Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte mandelgave? Vil du overraske dine nærmeste med en helt unik og anderledes mandelgave? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af mandelgaver som allesammen personliggøres med billede, navn og egen personlig tekst.

228 Gaver

Du har set 48 af 228 gaver

Den Bedste Mandelgave

Juleaften nærmer sig, den dejligste tid på året. December måned er fyldt med hyggelige familie øjeblikke. Mange familier hygger med at lave juleknas, der tælles ned til jul med chokolade julekalendere og måske adventsgaver. Weekenderne er fyldt med julefrokoster, pynten op til jul, og i det hele taget gøre alt klar til den store aften - nemlig juleaften.

Man kan helt tabe pusten med alle de ting der skal ordnes, og udover årets julegaver, så er der endnu en vigtig gave, nemlig årets mandelgave!

De fleste familier runder nemlig julemiddagen af med en lækker portion Ris a la mande, hvor en hel mandel gemmes og den der finder mandlen kan vinde mandelgaven.

Er du på udkig efter den perfekte mandelgave, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har masser af gode mandelgave ideer som helt sikkert vil gøre indtryk hos både børn og voksne.

Mandelgaver til hele familien

Den helt store udfordring med en mandelgave er at finde en gave som passer til alle aldersgrupper. De fleste danske familier fejrer juleaften sammen, og desserten nydes derfor også både af børn og voksne. Nogle vælger 2 forskellige mandelgaver, men der er faktisk slet ikke nødvendigt da der er masser af mandelgaver som passer både til børn og voksne. Det drejer sig jo egentlig allermest om at samle familien, og den rette mandelgave kan faktisk gøre lige præcis det. Mange børn sætter også pris på at blive inkluderet i ting som de voksne også er med til.

En oplagt mandelgave er selvfølgelig den klassiske marcipangris, men hvorfor ikke gå efter en anderledes mandelgave når du går på jagt efter mandelgaven 2024?

10 fantastiske mandelgave ideer til en sjov mandelgave

Herunder finder du et udvalg af vores bedste mandelgaver til børn og voksne. Sjove mandelgaver som helt sikkert vil gøre lykke.

 1. En personlig kæmpe Toblerone med navn og egen tekst
 2. Celebrations chokolader i personlig champagneflaske
 3. En Mega plade chokolade med eget billede, navn og/eller tekst fra kendte mærker
 4. En gaveæske med lækkert slik med eget design
 5. Et par strømper med eget billede
 6. En snekugle med billede og personlig tekst
 7. En plyskanin med eget ansigt eller krammebamse med eget design
 8. Julekugler med eget design
 9. Et krus med billede
 10. Et personligt puslespil med egne billeder

Gode mandelgaver er en gave som kommer fra hjertet. Istedet for at give en almindelig æske chokolade, så gør det endnu mere særligt med personlige gaver. Sådan en gave vil helt sikkert falde i god jord.

Mange familier spiser Ris a la Mande, men hvor stammer traditionen med mandelgave fra?

Mange tror at Ris a la Mande er en fransk opfindelse. Men faktisk er desserten Ris a la Mande helt igennem en dansk opfindelse. Dog stammer ideen med en mandelgave fra Frankrig.

Ris a la Mande kan dateres tilbage til starten af 1900-tallet. Risengrød var allerede en populær ret, men det blev normalt at tilsætte flødeskum eller mælkeerstatningsprodukter for at få risengrøden til at holde længere. På grund af krigen var det nødvendigt at få maden til at holde sig længe, da priserne var høje på f.eks kanel og ris.

I takt med at priserne faldt på ris, blev risengrød en allemandsspise, og angiveligt skulle det have fået de rige til at eksperimentere med flødeskum og mandler, og helt i tidens ånd navngav de selvfølgelig desserten med et fint fransk navn.

