Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Julen er hjerternes tid, en tid hvor man spreder glæde til alle medlemmerne i familien, så hvorfor ekskludere dit kæledyr fra festlighederne? I sidste ende er vores hunde eller katte en del af familien. De er vores trofaste følgesvende, elsker os betingelsesløst, og er en kilde til endeløs glæde og fornøjelse. Lad os i denne jule forkæle vores firpotede venner med en helt særlig og personlig gave som de vil elske. Gør din hunds jul til noget helt særligt i år.

Så uanset om de har været gode eller uartige så giv dem lidt ekstra kærlighed med vores fantastiske hunde julegaver.

En personlig julegave til hund: Vores populæreste gaver

Som de mest trofaste medlemmer af familien så fortjener vores hund at blive forkælet i julen ligesom resten af os. Lad os gå på opdagelse i vores top-notch hunde julegaver som f.eks skønne madskåle og hundesenge.

Hunde pude

Hunde pude

Hunde madskål

Hunde madskål

Vægur

Vægur

Til kæledyr

Til kæledyr

En personlig hundeseng til familiens øjesten

Har din hund brug for en ny dejlig seng at sove i? Så er vores personlige hundeseng eller hundepude lige sagen.

Der er ingen bedre julegave til hund, som den virkelig vil sætte pris på end en dejlig blød hundeseng. Er der noget bedre end at krybe sammen i et dejligt blødt hjørne efter en aktiv dag med masser af leg og sjov? Det er der helt sikkert ikke.

Vores hundesenge fås i farverne sort og beige: Flotte neutrale farver som passer i ethvert interiør. De fås også i 2 forskellige størrelser så der er 100% en der passer til din guldklump. Størrelse M er 55 x 75 x 14 cm og passer til mindre hunde. Størrelse L er 70 x 110 x 14 cm og er den perfekte størrelse til større hunde!

Det som gør denne hundeseng helt unik er at du kan personliggøre den helt efter eget valg. Hvordan spørger du måske?

  1. Tilføj hundens navn så er der ingen tvivl om hvem der sover der
  2. Tilføj et billede af hunden eller hundene
  3. Tilføj et af vores fine designs, som f.eks poter, hjerter, gnaveben eller stjerner

Vi har ikke kun øje for hvordan hundepuden ser ud, men også for bæredygtighed og hygiejne. Hundesengen er lavet af slidstærkt vandafvisende nylon, vores hundesenge er lavet til at kunne modstå leg og rullen rundt. Og når det bliver tid til lidt rengøring, så kan man nemt og simpelt fjerne betrækket og vaske det i vaskemaskinen. Hundesengen kan derfor holdes ren og fin i mange år.

Hvis du vil tage skridtet videre så kan du også få lavet et personligt tæppe og en personlig pude til din hund, det vil da virkelig gøre deres sovehjørne til et dejligt hyggeligt sted hvor de virkelig kan slappe af.

Din hund er din trofaste følgesvend og et elsket medlem af familien. Der er ikke noget der siger "du hører til" mere end et personligt sted som er helt deres eget. En YourSurprise hundeseng er en gave som vil blive ved med at give: Behagelig, stilfuld og søde drømme.

Personlig hundeskål med navn

Hvorfor gå efter en kedelig standard madskål nede fra dyre butikken når du kan gøre din hundeskål helt personlig med hundens eget navn. Det vil helt sikkert for ham til at logre især hvis hundeskålen er fyldt med hans yndlingmad.

Vores hundeskåle fås i farverne sort og hvid, og fås i 3 forskellige størrelser: 160 ml, 350 ml og 700 ml. Der er derfor den perfekte størrelse til enhver hund. Hundeskålen er lavet af en rustfrit stål skål som sættes i en melaminplast holder, med skridsikker underside. Den rustfrie stål skål tøler opvaskemaskinen, og kan nemt gøres ren. Melamin skålen kan rengøres med en fugtig klud.

Hver hundeskål kan personliggøres med eget navn eller tekst efter eget valg med op til 30 bogstaver totalt, sammen med et sødt design såsom hjerter, poter, stjerner og meget mere.

Den perfekte julegave til hund: Julesokke til hunde

Har du en julesok til alle i familien? Men mangler du en julesok til din hund? Så er du kommet til det rette sted. På den måde inkluderer du dit kæledyr fuldstændigt i juleaktiviteterne og det er det perfekte finishing touch til julestemningen i hjemmet. Lav julesokke med navn og hæng dem op ved kaminen.

Forestil dig deres logrende hale når de opdager julesokken fyldt med lækkerier, sjovt legetøj, bolde og andre ting de elsker. Din hund vil ikke kun blive glad for gaverne med vil også føle kærligheden til dem og gøre jeres bånd endnu stærkere. Du tilføjer bare din hunds navn på vores klassiske jute julesok eller på en julesok i juledesign, og du har lavet din egen personlige julesok med navn på nul komme fem.

I sidste ende er det tanken der tæller og det drejer sig om at vise dem vi holder af hvor meget vi elsker dem, og det inkluderer selvfølgelig også vores højtelskede kæledyr. Så hvorfor ikke tilføje noget lidt mere særligt til julegaverne i år og give julegaverne til din trofaste følgesvend et personligt touch?

Julesok

Julesok

Julesok i juledesign

Julesok i juledesign

Foto Kalender

Foto Kalender

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Julegave til hundeejere

Det fantastiske ved personliggørelse er at det kun er fantasien der sætter grænser. Du kan sætte et billede, navne og/eller en personlig hilsen og lave den ultimative gave til ethvert familiemedlem. Vi kender alle nogle som elsker deres kæledyr højere end noget andet, så hvis du leder efter en gave til en der ikke kan få nok af deres kæledyr, hvorfor så ikke lave en helt personlig julegave med deres billede og/eller navn? Det vil med garanti trylle et stort smil frem.

Nogle af vores favoritter:

  • Personlig snekugle: En dejlig gave som passer i ethvert hjem, gjort helt personligt med eget billede
  • Personlig foto kalender: En gave der kan nydes året rundt! En praktisk gave hvor modtageren kan nyde billeder af deres trofaste følgesvend hver dag
  • Personlig nøglering med billede: Hav din søde hund med overalt hvor du er
  • Personlige julekugler: Pynt juletræet med flotte julekugler med de sødeste og sjoveste billeder af kæledyret
  • Personlige krus med billede: Start hver dag med et billede af din søde hund

Gå i gang med det samme med at gøre denne jul helt særlig for din elskede hund eller kat med personlige julegaver til dem.

Nøgleringe

Nøgleringe

Snekugle

Snekugle

Julepynt

Julepynt

Blog

Blog