Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Uanset hvad årsagen er, er du blevet skilt. Det er sandsynligvis ikke en lykkelig tid i dit liv. Men verden drejer rundt: Snart er den første mors dag efter skilsmissen lige om hjørnet. Hvordan håndterer I det sammen som tidligere partnere?

Håndtering af følelser på mors dag efter skilsmisse

Det kan være, at Mors Dag vækker følelser i dig. Tidligere år har du og din familie måske haft visse traditioner for denne dag, og nu er alt i tvivl. Alle situationer er forskellige, og det er netop det, der gør det så komplekst. Men uanset hvor svært det kan virke, kan I finde ud af det sammen. De følgende tips vil hjælpe dig på vej.

Tal sammen om at fejre mors dag

Selv om det kan være svært for dig, så prøv at tale med din ekspartner om, hvordan I kan få dagen til at blive til noget. For børnene er det også mors dag, og det er vigtigt, at de får en chance for at overraske deres mor. Er det faktisk den weekend, hvor børnene er sammen med deres far? Så kan de måske tilbringe en ekstra weekend eller dag sammen med deres mor denne gang. Eller I kan bytte nu i forvejen med den weekend, hvor det er fars dag. Tag samtalen. Og når I gør det, så tænk altid på børnenes tarv, så skal I nok nå til enighed.

Hjælp med at planlægge en overraskelse

Hvis børnene er for små til selv at købe en gave til deres mor, kan du som ekspartner prøve at hjælpe dine børn med at vælge en gave til deres mor.Gave til mors dag Eller planlægge en overraskelse. Afhængigt af hvordan båndet mellem de tidligere partnere er, kan manden måske spille en rolle på selve dagen. For eksempel ved at forberede morgenmad på sengen. Men det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis I har talt om det i god tid og ikke giver den anden en (ubehagelig) overraskelse.

Ring til en hjælpelinje

Det kan være, at forholdet er blevet forstyrret i en sådan grad, eller der er en anden grund til, at faderen ikke længere spiller en rolle i børnenes liv. I så fald kan du stadig give dine børn en chance for at forberede deres overraskelser ved at bede en anden tæt på dig om at hjælpe dem. De vil opdage, at din søster, ven eller mor vil have det sjovt med at være involveret.

Vær god ved dig selv

Lykkes det dig ikke at komme ud sammen, og er du mod din vilje alene på Mors Dag? Så glem ikke at passe godt på dig selv og give dig selv lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed på denne særlige dag. Planlæg en aktivitet, der vil gøre dig glad. Mød veninderne, gå i sauna eller spis på en fin restaurant, hvor du alligevel ikke kan tage børnene med. Eller smid dig på sofaen med en kop te og fordyb dig i baggrunden for mors dag. Uanset hvad du gør, så længe det er dejlig mig-tid. En gave til dig selv på denne dag må selvfølgelig heller ikke mangle.

Ud over denne blog er der også nogle ofte stillede spørgsmål om mors dag efter skilsmisse, som vi gerne vil besvare for dig.

Skal jeg invitere min ekspartner til mors dag, hvis han er far til mine børn?

Nej, du er ikke forpligtet til at invitere din ekspartner på Mors Dag, hvis du ikke har lyst. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas og nyder dagen sammen med dine børn.

Skal jeg købe gaver til min ekspartner på mors dag?

At købe gaver til sin ekspartner på Mors Dag er ikke en forpligtelse, men det kan være en gestus af velvilje og respekt. Det afhænger dog af det forhold, du har til din ekspartner, og hvordan du beslutter dig for at fejre denne dag.

Læder nøglering

Læder nøglering

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

Blog

Blog