Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Den bedste gave til en bryllupsdag eller et jubilæum

Har dine forældre været gift i næsten 50 år? Eller har din kollega været ansat i næsten 10 år? Så skal det bestemt fejres! Jubilæer og bryllupsdage er gode øjeblikke at fejre sammen og en anledning til at se tilbage på de forgangne år. Har du et jubilæum eller en bryllupsdag, der snart skal fejres? Det kræver naturligvis en personlig gave. En personlig gave er en god måde at gøre dette øjeblik ekstra specielt på.

Bryllupsdag

Hvis du har været gift i 5, 10 eller 25 år, er der grund til at fejre det! Efter fem år fejrer du dit træbryllup. Efter 10 år er det dit tinbryllup, 25 år er sølvbrylluppet og 50 år er dit guldbryllup. Du vil naturligvis købe noget specielt til dine forældre, venner eller bekendte til disse anledninger. Den mest populære gave er et fotoalbum med fotos fra de forgangne år, men personligt synes vi også, at champagneglas med navne indgraveret på dem er en dejlig gave at give og modtage. Især hvis de ledsages af en dejlig flaske champagne med et billede af parret på. Du kan få deres bryllupsbillede trykt på etiketten og tilføje en personlig hilsen. Skal du fejre din egen bryllupsdag? Overrask din kone med et smukt lærred med jeres bedste foto på det.

Et jubilæum eller en bryllupsdag er en tid til at fejre et vigtigt øjeblik, uanset om det er en forretningsmilepæl eller et langvarigt forhold. Der er dem der elsker at fejre bryllupsdag hvert år og måske overraske deres partner med en gave, og dem der ønsker at overraske deres elskede efter en vigtig milepæl, såsom 25 eller 50 års ægteskab.

Det kan være meget kompliceret at finde på den perfekte gave til brylllupsdagen... det sidste du vil gøre er at skuffe modtageren. Stol på YourSurprise, hvor du kan finde mange originale og unikke gaveideer, så du kan vise hvor meget du virkelig holder af modtageren! Hvis du derimod har modtaget en invitation til en fejring af et bryllup og ikke ved, hvilken gave du skal give, har vi også nogle tips til denne begivenhed. Vi hjælper dig med at gøre et godt indtryk, og du vil være i stand til at give noget særligt til parret.

Bryllupsgaver

Har du gået i tusind butikker og også ledt efter gaver på nettet, men uden at finde den helt rigtige, der overbeviser dig? Først og fremmest skal du huske, at modtagerne er et par der elsker hinanden, og at de sandsynligvis ville elske at modtage noget med association til en følelse, en gave der får dem til at genopleve de øjeblikke, de tilbragte sammen. Men hvis du ikke vil det, eller du ikke kan finde et dejligt billede, kan du vælge noget mere specielt for at overraske de nygifte. Blandt de bedste gaveideer uden billeder kan du finde champagnesæt med indgraverede glas (med denne gave kan du vælge om du vil gravere trææsken eller gravere glassene. I begge tilfælde kan du personliggøre dem med navnene på ægtefællerne eller skriften " 20 år "," 30 år "eller" 50 år "); personlig chokolade med en inskription, for eksempel med Chokolade-telegrammet med en besked til parret; eller et personligt kort, ideelt hvis du har et begrænset budget og stadig ønsker at skabe en original gave ved at tilføje en personlig besked på lykønskningskortet.

Den bedste bryllupsgave/bryllupsdagsgave til ham

Din bryllupsdag/Jeres bryllupsdag nærmer sig, og du har stadig ikke fundet en gave til ham? Chancerne for at han er i samme situation er store, men frygt ej, YourSurprise er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte bryllupsgave/brylupsdagsgave til din kæreste eller mand. Blandt de mest interessante gaver kan du finde et smykke, såsom læderarmbåndet med navn; et par sjove boxershorts med et foto eller en flaske af hans yndlingsspiritus. Du kan finde masser af ideer og tips til gaver til ham på vores hjemmeside.

