Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

5 unikke måder at annoncere din graviditet på

5 unikke måder at annoncere din graviditet på

Der er en lille en på vej! Dette er en helt særlig oplevelse for dig og din partner, og I ønsker at dele nyheden, så snart I kan. Hvad er den bedste måde at gøre det på, spørger du dig selv? Vi har sammensat en liste over sjove måder at annoncere din gode nyhed på til familie, venner og kolleger.

Idé nr. 1: Tilføj en besked til en babygave

Hvis du besøger folk, som du meget vil overraske med din gode nyhed, kan du få lavet en personlig sparkedragt, hvor der fx står: "Jeg elsker bedstemor & bedstefar" eller "Vi ses til november"! Giv gaven til modtagerne, og se hvordan de reagerer! Vi har også tumlinger, bamser og babyhatte, der egner sig perfekt til dette formål.Idé nr. 2: Lav en gaveæske med babyting

Hvis du skal gå all in, skal du lave en gaveæske med babyting i, såsom en sparkedragt med beskeden på, tumlingen, bamsen og et billede fra ultralydsscanningen. Sæt det hele pænt sammen i en af vores dekorative børnekufferter (også en sjov ting til børneværelset!) eller vores søde opbevaringsposer til legetøj.

Idé nr. 3: Lav en fotocollage

Hvis du gerne vil overraske nogle besøgende, når de kommer forbi, skal du tage nogle sjove fotos sammen med din partner på forhånd og lave en flot collage. Tag et foto af begge dine hænder på den bulende mave, eller et af dig hvor du holder billedet fra scanningen. Hæng din collage op, og vent på, at dine besøgende får øje på den!

Tjek collagen>>
Tjek collagen>
 

Idé nr. 4: Et hint på en t-shirt

Måske har du familie eller venner, der bor i udlandet, hvilket gør det lidt svære at dele din nyhed med dem personligt. En autentisk måde at fortælle dem om nyheden på ville være at få lavet en t-shirt med en tekst eller et billede, der antyder den lykkelige begivenhed, også tage denne t-shirt på i en video, som du sender til dem. Hvor lang tid mon der går, inden de opdager det?

Lav en t-shirt>>
Et hint på en t-shirt
 

Idé nr. 5: En meddelelse på et magisk krus

Det magiske krus egner sig perfekt til at afsløre en overraskelse! Det magiske krus har en sort belægning, der forsvinder, når der hældes en varm væske hældes i, som dermed afslører designet neden under. Det er sådan en sjov måde at fortælle bedsteforældrene på, at du har en lille en på vej, mens du nyder en dejlig kop varm te eller kaffe sammen med dem. Upload et ultralydfoto, og tilføj den valgte tekst. De bliver overlykkelige!


Lav et magisk krus>>
magisk krus