Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lav en personlig gudmor gave. Vælg imellem et stort udvalg af gaver, til at spørge: Vil du være min Gudmor?, til din gudmors fødselsdag, som julegave til gudmor eller enhver anden særlig lejlighed hvor du vil overraske din gudmor.

100 Gaver

Du har set 48 af 100 gaver

Gudmor Gave

Er du gravid og er der en du gerne vil spørge om hun vil være gudmor til dit barn med en sød og betænksom gave? Eller vil du måske fejre hende med en gudmor gave på hendes fødselsdag?

Glæde og lykke er nok de to mest almindelige følelser når familien bliver udvidet. Sådan et tidspunkt har indflydelse på alle, både familiemedlemmer og venner. Der er især en særlig person, og det er gudmoderen!

Denne rolle var oprindeligt en religiøs forpligtelse, men har vokset sig ud over kristendommens grænser, og de fleste sørger for at ens barn har en gudmor og en gudfar. Ofte har en gudmor et endnu tættere bånd til både gudbarnet og forældrene. Vil du gerne takke denne særlige person med en helt unik og personlig gave? Eller vil du spørge en om at blive gudmor? Så er du kommet til rette sted!

Vil du være min Gudmor?

Det at spørge en du elsker og stoler på om hun vil være gudmor til dit nyfødte barn, er i sig selv et følelsesmæssigt øjeblik for jer begge to. Men hvordan gør man det helt unikt og noget man altid vil huske? Hos YourSurprise har vi masser af gode gaveideer. Du kan f.eks lave en personlig body med teksten “Vil du være min Gudmor?”, eller et sjovt magisk krus som først afslører dit spørgsmål når det fyldes med varm væske. Hvis hun er vild med chokolade så kan du skrive spørgsmålet i et chokolade telegram eller printe det på en kæmpe plade chokolade.

Eller hvad med at overraske hende med en personlig t-shirt? Vi har masser af gaver hvor du kan få printet dit budskab på.

Du kan også spørge hende om hun vil være gudmor den første gang hun kommer og besøger dig og den nyfødte baby. Husk at tage billeder, det er et øjeblik i begge vil værdsætte for altid.

Personlig gave til gudmor

Hvis du leder efter en gave til gudmor, så har vi masser af gaveideer til dig. Det bedste af det hele er, at du kan personliggøre hver og en. Sådan kan du lave en sød og betænksom gave som vil gå lige i hjertet hos gudmoren. Den helt særlige person som ikke kun betyder alt for dit lille barn men helt sikkert også for dig. Gå på opdagelse i vores originale gave ideer: lykønskningskort af træ, personlige vingaver, balloner med billede og masser af andre dekorationer med personlige hilsner.

Gave til Gudbarn

Er du gudmor og vil du gerne overraske dit gudbarn med en helt særlig gave? Også her kan du finde masser af inspiration på vores hjemmeside til fine gaver som understreger jeres bånd og kærlighed til hinanden. Hos YourSurprise kan du personliggøre ting som krus og glas, men også legetøj, personlige bøger og selv lækker chokolade med eget billede og tekst, som helt sikkert vil få et endnu større smil frem!

Dåbsgave fra gudmor

En dåb er uden tvivl en stor og særlig dag hvor alle dem du holder af samles for at fejre og byde dit lille barn velkommen til verden. Det skal selvfølgelig fejres på den allerbedste måde. Herunder har vi samlet et udvalg af dåbsgaver som er designet helt særligt til at gøre dåbsgaven fra gudmor helt personlig og unik:

  • Personlig Fotobog
  • Personligt Babytæppe
  • Personligt hjerte af træ
  • Personligt krus med et billede af gudmor og barn
  • Vil du være min gudmor body
  • Personlig Mega Milka med gudmor design

Fadder Gaver

At stå fadder er noget helt særligt. Gudmor, gudfar eller fadder er egentlig alt sammen det samme. Overrask din fadder med en unik og personlig gave. Du kan få lavet en body med spørgsmålet Vil du være min Fadder? Eller til en kommende gudmor kan du lave en Kæmpe Toblerone med et personligt budskab, navn og billede. Vi har også fine halskæder og armbånd som alle kan indgraveres med din egen tekst eller navn, eller selv et billede. Det er kun fantasien der sætter grænser, så gå på opdagelse i vores store gave udvalg på vores hjemmeside.

Andre lejligheder hvor du kan give en gave til gudmor

Der er selvfølgelig masser af anledninger hvor du kan give en gave til gudmor. Konfirmationsgave fra gudmor, til din gudmors fødselsdag, en julegave, et jubilæum, you name it. Find den mest unikke og originale gave og overrask hende med en ekstra særlig gave.