Den bedste bryllupsgave/bryllupsdagsgave til hende

Vokser kærligheden til din kæreste hver dag, og skal I endelig fejre en vigtig bryllupsdag? Selv hvis du ikke har arrangeret nogen specielle begivenheder og har besluttet at holde begivenheden i det små, er en gave til bryllupsdagen til hende et must! Du kan vælge noget der får hende til at føle sig forkælet, såsom et beauty-sæt med duftende shower gel, eller overraske hende med et sæt vinglas med hendes navn. Til den søde tand kan du dog vælge mellem et bredt udvalg af chokolade og slik. Oplev alle gaver til hende

Gaveideer til en 1-års forlovelse til ham og hende

Efter et år sammen begynder man at lære sin partners personlighed, vaner, kvaliteter og fejl bedre at kende. Den første bryllupsdag er en vigtig milepæl; forholdet er officielt blevet mere seriøst. Sandsynligvis blev det afgørende "jeg elsker dig" sagt; vi var på ferie sammen og udvekslede vores første gaver. Den første årsdag kan skabe forventning, især når man skal vælge en gave til det første års forlovelse. Hvad skal man give til en elsket på årsdagen? En altid værdsat gave er det personlige fotoalbum med en samling af alle de øjeblikke I har brugt sammen i det forgangne år. Altid populære er gaver med et billede af parret: en plakat til at hænge på væggen, et personligt hjerteformet ur eller et lækkert pelsdyr. Bliv ikke stresset over at skulle finde på den perfekte gave. Tænk på noget, der er meningsfuldt for din kæreste, noget der får hende til at forstå, hvor meget du elsker hende.

Bryllupsdagsgaver til forældre

Når mor og far fejrer deres år sammen, vil de måske fejre øjeblikket sammen med familien. Det sker trods alt ikke hver dag at nå en så vigtig milepæl! Måske fejrer de 25 år sammen og har besluttet at holde en fest eller leder efter en gave til en 50 års bryllupsdagsmiddag. Hvordan det end er, er det altid rart at give en jubilæumsgave fra børnene, en gave, der repræsenterer stadierne af deres kærlighed. Du kan vælge at fremstille en individuel gave til mor eller far, eller en kollektiv gave, som de kan dele. Nogen ideer? Du kan give dem en oplevelse, såsom et ophold på et hotel, ledsaget af en billet med video, eller du kan skabe et sæt indgraverede glas eller badekåber til dem med deres navn.

Jubilæum på jobbet

Hvis din kollega har været ansat i 5, 7,5, 10 eller 12,5 år, er det selvfølgelig noget, der skal markeres. Hvor fantastisk ville det være at overraske kollegaen med en personlig t-shirt med det mest pinlige foto fra en firmafest? Hvis du vil holde det lidt mere seriøst, kan du naturligvis også få trykt et dejligt krus med en sjov tekst. Hvis din kollega har en rigtig sød tand, så er vi sikre på, at du scorer point med en personlig dåse med slik eller en Milka-gaveæske. Er din kollega normalt den første i baren fredag eftermiddag eller til firmafester? Så overrask ham eller hende med et ølkrus eller vinglas med vedkommendes navn på.

Hvis hele virksomheden skal vide det

Leder du efter noget mere iøjnefaldende? Så bestil et vejskilt med en personlig tekst og et nummer, og hæng det synligt op nær den heldige kollega. Det er også en god ide, hvis din kollega fylder 30, 40 eller 50 år.

Det kan du gøre som arbejdsgiver

Har din arbejdsgiver givet dig ansvaret for jubilæer? Så har du fået en vigtig opgave. For mange mennesker er det et ganske særligt øjeblik, når de har været ansat i en virksomhed i 5 eller 7,5 år. Og så sætter de pris på det, hvis du som arbejdsgiver også er opmærksom på det. Du behøver ikke øjeblikkeligt at spændere en dyr middag på en Michelinrestaurant. En flaske champagne med dit logo, navnet på den person, der fejres og et foto, vil blive meget værdsat af mange ansatte.


Det er tanken, der tæller!

En lille gave behøver slet ikke at være dyr – for mange mennesker er det din gestus, der er vigtigere. Det er vigtigt for folk, at deres kolleger ved, at de har jubilæum.