• Hver gave med dit billede og din tekst
 • Lavet med kærlighed
 • Mere end 2000 personlige gaver!
Custom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsæk
Custom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsækCustom Princess rygsæk

Custom Princess rygsæk

kr. 619
Forretningsordre
 • Leveringsadresse efter eget valg
 • I gaveæske + gratis gavekort
 • 100% kvalitetsgaranti
 • Thumbnail

  Princess rygsæk
  kr. 619

 • Thumbnail

  Ekstra indlæg – Rygsæk
  kr. 129

Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mere information om rygsæk:
Gør: Prinsesse rejsende
Dimensioner: 43,00 x 33,00 x 15,00 cm
Vægt (tom): 1,8 kg
Indhold: 20 liter
Materialefront: 100% polycarbonat
Materiale tilbage: ABS
Materialetryk: 0,4 mm tykt polypropylen
Blækegenskaber: UV-resistent, miljøvenlig og vandtæt

Lav en unik letvægts Custom Princess rygsæk med dit billede!

Som en ægte eventyrer kan du virkelig ikke gå glip af denne lette rygsæk af prinsesse. Du skaber simpelthen en unik rygsæk med dit billede eller en smuk illustration på forsiden. Kan du ikke vælge et billede? Derefter kan du også vælge en collage af dine yndlingsmomenter. Du har en robust rygsæk, der ser fantastisk ud, men det er også super behageligt at bære. De praktiske lommer inde i den sædvanlige rygsæk gør det nemt at passe ind i alle dine ting. Super nyttig på ferie, når man går backpacking, men også på en dagstur eller under en bytur.

Prinsesse rygsæk har to sektioner på siden, hvor du nemt kan gemme en flaske afkølet, super bekvemt! Derudover har rygsæket lynlås af høj kvalitet, færdig med Princess Traveler lynlås. Den velcro lukning holder rygsæket sammen, så intet falder ud, når du åbner det. Med denne lette kuffert er det endnu nemmere og mere behageligt at rejse i stil! Hvad venter du på? Kom og design din personlige Princess rygsæk!

Princess Traveler er et hollandsk mærke med en international stil. Mærket tilbyder en bred vifte af rejser og sportsartikler. Overkommelig luksus, kvalitet, pålidelighed og produktinnovation er af afgørende betydning for virksomheden. De udmærker sig ved innovation, anvender hollandsk design og brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Princess Traveller er især kendt for deres usædvanligt stærke, lette bagage.

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Custom Princess rygsæk ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?