Mandelgaven kommer fra den franske tradition som stammer fra 1800-tallet, hvor man opfandt en selskabsleg som drejede sig om at finde en figur eller en bønne som var bagt ind i en kage. Istedet for en bønne fandt man på at man skulle finde mandlen. Den der fik mandlen vinder den såkaldte mandelgave. Men i starten var dette igen kun for de velhavende danskere, da mandlen var en eksotisk nød som kostede for meget for den almindelige familie.

Traditionen omkring den klassiske mandelgave, som marcipangrisen er faktisk en pæredansk opfindelse. Marcipan som er lavet af mandler var igen ikke noget alle kunne betale, derfor blev det til et eksklusiv spise. Men hvorfor er det lige præcis en gris og ikke en marcipan-ko eller marcipan-and der gives som mandelgave? Det er fordi det traditionelt var grisen som leverede alt det lækre mad til julemiddagen, til sulefadet som man sagde, f.eks flæskesteg, frikadeller og så videre. Så rent faktisk er marcipangrisen en lille hyldest til grisen.

Men nu er det heller ikke alle aldre som elsker marcipan, og hele ideen omkring Ris a la mande er ment som et underholdende spil med en sjov gave som det helt store klimaks!

En anderledes mandelgave: Gode ideer til den perfekte gave til både unge som gamle

Hvis du er lidt træt af de helt klassiske mandelgaver som marcipangrise og chokolade, og er det dig der står for at købe mandelgaven i år så kan det føles som lidt af en udfordring at finde den rette mandelgave.

Men det behøver slet ikke være så svært for med en mandelgave er det virkelig tanken der tæller. Er du typen der vil finde den sjove mandelgave? Eller er du mere til en brugbar mandelgave? Mandelgaver kan fås i mange varianter, og vær endelig ikke nervøs for vi har masser af sjove ideer til dig lige her.

Forestil dig lige det her: Julemiddagen juleaften er ved at nå vejs ende, det er tid til den lækreste Ris a la Mande med dejligt mange mandler i, den hele mandel gemmer sig et sted i grøden. Når han eller hun har fundet mandlen og med et strålende smil viser dem alle en perfekt hel mandel og dermed kan kalde sig vinderen af mandelgaven. Så kommer det fantastiske øjeblik hvor mandelgaven overrækkes. Istedet for en oplagt mandelgave, så forstil dig glæden i dine nærmestes øjne når de åbner en mandelgave som er lavet helt specielt til dem.

En god mandelgave kunne for eksempel være en nøglering med billede, eller hvad med en sjov bøllehat med eget design? En anden god gave kunne være en fin mulepose med eget billede og tekst. Årets gave kunne også være et sjovt brætspil som i alle kan hygge med sammen. En sjov mandelgave kunne også være et par strømper med eget billede, eller hvad siger du til et par boksershorts med eget design eller endda en G-streng trusse.

Der vil helt sikkert ikke være et øje tørt hos vinderen af mandelgaven. Gode gaveideer til mandelgaven har vi i hvert fald masser af!

Gode mandelgaver til enhver pengepung

Et spørgsmål vi ofte hører er: Hvad må mandelgaven koste? En mandelgave fås i mange forskellige prisklasser og det er altså tanken der tæller, så man behøver virkelig ikke bruge en formue på en mandelgave som falder i smag hos de fleste. Årets mandelgave kan sagtens være en lille gave som samtidig gør stort indtryk. Så hvad må en mandelgave koste? Det er virkelig helt op til dig og din pengepung.

Er der børn i familien, så vil alle børn elske at vinde enten chokolade eller slik. Vi har masser af gode gaver med chokolade og slik. Alt fra chokolade gaveæsker til kæmpe chokolader og slikpindebuketter. Som allesammen kan personliggøres helt efter eget valg. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Mange steder vælger man at putte mandlen i to forskellige portioner. Mange familier sørger dermed for at både en voksen og et barn kan finde mandlen. Har i tradition for i jeres familie at dele mandlen over to skåle, og har du derfor brug for en mandelgave til både børn og en til voksne?

