Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Fejr kærligheden med en 40 års bryllupsdag gave. Gå på opdagelse i alle vores fantastiske gaveideer og lav en unik personlig gave til det lykkelige pars 40 år sammen.

473 Gaver

Du har set 48 af 473 gaver

De bedste 40 års bryllupsdag gaver til par

40 år sammen er en milepæl som ikke bør passere i stilhed. Et helt liv fyldt med latter, glæde, op- og nedture. Når kærligheden holder et helt liv, så skal det fejres med maner. Hvis du kender et par som snart fejrer denne milepæl, hvorfor så ikke overraske dem med en helt unik gave. Tjek alle vores 40 års bryllupsdag gaver ud og overrask de særlige mennesker i dit liv.

En unik rubinbryllup gave

Vidste du at en 40 års bryllupsdag også kaldes et Rubinbryllup? Bryllupsdage kendemærkes ved at jo længere man har været gift jo stærkere bliver materialet som bruges til at give navn til bryllupsdagen. For eksempel hvis man fejrer 1 års bryllupsdag er det et papirbryllup, ikke et særligt stærkt materiale og en 70 års bryllupsdag kaldes et Jernbryllup!

Det kan også variere hvilke ædelstene bruges i forskellige lande, men generelt set bruges de samme ædelstene i alle lande. Leder du efter en perfekt rubinbryllup gave? Så få masser af gaveideer lige her!

40 års bryllupsdag gave til forældre som fejrer 40 år sammen

Hvis du er så heldig at dine forældre har været gift i 40 år, så er deres 40 års bryllupsdag noget der skal fejres. Når du planlægger festen, så må du endelig ikke glemme gaverne! Herunder har vi samlet et unikt udvalg af 40 års bryllupsdag gaver:

  • Et sæt glas indgraveret med bryllupsdatoen og en personlig hilsen til rubinbrylluppet
  • Et personligt billede på lærred med parrets billede
  • Et personligt diplom som bevis på deres 40 år sammen
  • En flaske champagne i personlig trækasse til at skåle på den store dag
  • En æske lækre chokolade praliner

Personliggør en gave til rubinbryllup

De bedste gaver er dem, der kommer fra hjertet, med en personlig hilsen og som betyder noget for modtageren. Du kan også lave sådan en gave!

Du kan for eksempel fejre en 40 års bryllupsdag ved at personliggøre en gave til parret med en særlig tekst eller deres navn og bryllupsdato.

Du kan tilføje en personlig og betydningsfuld hilsen på deres særlige dag.

Mange af vores gaver kan personliggøres med billede, andre med tekst og/eller navn. Så find dit bedste billede af parret og lav en uforglemmelig bryllupsdag gave nu