Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Skal dine venner eller familiemedlemmer snart giftes og vil du gerne give en sød og betænksom forlovelsesgave? Så er det en fantastisk ide at lave en super fin gave med personalisering. Tænk for eksempel på indgraverede champagneglas med deres navne. Eller et salt og peber sæt med indgravering af deres navne. Se alle personlige forlovelsesgaver her.

120 Gaver

Du har set 48 af 120 gaver

Forlovelsesgave til par

Leder du efter den perfekte forlovelsesgave til det lykkelige par? Det er ikke altid nemt og det kan være en udfordring, men med vores unikke og betænksomme gaveideer finder du helt sikkert noget de vil elske. Fra budgetvenlige ideer til mere ekstravagante gaver, vi har noget for enhver smag.

At blive forlovet er et meget særligt øjeblik i et pars liv. De er sikkert allerede i fuld gang med at planlægge brylluppet eller måske har de slet ikke en dato endnu, og har de kun lige annonceret deres forlovelse.

Så er det tid til at fejre det lykkelige par med en forlovelsesgave de aldrig glemmer.

Forlovelsesgaver til ethvert budget og enhver smag

Det er klart at budget spiller en rolle når man leder efter en forlovelsesgave til et vennepar eller familie som lige er blevet forlovet. Hvis du ikke har det helt store budget, så er det slet ikke et problem. Du kan ønske det lykkelige par tillykke med et personligt kort eller en sød lille gave med et billede af dem sammen. På den måde kan du i stedet bruge flere penge på selve bryllupsgaven. Det er jo som vi ved tanken der tæller.

Hvis du har et lidt større budget kan du forkæle parret med en surprise weekendtur og et personligt sæt kufferter med eget design og billede. Du kan også overraske med et personlig flaske champagne i luksus trækasse med en personlig hilsen. Andre favoritter er glas med indgravering, blomsterbuketter eller cocktail sæt til dem der elsker en god fest.

Personlig gave til forlovelse som alle vil elske

Til dem som sætter pris på helt unikke gaver, anbefaler vi personlige forlovelsesgaver. Der er ikke noget der viser din kærlighed og støtte mere end personlige gaver som er lavet helt særligt til modtageren. Det er nemt og simpelt at personliggøre en forlovelsesgave i vores online editor med f.eks parrets navne, en særlig hilsen eller et billede.

Hvad giver man i forlovelsesgave?

Det er et godt spørgsmål. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien som sætter grænser. Hvorfor ikke gøre gaver til parret helt personligt og unikt? Gave til par kan være sjove og originale. Vi har samlet et par ideer herunder til inspiration:

  • Et pudesæt med parrets navne eller initialer
  • Et personligt håndklæde med et billede eller parrets navne
  • Et sæt indgraverede champagneglas
  • En personlig fotobog med alle minder
  • Et hjerteformet puslespil som de kan lave sammen

Forlovelsesgave til veninde

Leder du efter den perfekte forlovelsesgave til en veninde? Så er du kommet til rette sted. Glem de traditionelle blomster og chokolader, og gå efter noget personligt og unikt. Hvad med et personligt smykke med indgravering af navn og datoen for forlovelsen? Eller et lækkert hudplejesæt så hun rigtig kan forkæle sig selv i løbet af den stressende bryllup planlæggelse? Hvis du er lidt mere eventyrlig, så kan du planlægge en weekendtur, hjemmelavet aftensmad, eller en vinsmagning. Hun vil helt sikkert sætte pris på en betænksom og original gave som du har gjort lidt ekstra ud af.

Frieri - Vil du gifte dig med mig?

Har du besluttet dig for at stille din kæreste det store spørgsmål? Og ved du ikke hvordan du kan spørge hende på en unik og personlig måde? Det er klart at du skal ned på knæ. Men de fleste vil også gerne gøre det endnu mere unikt. Det behøver man ikke have det største budget for. Du kan f.eks få indgraveret et glas, med teksten skrevet på glasset.. Eller du kan invitere hende ud og spise og få serveret champagne med jeres eget label på. Eller hvis du vil spørge om hun vil gifte sig med dig over morgenmaden, så kan du få lavet dit budskab på et magisk krus! Først når det fyldes med varm væske vil hun se dit særlige budskab. Eller hvad med et sæt matchende badekåber med Mr & Mrs indgraveret på ryggen? Tag et kig på vores hjemmeside, og vær ikke bange for at tænke out of the box. Der er masser af måder at gøre frieriet sjov og originalt.

Unik forlovelses gave til venner

Når det kommer til den perfekte forlovelses gave til venner, så er det vigtigt at tænke over hvem de er som mennesker. Forlovelsen er et helt særlig og vigtig øjeblik i deres liv, som sympoliserer deres kærlighed og løfte til hinanden. Du kan give et personligt smykke, en smuk billedvæg af højkvalitets paneler eller et helt særlig minde fra deres særlige dag. Det vigtigste når du vælger en forlovelses gave til venner er at du viser hvor meget du holder af dem og støtter dem i denne spændende tid.

Uanset hvad dit budget eller din stil er, så har vi helt sikkert en forlovelsesgave som vil blive værdsat i mange år. Så hvis du leder efter en personlig og unik gave, så tjek vores gave udvalg ud og find den perfekte gave til det nyforlovede par.