Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Se vores unikke og betænksomme 70 års fødselsdagsgaver. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at mangle gaveideer igen. Personliggør en fødselsdagsgave, og fejr milepælen!

274 Gaver

Du har set 48 af 274 gaver

De bedste 70 års fødselsdagsgaver

70 år er en særlig alder. Leder du efter en gave til en person, der fylder 70 år? Oplev vores unikke gaver, og personliggør dem med fødselarens navn og billede. Det vil uden tvivl gøre det til en fødselsdag, som man vil huske.

Skal du til 70 års Fødselsdag? Bestil en uforglemmelig fødselsdagsgave

Når man fylder rundt fortjener man en helt særlig fødselsdagsgave. Det kan nogle gange virke som om, at en person, der er (næsten) 70 år gammel, allerede har alt. Men hos YourSurprise kan du med garanti finde en gave, som du kan overraske fødselaren med. Hvad med et billede af din familie trykt på lærred eller chokolade? Et graveret smykke eller smukke graverede glas? Eller hvem ved, måske vil du gøre fødselsdagsbarnet meget glad med en hovedrolle i hans eller hendes egen personlige bog? Til denne halvfjerdsårs fødselsdag har du uden tvivl den mest originale gave!

Gaveideer til en 70-årig mand eller kvinde

Leder du efter en gave til din far, mor, farmor, farfar, morfar eller mormor? Eller måske en onkel, tante eller nabo? Uanset om du leder efter en gave til en mand eller en kvinde, der fylder 70 år, har vi helt sikkert en passende gave. Når du har fundet din gave, kan du nemt personliggøre den ved at tilføje et billede eller en personlig tekst. Et lykønskningskort fuldender det hele!

Gave til ham 70 år

De fleste mænd, der fylder 70 år, er pensionerede. Og det kan skabe tid til nye hobbyer. Det er rart at give en gave, der passer til dette. Bruger din far, bedstefar eller nabo mere og mere tid i køkkenet? Så er det super betænksomt at give et forklæde med køkkenprinsens navn eller foto. Eller hvad med en knivblok i træ med fødselarens navn indgraveret på den. Måske kan du også få din 70-årige i gang med en ny hobby. Så kan du f.eks. give et ølbrygningssæt med glas med indgravering af fødselarens navn. Tilføj en personlig flaskeåbner, og så er du helt klar.

Gave til hendes 70-års fødselsdag

Bliver din mor, farmor, mormor, nabo eller en anden kvinde i dit liv 70 år? Så er det en udfordring at finde på en smuk og meningsfuld gave. Hvis den pågældende dame elsker blomster - og hvem gør ikke det? - er det en fin idé at give blomsterfrø bomber i gave. Bomberne kan sås hvor som helst, og et par uger senere vil de mest farverige vilde blomster spire frem. Bomberne kommer i en fin æske med et kort, hvor du kan lægge en personlig besked. Kan fødselsdagsbarnet bedre lide tørrede blomster? Så har vi et smukt træstativ med tørrede blomster, der passer perfekt. For at tilføje et personligt præg kan du få navnet indgraveret. En kvinde, der fylder 70 år, og som betyder meget for dig, kan du give et smykke med et foto af dig eller (børne)børnene. En nøglering med det sødeste foto er også en fin idé!

Sjov gave til en person, der fylder 70 år

Vil du gerne give en sjov gave til en person, der fylder 70 år? Så er du kommet til det rette sted! Hvad med at få trykt sokker med fødselsdagsbarnets sjoveste foto? Eller måske vælger du et skørt foto på et håndklæde eller en pude. Også sjovt: Få lavet et gadeskilt med fødselarens navn. Eller få lavet en spiselig udgave af fødselaren ved at få et foto trykt på chokolade. Den gave vil med garanti spredeglæde! Udvalget er stort, når det gælder sjove gaver.

Original gave til en person, der fylder 70 år

En original gave til en person, der fylder 70 år, er let at finde her. Fordi du selv kan personliggøre alle YourSurprise-gaver, er der ikke to gaver, der er ens.