Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vi er alle klar over de problemer, vores elskede planet Jorden står over for. Nogle mennesker vælger at leve et mere bæredygtigt liv med fokus på de produkter, de forbruger, samt at spare på ressourcerne med genanvendelige og miljøvenlige varer. Kender du en, der lever grønt og er en inspiration for alle, du kender? Denne valentinsdag, kan du overraske din eneste ene med en bæredygtig gave, der viser, at du bekymrer dig for miljøet og samtidig efterlader dem målløse!

Gode grønne gaver

Tip #1: Skaf dig af med plastik!

Nogle gange kræver det kun en lille indsats at leve et mere bæredygtigt liv. At fjerne plastik fra flasker eller kopper er noget, der ikke kræver en stor indsats, men som har en rigtig stor effekt! En personlig genanvendelig vandflaske er en fantastisk miljøvenlig gave. Dem, der lever en miljøvenlig livsstil, har sikkert allerede en vandflaske i tasken, men vidste du, at det er muligt at skabe din egen unikke personlige flaske? Du kan tilføje et billede og/eller en tekst efter eget valg til vandflasken eller vælge mellem et bredt udvalg af sjove designs.

For at gøre det til en perfekt gave til valentinsdag kan du tilføje et smukt billede af din eneste ene eller et øjebliksbillede taget på en af jeres ture.

Tip #2: Bæredygtighed i køkkenet!

Vidste du, at du nemt kan fjerne plastik fra middagsbordet? Der kommer en del affald fra de flasker, du køber i supermarkedet, som ender i skraldespanden, så snart de er tomme. At erstatte dem med en genanvendelig glasflaske er en hurtig løsning, og miljøet vil takke dig! På vores YourSurprise-website kan du finde to typer glasflasker, der kan personliggøres med en indgravering.

Vi har også et udvalg af køkkentilbehør med fokus på bæredygtighed, som er perfekte til dem, der nyder at bruge tid på at lave lækre retter i køkkenet. Vores skærebrætter i træ er for eksempel FSC-certificerede, hvilket gør dem miljøvenlige, da de understøtter økonomisk og socialt bæredygtig skovdrift. Et forklæde er uundværligt i køkkenet. Tag et kig på vores forklæde i genanvendt læder, lavet af højkvalitets læderudskæringer – intet bliver smidt ud!

Vandflaske med Bambuslåg

Vandflaske med Bambuslåg

Vandflaske til Børn

Vandflaske til Børn

Karaffel

Karaffel

Flaske med prop

Flaske med prop

Tip #3: Miljøvenlig på farten!

Takeaway-kaffe er den ideelle løsning for dem, der ikke har tid til at nyde deres kaffe derhjemme, men ikke kan undvære deres daglige dosis koffein. Hvis din eneste ene altid har en papirkop fuld af sin yndlingsdrink, så overrask vedkommende med en dejlig termokop! Dens praktiske håndtag og lufttætte låg sikrer, at vedkommende kan tage sin drink med overalt og skære ned på spild! Kruset holder desuden drikkevarer varme i lang tid.

Tip #4: Fantastiske langtidsholdbare blomstergaver!

Blomster er en klassiker til valentinsdag; de er farverige og velduftende og en dejlig måde at fortælle nogen, at du elsker dem. Hvis du valgte en smuk buket røde roser sidste år, men er på jagt efter et grønnere alternativ i år, har vi løsningen for dig. Tørrede blomster er en god måde at give en gave, der holder. En frisk buket blomster, selvom den er smuk, mister sin glans ret hurtigt. En buket tørrede blomster holder i gennemsnit 6 måneder!

Tip #5: Miljøvenlige shopping!

Engangsindkøbsposer er et meget forurenende produkt, der ender i floder og havet og forårsager enorme miljøskader. Hvis din yndlingsperson er miljøbevidst, vil vedkommende blive glad for at modtage en personlig mulepose til alle sine indkøbsbehov. Vælg dit foretrukne design, tilføj et billede og/eller en tekst for at skabe din nu!

Tip #6: Strålende bæredygtige skønhedsgaver!

Skønhedsprodukter indeholder ofte materialer, der ikke kan genbruges eller risikerer at forurene miljøet. Overrask dit livs kærlighed med et personligt gavesæt fra Love, Beauty & Planet, inklusive veganske kropsplejeprodukter i genanvendt og genanvendeligt plastikemballage.

Har du endnu ikke fundet din gave til valentinsdag endnu? Tag et kig på vores udvalg af gaver, og vælg din favorit.

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster med personligt kort

Love, Beauty & Planet gavesæt

Love, Beauty & Planet gavesæt

Muleposer med tryk

Muleposer med tryk

Termokrus

Termokrus

Blog

Blog