Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Valentinsdag er de elskendes dag. Overrask hinanden med gaver, en romantisk middag og hygge i sofaen. Men ikke alle har mulighed for at tilbringe valentinsdag sammen med deres partner, måske pga. arbejde, studier eller fordi, man bor i et andet land, eller langt væk. Det er aldrig nemt at være langt fra hinanden, så derfor er det alle tiders idé at overraske din kæreste med en uventet gave på valentinsdag. Vi har lavet en liste med seks tips til, hvordan I skaber særlige minder, selvom I ikke kan være sammen.

Vi kan sende din valentinsdagsgave til næsten alle adresser i verden, uanset om din kæreste befinder sig i Nordamerika, Sydamerika, Asien eller Øst- eller Vesteuropa.

Tip nr. 1: Genoplev jeres øjeblikke sammen

Der er ikke noget bedre end at skabe fælles minder, uanset om I lige er blevet et par, eller I har tilbragt årevis sammen. Uanset hvad så har I med garanti (nogle) billeder af jeres fælles eventyr, så overrask din partner med et personligt fotoalbum og få det leveret direkte til vedkommendes adresse. Du kan også vælge udprintede retro billeder!

Tip nr. 2: Arranger en digital middagsaftale

Hvis I ikke kan være sammen i virkeligheden, er det næstbedste en digital date. Arranger et Skype- eller Facetime-møde og nyd en middag sammen. I kan aftale at tilberede det samme måltid, så I får oplevelsen af at sidde til bords sammen. Hvis du gerne vil overraske din udkårne med den perfekte gave til denne lejlighed, kan du vælge en lækker flaske vin med et billede af jer to sammen, eller få smukke vinglas indgraveret med jeres navne.

Tip nr. 3: Send ham eller hende et kram

Hvis du ikke kan give din partner et kram i virkeligheden, så få lavet et blødt, personligt krammedyr, som han eller hun kan holde om. Tilføj et billede efter eget valg og en sød besked på forsiden af det gratis kort. Vælg en megabamse på 96 cm eller en kæmpebamse på 135 cm.

Tip nr. 4: Sig det med chokolade

Du går ikke galt i byen med chokolade, især ikke hvis chokoladen indeholder en sød besked, der fortæller din partner, hvor meget du elsker ham eller hende. Send din partner en lækker Milka-gaveæske i form af et hjerte, eller lav et personligt chokoladetelegram. Disse gaver kan gå i postkassen, hvilket gør dem velegnede til at sende direkte til din partners adresse.

Tip nr. 5: Send din partner et unikt, romantisk kort

Hvis du gerne vil fortælle din partner, hvor meget han eller hun betyder for dig, men ønsker at gøre det på en mere romantisk måde end ved blot ved at sende en almindelig tekst, så kan du lave et personligt kort i træ eller et lykønskningskort med et sødt billede og din kærlighedshilsen.

Tip nr. 6: Giv din kæreste et varigt minde

Nogle gange vil man gerne give sin partner noget, som han eller hun kan beholde for evigt. Hvad med et smukt vedhæng med indgravering af dine initialer, billede eller navn? Vi tilbyder også smukke indgraverede armbånd, som din partner vil elske.

Tips til at holde liv i et langdistanceforhold

Det er ikke altid nemt at have et langdistanceforhold, og det kan være meget fristende at fokusere på det, du går glip af, såsom fælles middage, kram, fælles nætter og en, der spørger til din dag, når du kommer hjem. Men hvis man kun fokuserer på de negative ting, gør det kun det hele sværere, og hvis du virkelig savner en person, viser det, hvor meget du elsker vedkommende. Nedenfor får du nogle tips til, hvordan det bliver nemmere at håndtere ikke at være sammen.

Efterlign virkeligheden: Hvis I normalt ville nyde et glas vin sammen og fortælle hinanden om, hvordan jeres dag er forløbet efter arbejde, så fortsæt med at gøre det! Arranger et videoopkald via Skype, Facetime eller WhatsApp, og fortsæt med jeres forehavende, så I kan holde kontakten. Hold gejsten oppe: Har du haft en dårlig dag? Har du det ikke så godt? Føler du dig lidt ensom? Så fortæl din partner om dine følelser, men vær ikke ked af, at vedkommende ikke er til stede fysisk. Lad blot ham eller hende vide, at du har det skidt, så du kan få nogle trøstende ord. Foretag jer ting sammen: I kan stadig samles om at spille et spil sammen, hvis det er digitalt. Det samme gælder, hvis I ser en film sammen eller læser en bog. Bare sæt et videokald op, og hyg jer sammen. Det smukke ved at have videokaldet kørende, selvom det er i baggrunden, er, at det giver dig mulighed for at føre en naturlig samtale, efterhånden som emnerne dukker op. Giv dig selv lov til at være nede indimellem: Nogle gange er det bedst bare at lade følelserne råde og græde ud. Vores råd er at give dig selv lov til at gøre netop det, så længe det ikke drejer sig om længere tid. Glem ikke valentinsdag: Når der er afstand mellem jer, er begivenheder som denne endnu vigtigere. VIs din partner gennem handling og ord, at han eller hun er elsket og savnet. Få leveret en gave eller et brev hjem til ham eller hende. Det vigtigste er at vise vedkommende, at du tænker på ham eller hende.

Vores dejlige gaver

Overrask din valentinkæreste med en af disse skønne gaver:

Personlig M&M's chokoladegave

Personlig M&M's chokoladegave

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

Chupa Chups-slikkepindbuket

Chupa Chups-slikkepindbuket

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Vores ni bedste brevkassegaverHvis du ikke er sikker på, om din partner er hjemme, så send ham eller hende en brevkassegave:
Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Læder nøglering - Hjerteformet

Læder nøglering - Hjerteformet

Hjerteformet puslespil

Hjerteformet puslespil

Navnehalskæde med indgravering

Navnehalskæde med indgravering

Perlearmbånd til mænd med indgravering

Perlearmbånd til mænd med indgravering

G-streng med tryk

G-streng med tryk

Boxershorts

Boxershorts

Store gaver

Kunne du tænke dig at overraske din partner med en større gave? Så her er vores tips:

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Bamse bjørn

Bamse bjørn

Moët et Chandon Magnum Champagne 1500ml

Moët et Chandon Magnum Champagne 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Mega Twix Chokoladegave

Mega Twix Chokoladegave

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Kæmpe Bamse

Kæmpe Bamse

Blog

Blog