Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En fødselsdag ser de fleste frem til hele året. Selvfølgelig er der nogle der helst er foruden, mens andre glæder sig til at få den bedste gave! Hvis en særlig kvinde i dit liv snart fejrer endnu et år på bagen, hvorfor så ikke overraske med en unik og betænksom fødselsdagsgave til hende.

218 Gaver

Du har set 48 af 218 gaver

Tiden med kedelige fødselsdagsgaver til kæresten eller konen er forbi. Om hun så er Fashionista, en foodie eller en der elsker at omringe sig selv med minder og billeder, så har vi helt sikker den bedste gave til at gøre hendes fødselsdag noget helt særligt.Fra en stilfuld og sjov håndbagage kuffert til fine personliggjorte smykker til fede køkken gadgets og vægdekoration, vores udvalg vil helt sikkert få smilet frem hos kvinden i dit liv. Du finder med garanti også en gave til kvinden der har alt. Hvad venter du på? Følg vores gode råd og gør hendes fødselsdag til noget helt særligt!

5 personlige gaver til hende

Du vil selvfølgelig ikke overraske fødselaren med en gave hun allerede har fået. Nøgleordet er originalitet! Hvilken gave er så den meat originale personlige gave til en kvinde? Se her et lille udpluk af sjove gaveideer til hende:

Hvad giver man kvinden der har alt på hendes fødselsdag?

Der er ingen regler for hvad man kan give i fødselsdagsgave til hende. Alle kvinder er unikke og kan derfor måske lide noget som en anden kvinde ikke ville blive glad for.Nogle kvinder fejrer helst deres fødselsdag ved at lave noget aktivt, andre vil helst blive hjemme og hygge på sofaen. Vi har herunder samlet nogle gave ideer til hende og til forskellige personligheder:

  • En Spa Dag til den travle mor: du kan overraske hende med et lækkert personlig pleje sæt personliggjort med egen tekst og billede, og tage hende en tur med på spaophold
  • En weekendtur til hende som elsker at rejse: hvis dit budget er større så ville en weekend tur til et hemmeligt sted helt sikkert være et hit hos din kæreste eller veninde, især hvis hun elsker at rejse. Sæt prikken over i med en personlig rejse dagbog hvor hun kan skrive alle hendes minder ned.
  • Et madlavningskursus til wannabe kokken: Elsker hun at lave mad eller at bage? Overrask hende med et sjovt madlavningskursus. Husk at købe et super cool forklæde med personligt design så hun kan starte i stil!

De bedste gaver til kæresten

Når du skal finde den perfekte gave til din kæreste eller kone, bliver du nød til at tænke godt og grundigt over hvad hun interesserer sig for. Hvad kan hun lide? Har hun en hobby eller andre ting man kan tage med i overvejelserne? Du kan også give hende en gave som har en speciel betydning for jer begge to.For eksempel et fint fotoalbum med billederne fra jeres sidste ferie eller en plakat i ramme til hendes værelse.

Hvis du leder efter en gave til din kone. Så har vi masser af fødselsdagsgavertil konen at vælge imellem.Herunder finder du et par af vores gaveideer til hende:

Sjove fødselsdagsgaver til hende

Har din kæreste en unik humoristisk sans? Så skal fødselsdagsgave da også afspejle det.I har måske en intern joke i vennegruppen eller driller i hende altid med hendes sjove grimasser når der tages billede? Vidste du at man kan få printet et billede på næsten alting? Tænk tanken, og vi har det! Et sjovt billede trykt som ansigt på en tøjkanin, strømper trykt med eget billede, en heliumballon med billede eller tekst, en flaske af hendes yndlings alkoholiske drik og meget mere. Gå på opdagelse i alle vores fotogaver og find den mest originale.

Fødselsdagskort til kvinder

Et personligt fødselsdagskort til kvinden i dit liv er den perfekte måde at vise hvor meget du holder af hende. Vores personlige fødselsdagskort gør det muligt at tilføje et personligt touch med eget billede, navn og personlig hilsen. Disse lykønskningskort er ikke kun unikke og betænksomme, det viser også at du gjort dig ekstra umage for at gøre hendes fødselsdag helt særlig.Vi har et stort udvalg af fine fødselsdagskort med forskellige temaer og designs, du kan være helt sikker på at finde et der er helt perfekt til kvinden i dit liv. Om det så er din mor, søster, din kone eller bedste veninde, så vil et personligt fødselsdagskort med garanti gøre glæde.

Du kan lægge fødselsdagskortet ved gaven, eller sende det direkte hjem til hende.

Fødselsdagsgaver til mor

En fødselsdagsgave til din mor bør være betænksom, hensynsfuld og komme fra hjertet. Det er også en god ide at overveje hvad hendes interesser er. For eksempel hvis din mor elsker at læse, så kan du give hende en bog af hendes yndlingsforfatter, eller hvad med en personlig bog?

Du kan også få lavet en personlig kalender eller notesbog med hendes eget navn.

Hvis hun elsker at bage eller lave mad, så kan du give hende et fedt nyt køkkenredskab eller gadget. Hvad siger du til et personliggjort forklæde eller en personlig opskriftsbog hvor hun kan skrive alle hendes personlige opskrifter ned?

Hvis hun er interesseret i mode, så kan du give hende en ny taske med hendes eget navn eller et smykke vedhæng med indgravering.

Det er tanken der tæller, og med en gave man har gjort sig umage med, vil det 100% være et hit. Et personligt kort fra hjertet til at lægge ved gaven vil sætte prikken over i’et og gøre gaven helt perfekt.