Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Så er det snart fars dag igen. Udover at give en Fin gave til fars dag er det også en supersjov idé at tilbringe en sjov dag med sin far, bedstefar, bonusfar, stedfar eller anden faderfigur. Her er 15 tips til de sjoveste fars dags aktiviteter og udflugter!

1. Organiser en grill-eftermiddag

Nyd en lækker grillaften sammen i haven eller i parken. Glem ikke at bestille et personligt sæt grillredskaber med din fars navn for et ekstra særligt touch. Leder du efter flere kulinariske gaver? Så tjek alle vores tips til en kulinarisk fars dag.

2. Tag en cykeltur

Planlæg en dejlig cykeltur gennem naturen, og stop for en picnic undervejs. Giv din far en vandflaske med dit bedste foto For at gøre din dag endnu sjovere.

3. Hold en ølsmagning derhjemme

Køb din fars yndlingsøl, og arranger en ølsmagning derhjemme for ham. Bestil et personligt ølglas, som du kan smage øllene i. Det personlige glas er også et super sjovt minde.

4. Forvandl stuen til en biograf

Først forvandler du stuen til en biograf ved at blænde vinduerne, lægge behagelige puder frem og lave popcorn. Sæt jer så sammen i sofaen til en hyggelig filmaften med din fars yndlingsfilm. Fuldend aftenen med en personlig snack specielt til din far.

5. Tag på fisketur for en dag

Vælg et dejligt fiskeområde, og tag din far med på en fiskedag. Nyd freden og roen og at være udendørs sammen. Som gave kan du købe enBrødkasse med navn I hvilken rækkefølge du medbringer frokost.

Grillsæt i læderetui

Grillsæt i læderetui

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Gaveæske Nutisal Nødder

Gaveæske Nutisal Nødder

Fars Dag

Fars Dag

6. Bage eller lave mad sammen

Vælg en opskrift, som din far kan lide, og sørg for, at alle ingredienserne er i huset. Så kan I gå i køkkenet sammen og tilberede eller bage stjernerne fra himlen. For at beskytte din far og dig selv mod beskidt tøj kan du bestille to personlige forklæder.

7. Spille minigolf

Udfordr din far til et spil minigolf. Det bedste er selvfølgelig, hvis du vinder til sidst, men måske kan du lade ham vinde for en gangs skyld på denne særlige dag. Få lavet et trofæ på forhånd til mesteren.

8. Ude i naturen

Vælg en dejlig gåtur, og gå ud i naturen sammen. Hav tid til en god samtale undervejs. På en bænk i en pause kan du overraske din far med en kop varm kaffe fra en termokrus med dit bedste foto sammen.

9. Se en sportskamp

Køb billetter til din fars yndlingssport, og hep sammen på hans hold eller atlet. Få lavet en trøje på forhånd til dig og din far, så I kan se sportskampen med stil.

10. Besøg et museum

Tag din far med på et museum, der passer til ham. Du kan finde et museum for næsten ethvert emne. Bagefter kan du ladePuslespil af jeres sødeste billede sammen på museet som et dejligt minde til din far.

Forklæde med tryk

Forklæde med tryk

Krus med Billede - Fars Dag

Krus med Billede - Fars Dag

Fede T-shirts til Fars Dag

Fede T-shirts til Fars Dag

Puslespil

Puslespil

11. Karting eller racerløb på en bane

Hurtige fædre tager dig med på gokartbanen eller banen til en god rip-session. Bagefter kommer du dig over G-kræfterne med en slurk vand fra en vandflaske, du har lavet specielt til ham.

12. Tag på en bådtur

Overrask din far ved at tage ham med på en bådtur. Lej en jolle, som du selv kan sejle gennem byens centrum, eller tag med ham på et stort sejlskib med skipper til søs. Der er så mange muligheder! Få en fremstilling af solhatte til din far, så han ikke bliver brændt af om bord.

13. Løs et escape room sammen

Kan din far lide en udfordring? Så tag udfordringen op med at flygte fra et escape room sammen. Giv ham på forhånd sokker med "særlige kræfter", som du har designet specielt til ham, så han starter testen mere selvsikkert.

14. Deltag i en workshop sammen

Elsker din far i al hemmelighed at fotografere, lave havearbejde eller male, men får han aldrig taget sig sammen til det? Tilmeld din far og dig til en workshop! På den måde kan I bruge tid sammen på en aktivitet, der vil gøre din far glad, og tro os, det vil også gøre dig glad. Få lavet et certifikat på forhånd, som du kan give til din far efter workshoppen.

15. Hold en spilleaften

Arranger en aften, hvor I spiller alle din fars yndlingsspil. Det er sjovt, hvis resten af familien også er med, så det bliver en rigtig kamp. Som gave kan du give ham sit eget brætspil så han får et dejligt minde på denne Fars Dag.

Med alle disse tips er du sikker på at finde den perfekte fars dag-tur for dig og din far. Men vi forstår også, at så mange sjove ideer vil give dig valgstress! Heldigvis er det Fars Dag hvert år, og du kan selvfølgelig også lave sjove ting med din far uden for denne særlige dag.

Strømper med billede

Strømper med billede

Fars Dag Kort af Træ

Fars Dag Kort af Træ

Den første fars dag

Den første fars dag

Blog

Blog