Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Opdag glæden i at give med vores fantastiske udvalg og find en barselsgave til drenge.  Fra fine broderede tæpper til søde personlige babybodyer. Vores store udvalg sørger for at enhver særlig milepæl bliver fejret med et unikt og betænksomt touch. 

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

Fejr den nyfødte med en personlig barselsgave til drenge

En personlig barselsgave til dreng er et fantastisk valg når du leder efter noget helt særligt til at byde en lille ny velkommen til verden. Har din bedste veninde netop budt en lille dreng velkommen til verden? Eller vil du overraske den nybagte far med en unik barselsgave til dreng?

Sådan en barselsgave er ikke kun noget mindeværdigt, men viser også at du har tænkt over det og gjort lidt ekstra ud af det, og det vil helt sikkert være noget de nybagte forældre vil sætte pris på i mange år.

Personlige barselsgaver til drenge giver dig en fantastisk måde at fejre et nyt liv. Vi har et dejligt udvalg af gaver, fra personligt tøj og tekstil til smukt indgraverede ting. Det er de personlige detaljer som gør en almindelig gave til noget ekstraordinært, og viser den ekstra omsorg og tanke du har lagt i at finde den perfekte barselsgave.

Ideer til en anderledes barselsgave til nyfødt dreng

Tøj og andet sødt baby tilbehør, som sutter og baby body’s er fantastiske og virkelig populære gaver, men nogle gange vil du måske gøre lidt mere ud af det, og gå efter noget lidt mere originalt. Men hvad er nogle ideer til en anderledes barselsgaver til nyfødte drenge?

Personlige (højtlæsnings-) bøger er en helt unik gave. Ved at indarbejde den nyfødte drengs navn i historien, skaber du en helt unik og intim godnathistorie, som er skrevet helt særligt til ham. Derudover er smukke personlige babyplakater en virkelig stilfuld tilføjelse til ethvert børneværelse. Du kan tilføje navn, stjernetegn, fødselsdato og andre detaljer som vægt og længde.

Men på et børneværelse må du endelig heller ikke glemme sødt og fint legetøj, som f.eks plysdyr eller krammebamser eller legetøj af træ med eget navn.

En personlig barselsgave til dreng - Se her nogle af vores populæreste gaver

Nogle af de mest populære barselsgaver til drenge, og som altid bliver værdsat, er babytøj. Hos YourSurprise kan du lave din helt egen personlige garderobe til den lille dreng: Fra søde sparkedragter til fine t-shirts, vi har babytøj der passer til enhver baby. Og glem endelig ikke tilbehøret. En personlig hagesmæk eller hue med navn er klassiske gaver, men vil helt sikkert gøre stort indtryk!

En barselsgave med navn til drenge

At personliggøre en barselsgave til dreng ved at tilføje den lille nyes navn er en unik og rørende gestus. Ved at personliggøre gaven gør du en simpel gave til noget helt særligt.

Hos YourSurprise kan du få drengens navn indgraveret, broderet eller printet på et stort udvalg af produkter. Om det så er babytøj, legetøj eller dekoration til børneværelset, så er der uanede muligheder når det kommer til en personlig barselsgave til drenge.

Vælg din gave og tilføj navn og andre detaljer i vores online editor. Ligegyldigt hvilken gave du vælger, så husk på at dobbelttjekke stavning og design før du bestiller. På den måde bliver din personlige barselsgave til dreng lige så perfekt som den lille den er til.

Overrask med en gave til små børn

Når du tænker over, hvilken personlig barselsgave du kan give til en dreng, så er det måske ikke fremtiden du tænker på først. Men det er også en helt fantastisk ide at give noget som barnet vil sætte pris på når de bliver lidt ældre. Hvad siger du f.eks til legetøj af træ, en tidløs gave. Personlige badekåber broderet med barnets navn bliver endnu mere betydningsfulde og praktiske som barnet vokser. Et personligt sæt bestik er også en dejlig gaveide. Gaver valgt med omtanke viser at du holder af og tænker på barnets udvikling, og gør dem til helt særlige barselsgaver.

Leder du efter endnu mere inspiration til en gave til en baby? Så tjek disse relaterede kategorier ud: