Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

29 gaver

Smykker indgraveret med navn, dato eller foto

Hvis du gerne vil have et navn indgraveret på et smykke eller dine egne initialer på en signetring, kan du gøre det online på ingen tid overhovedet. Tilføj blot den valgte tekst i vores online redigeringsværktøj. Det kan være et navn, en dato eller en anden tekst. Hvis du i stedet gerne vil have et foto indgraveret, er det også muligt!

Du kan vælge mellem forskellige smykketyper og farver, såsom sølv- eller guldfarvet eller ægte sølv. Vi tilbyder ringe, vedhæng i forskellige former og størrelser, halskæder og armbånd.

Vedhæng indgraveret med navn, tekst eller foto

Et af vores mest populære smykker er vedhænget med et navn eller initialer. Vi tilbyder sølv- og guldfarvede vedhæng samt vedhæng i ægte sølv. Vedhængene fås i forskellige former, såsom hjerteformede, runde eller firkantede. Vi tilbyder også halskæder med en vandret eller lodret stang, hvorpå der kan indgraveres et navn eller initialer.

Vidste du, at du endda kan få et foto indgraveret på et vedhæng? Få dit yndlingsfoto af din baby, barn eller partner indgraveret på et vedhæng. Vi bruger de nyeste teknikker til at gravere dit foto ind i vedhænget med stor omhu og præcision. Den type foto, der bedst egner sig til gravering, er et, der har en klar kontrast mellem motivet og baggrunden og med lyskilden, der kommer forfra.

Signetring til mænd og kvinder

Vi tilbyder smukke signetringe til både mænd og kvinder som en del af vores sortiment, og som kan graveres med de initialer, du vælger. Damer kan vælge mellem følgende størrelser: 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5 og 18. Mænd kan vælge mellem følgende størrelser: 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5 og 21. Signetringene er lavet med 100 % sølv i høj kvalitet og har plads til op til tre tegn, der skal indgraveres.

Læderarmbånd med navn, tekst eller foto

Hvis du kan lide smykker med et cool, robust udseende, vil du elske vores indgraverede læderarmbånd. De fås i sort, brun og lyserød og har plads til op til 25 tegn efter eget valg. Det betyder, at du kan tilføje et eller flere navne, hvis du ønsker det. Armbåndene fås i forskellige håndledsstørrelser, hvilket gør dem velegnet til alle håndled.

Udover de indgraverede læderarmbånd tilbyder vi læderarmbånd, som fotos kan tilføjes på: gliderarmbåndene. De fås også i sort, brun og lyserød og inkluderer maksimalt tre glidere, som fotos kan tilføjes på. Hvis du gerne vil have flere glidere, kan du bestille disse separat.

Klik på-smykker

Har du set Clicks-smykker før? Knapperne kan tilpasses med et foto og kan klikkes på et armbånd, en ring, en halskæde eller en nøglering. Du kan vælge 1, 2 eller 3 knapper og tilføje et foto til hver. Knapperne kan også bestilles separat.

Manchetknapper med initialer eller foto

For mænd, der kan lide at bruge manchetknapper med deres tøj, tilbyder vi smukke personaliserede manchetknapper, hvor du kan få dine initialer indgraveret. Du kan vælge mellem ovale eller firkantede manchetknapper lavet af anti-allergifremkaldende rustfrit stål. Der kan graveres op til 12 tegn.

Hvis du foretrækker at tilføje et foto til dine manchetknapper, tilbyder vi også denne mulighed. Du kan vælge mellem runde, ovale eller rektangulære manchetknapper. Fotografiet trykkes på manchetknapperne i fuld farve og har en unik 3D-finish.

Mere dejligt tilbehør, som vi kan gravere med tekst eller foto

Ud over alle de ovennævnte varer tilbyder vi mange flere accessories, der kan tilpasses, såsom: *penne *navnemærker eller dog tags *nøgleringe *visitkortholdere * lightere