Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til kæresten som hun helt sikkert vil elske. Personlige julegaver med eget design, billede, navn eller tekst. Overrask hende til jul med en gave lavet helt specielt til hende. 

181 Gaver

Du har set 48 af 181 gaver

Find den perfekte julegave til kæresten

Leder du efter en unik julegave til kæresten? Så er du kommet til det rette sted! Vi ved at det nogle gange kan føles som en kæmpe udfordring at finde den perfekte gave, men du behøver ikke bekymre dig længere! Vi har helt sikkert den perfekte gave til dig.

Uanset om hun er vild med mode, bøger, beauty eller at rejse, så har vi er stort udvalg af gaveideer som hun helt sikkert vil elske. Gør dig klar til at score ekstra point hos din kæreste denne jul.

Overrask med en unik julegave til konen

Har du svært ved at finde den perfekte julegave til konen? Overrask hende i år med en helt unik og personlig julegave. Gør denne jul helt magisk for hende og lav en personliggjort gave som hun aldrig vil glemme.Vælg et betydningsfuldt billede, et citat eller en tekst og vi tager os af resten. Vi kan printe, indgravere eller brodere dit design på en af vores gaver. Det er super nemt at lave din julegave i vores online editor.

Sådan finder du den bedste julegave til kæresten (hende)

Så er den hyggeligste og dejligste tid på året endnu en gang over os. Julen er hjerternes tid og drejer sig om at sprede glæde, kærlighed og selvfølgelig betydningsfulde gaver til dem du elsker allerhøjest. Hvis du ikke kan finde ud af hvad du skal give din kæreste i julegave, så har vi masser af ideer til dig. Men før vi kaster os over vores fantastiske julegaveideer til kæresten, så lad os først kigge på nogle do’s og dont’s når du skal finde den bedste julegave til kæresten.

 • Vær opmærksom på hendes hints. Kvinder kommer ofte med subtile tips om, hvad de godt kunne tænke sig i julegave.
 • Tænk over hvad hendes smag og interesser er. En personlig gave kan gøre stor lykke.
 • Vedlæg et kort skrevet fra hjertet. Det tilføjer et personligt touch som altid vil blive værdsat!
 • Giv aldrig en gave videre som du selv har fået. Det kan måske være fristende, men det er et stort no go.
 • Køb ikke noget bare fordi det er dyrt. En gaves værdi drejer sig ikke om prisskiltet, men om tanken og følelserne, der er lagt i det.
 • Vent ikke til sidste øjeblik. Tag din tid til at finde den perfekte gave.

Husk på at nøglen til den perfekte gave er at det er tanken der tæller. Det drejer sig ikke om hvor meget du spenderer på en gave men om at den kommer fra hjertet. Så hav disse do’s og dont’s i baghovedet når du kaster dig ud i julegave indkøbene.

Top 10: Julegave til sin kæreste

Stadig ikke fundet den perfekte gave til kæresten? Tjek vores top 10 julegaveideer til hende ud her:

 1. En æske personlige chokolader
 2. En kæmpe XXL bamse med personalisering
 3. Et fleece tæppe med billede
 4. En snekugle med eget billede
 5. En gaveæske med sæber og cremer
 6. Et sæt gennemsigtige julekugler med billede
 7. En billedvæg af vægpaneler
 8. Et armbånd med navn
 9. En gaveæske med hendes yndlingsdrink
 10. En personlig kuffert med eget design

5 julegaveideer til kæresten

Julen er hjerternes tid. Og er der en bedre måde at vise din kæreste, hvor meget du elsker hende på end med en betænksom gave? Vi har samlet 5 af vores favoritter herunder, som helt sikkert vil gå direkte i hjertet.

 1. Cocktai gaveæske: Elsker din kæreste at ryste de bedste cocktails sammen, så er et cocktail sæt helt perfekt til hjemmebaren. Det er ikke bare en praktisk gave men også et stilfuldt touch til hjemmet eller haven.
 2. Indgraveret navnehalskæde: Smykker er en helt klassisk gave, men hvorfor ikke lige gå skridtet længere? En indgraveret navnehalskæde med initialer, en særlig dato eller personlig hilsen vil helt sikkert få hende til at føle sig som noget helt særligt.
 3. Personlig plys taske: Sød og praktisk, en personlig plys taske kan blive hendes yndlings accessory! Den kan personliggøres med navn eller tekst, som gør det til en helt personlig og unik gave.
 4. En mega chokolade: Har hun en sød tand, så overrask hende med en kæmpe chokolade fra hendes yndlings mærke. En simpel gestus men helt sikkert noget hun vil sætte pris på.
 5. Personlig toilettaske: Gør dagligdagen eller rejsen lidt mere særlig med en unik og personlig toilettaske. Vælg et design som passer til hendes stil, og få hendes navn eller personlig hilsen indgraveret på toilettasken.

En anden fantastisk julegaveide til kæresten kunne være et indgraveret Aperol Spritz glas eller vinglas. Perfekt til søndag eftermiddag, festlige lejligheder eller bare fordi. Gør det endnu mere særligt ved at indgravere hendes navn eller en sød hilsen på glasset. Det vil helt sikkert være en gave som hun vil elske at bruge.

Billige julegaver til konen som hun vil elske

At finde den perfekte julegave til konen behøver ikke koste alverden. Der er et kæmpe udvalg af betænksomme, billige gaver derude, som er perfekte til at vise din kærlighed og værdsættelse til jul. Brug for nogle gaveideer? En nøglering med billede, et krus med billede eller eget design, en personlig notesbog og meget meget mere.

Julegaveideer til kæresteparret i lang distance forhold

Lang distance forhold kan være lidt af en udfordring, især omkring jul og andre festlige anledninger når du ikke kan være sammen med dem som du elsker. Du kan få sendt din julegave direkte hjem til kæresten. Hvis du vil være helt sikker på at gave leveres til den rigtige adresse, kan du vælge en gave der passer gennem brevsprækken. Glem ikke at vedlægge et gratis julekort med din egen personlige hilsen.