et tekrus af glas med personligt design? Du kan tilføje en personlig besked på glasset, som vil blive graveret med omhu og opmærksomhed. Et stearinlys med et foto er også en god gave. Vælg et billede af børnebørnene eller hele familien. Eller måske gør du den aldrende festabe glad med søde sager. Vidste du, at du endda kan få et billede trykt på lækre chokolader? Hvor vil fødselsdagsbarnet ikke blive overrasket!

Gave til 80-årig mand

En ældre herre, der fejrer sin fødselsdag, skal have en passende gave. Da alle vores gaver er personlige, giver du altid en unik gave. Hvor dejligt er det ikke at overraske fødselsdagsbarnet med en pæn læderpung med hans initialer på? Eller hvad med en flot Parker-pen med gravering? Ældre mennesker er mindre digitale end yngre mennesker og er endnu mere knyttet til at skrive med en kuglepen. Og så er det selvfølgelig endnu mere specielt, hvis det kan gøres med yndlingspennen med gravering. En anden værdifuld gave er et træur fra Hot & Tot, hvor der kan laves en gravering med omhu og opmærksomhed. F.eks. af en bryllupsdato eller fødselarens initialer. En anden god gave er: en nøglering med billede. Så vil den ældre altid have sine kære med sig på sin nøglering.