Gode idéer til mandelgaver til voksne

Det kunne for eksempel være et indgraveret vinglas eller ølglas. En anden god mandelgave kunne være en flaske vin, men istedet for en almindelig flaske så kunne det være en med egen etikette. For eksempel med et billede og en egen tekst. Mandelgaven kunne også være en lækker ølgaveæske med eget design. Det vil da helt sikkert være Årets Mandelgave!

Gode idéer til mandelgaver til børn

Det kan være alt fra en personlig fodbold med navn til sjove plakater med eget design eller et trofæ med egen tekst. Flere ideer til den perfekte mandelgave til børn kunne være et par fine hjemmesko med eget design eller hvad med en spændende bog?

Vi har et stort udvalg af sjove gaver som passer til alle og enhver.

Mandel gave som vil blæse dine nærmeste omkuld

Det er altid hyggeligt at finde årets mandelgave. En hemmelig mandelgave som alle ved julebordet vil sætte pris på er ikke altid nemt og måske vil du bare gerne gøre noget lidt mere originalt i år end den klassiske marcipangris?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos os kan du nemlig finde en personlig og unik mandelgave, som med garanti vil overraske familien.

Vores populæreste mandelgave ideer

En god mandelgave behøver slet ikke være så svær at finde. Mandelgaven er nemlig en lille sød gve hvor det er tanken der tæller. Har i en sød tand i jeres familie? Og vil du gerne finde en god mandelgave som stadig holder sig til det traditionelle?

Herunder finder du et udpluk af de mest populære mandelgaver:

 • Kæmpe Toblerone med navn og tekst
 • Chokolade gaveæske med personlig emballage
 • Kæmpe chokolader med eget billede, navn og tekst fra de bedste mærker.

Mandelgaven kan også være en lækker gaveæske. Gaver med wellness produkter og personlig pleje gør det også altid godt. Mandelgaven i år kunne for eksempel være en gave æske med lækre sæber fra Dove med personlig emballage. En massage af en professionel massør er måske lige i overkanten men lækre cremer og douchegel kan også få en til at slappe helt af. Top op med et lækkert duftlys med eget design og mandelgaven er i hus! Det er i øvrigt også en fantastisk mors dags gave eller gave til selve juleaften.

Gaven kan du i øvrigt pakke ind i personligt gavepapir med eget billede. Det vil virkelig være prikken over det berømte i! Det vil være en hel fest et vinde mandelgaven når der er gjort noget særligt ud af det.

Den sjove mandelgave børn vil elske

Mandelgaven til børn eller alle aldre er slet ikke så svær at finde. Vil du ikke skuffe nogen og er du typen der sørger for en mandelgaven til alle børnene ved bordet?

Det er heller slet ikke noget problem, for mandelgaven behøver ikke koste det helt store. Hvad vil de ikke sige til en en gaveæske med M&M´s chokolader? Eller hvad med en kæmpe mentos med deres eget navn, eller bare teksten "Mandelgaven 2024"

Uanset hvilken mandelgave du går efter så husk på at når det drejer sig om gaver så er det tanken der tæller. En gave der er lagt tanke om omsorg i, vil altid gøre mere glæde en gængse gaver som er købt i al hast nede i supermarkedet.

Gaver til alle julens traditioner

Har du fået styr på mandelgaven men har du brug for inspiration til alle julens andre gaver?

Hos os finder du masser af inspiration til julegaver, eller hvad med gaven til pakkelegen? Det er også en gave hvor det virkelig vil gøre indtryk med en af vores sjove gaver med personliggørelse.

Gaven til pakkekalenderen eller en advents gave har vi også masser af gode gave ideer til. Til børn har vi f.eks alt fra pennalhus med eget navn, til farveblyanter med personligt design, til drikkedunke med eget design. Det er da en gave de sent vil glemme.

Vil du overraske din Nisseven med en sød gave, så vil du helt sikker finde inspiration til gaven i denne blog.

Gå på opdagelse hos YourSurprise og find gaven til alle julens traditioner lige her. Hvad enten din smag er så kan du personliggøre gaven med eget navn, tekst, billede eller logo.