Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Bed en om at være gudmor eller gudfar

Planlægger du at bede en om at være gudmor eller -far til dit barns kommende dåb? Du kan selvfølgelig bare spørge, men du kan også få den lille til at bede om det for dig, på en helt unik måde. Hvordan? Hvad med en sut med teksten: Vil du være min gudmor? eller: vil du være min gudfar? Ud over sutter, har vi også sparkedragter, æsker med chokolade eller endda graverede glas. Du kan sætte gudforælderens navn på nærmest alt og gøre det til en virkelig personlig gave!

Gudforælderens officielle betydning

En gudforælder kendes formelt som en sponsor, der kommer fra det latinske ord 'spondere' eller 'at love.' Gudfaren og gudmoren er roller, som forbindes med dåben i den (katolske) kirke. Kirken har en række regler for gudforældre. Gudforælderen skal for eksempel være katolik, konfirmeret og have fået sin første nadver. Personen skal også leve i overensstemmelse med troen. På engelsk giver man også navnet 'guideparent' til de personer. Traditionelt giver man ofte rollerne som gudfar og gudmor til slægtninge, som fx det døbte barns onkler og tanter.

Gudforælderens rolle

Gudfaren og gudmoren er - sammen med alle de andre vidner til dåben - officielle vidner på, at barnet er blevet døbt. Under barnedåben lover gudfaren og -moren at hjælpe deres gudbarn med at leve et kristent liv, især hvis barnet mister en eller begge forældre. Dog er rollerne som gudfar og gudmor ikke juridiske roller. Derfor får gudforældrene ikke nogen yderligere juridiske rettigheder eller pligter med henblik på om nødvendigt at tage sig af deres gudbarn. Som gudfader eller gudmor bliver man ikke automatisk gudbarnets værge. Hvis forældrene ønsker det, skal forældrene skrive det i deres testamente.

Gudforældre i 2020

Meget har ændret sig med tiden. Mange forældre spørger familiemedlemmer, lige som vennerne også ofte bliver bedt om at være gudforældre, selv hvis barnet ikke døbes. Selv når et barn døbes, er der ofte to gudmødre eller gudfædre. Der er altså ikke længere altid kun en gudfar og en gudmor. Under alle omstændigheder er rollen som en gudforælder en ærefuld rolle: Forældrene viser dig tillid og ønsker, at du og gudbarnet danner et bånd.

Gudfar, gudmor eller rig tante?

Hvis du bliver bedt om at blive gudforælder, betyder det selvfølgelig ikke, at du derfra forventes at tage dig af gudbarnet, som en anden mor (eller far). Alligevel vil du måske nok, som gudfar eller gudmor, gerne gøre lidt mere for dit gudbarn. Mange gudforældre laver ofte noget sjovt med deres gudbarn, som fx at købe noget lækkert tøj eller gaver, og i nogle tilfælde kan de endda lave en opsparing til deres fremtid. Det er bestemt ikke en pligt og mange gudforældre er bare stolte over at være gudfar eller gudmor!

Bed en om at være gudmor eller gudfar

Hvis du gerne vil bede nogen om at være gudforælder, kan du overveje at gøre det på en original måde med en personlig gave. Vi har en mange fine gaver, som inkluderer spørgsmålet om, hvorvidt nogen gerne vil være gudforælder. Du kan også sætte navn på alle vores gaver for at gøre dem rigtigt personlige.

De mest populære gaver, når du vil bede nogen om at være gudforælder er:
en sut
en sparkedragt
en lille tallerken

Tak en gudforælder med en gave

Vil du gerne takke en for at have påtaget sig gudforælderens rolle? Gør det med en sjov, personlig gave med en hjertevarm besked og gudforælderens navn.

De mest populære gaver, når du takke en gudforælder er:
et krus med navnet og 'gudfar' eller 'gudmor'
en æske chokolade med en personlig besked og et navn
et glas med en indgraveret takkebesked på
en klinke med et billede af gudforælderen og gudbarnet.