Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

The perfect office gift

Hvis du gerne vil blive inspireret og aldrig går glip af et vigtigt øjeblik.

Kan du tilmelde dig vores B2B-nyhedsbrev.

Virkelig overrasker dine kunder?

Belønne dine kunder for deres loyalitet? Giv væk en personlig præmie, når du køber en artikel? Gjorde en fejl og vil fortælle dine kunder, du er ked af det på en sjov måde? Vi tilbyder de fedeste gaver og den nemmeste måde at bestille dem på!

Det er muligt! Hvordan?

Kunder kan logge ind på YourSurprise-webstedet med deres unikke kode og begynde at bestille deres gave (e) med det samme. Ved du allerede, hvem du vil overraske med en personlig gave? Giv os navnene i et Excel-ark, og vi vil passe på resten!

Alle gaver med unik personliggørelse

Til enhver lejlighed

Direkte forsendelse til modtageren

Forsendelse over hele verden

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave!

Ønsker du at afgive en stor ordre, sende gaver direkte hjem til dem, du gerne vil overraske, eller søger du blot nogle råd? Kontakt vores eksperter i businessafdelingen, som med glæde hjælper dig med at finde den perfekte gave

+31 111 700 212
Vores gave specialister