Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Den bedste gave til en bryllupsdag eller et jubilæum

Har dine forældre været gift i næsten 50 år? Eller har din kollega været ansat i næsten 10 år? Så skal det bestemt fejres! Jubilæer og bryllupsdage er gode øjeblikke at fejre sammen og en anledning til at se tilbage på de forgangne år. Har du et jubilæum eller en bryllupsdag, der snart skal fejres? Det kræver naturligvis en personlig gave. En personlig gave er en god måde at gøre dette øjeblik ekstra specielt på.

Bryllupsdag

Hvis du har været gift i 5, 10 eller 25 år, er der grund til at fejre det! Efter fem år fejrer du dit træbryllup. Efter 10 år er det dit tinbryllup, 25 år er sølvbrylluppet og 50 år er dit guldbryllup. Du vil naturligvis købe noget specielt til dine forældre, venner eller bekendte til disse anledninger. Den mest populære gave er et fotoalbum med fotos fra de forgangne år, men personligt synes vi også, at champagneglas med navne indgraveret på dem er en dejlig gave at give og modtage. Især hvis de ledsages af en dejlig flaske champagne med et billede af parret på. Du kan få deres bryllupsbillede trykt på etiketten og tilføje en personlig hilsen. Skal du fejre din egen bryllupsdag? Overrask din kone med et smukt lærred med jeres bedste foto på det.

Bryllupsdag i Holland

Vidste du, at Statistics Netherlands holder styr på, hvor mange bryllupsdage, der er hvert år i Holland? I henhold til deres tal var der næsten 53.000 par, der fejrede deres 50-års bryllupsdag i 2018. Mere end 13.000 fejrede deres 60-års bryllupsdag og 309 lykkelige par kunne endda fejre deres 70-års bryllupsdag. Hvor specielt et øjeblik er det?

Jubilæum på jobbet

Hvis din kollega har været ansat i 5, 7,5, 10 eller 12,5 år, er det selvfølgelig noget, der skal markeres. Hvor fantastisk ville det være at overraske kollegaen med en personlig t-shirt med det mest pinlige foto fra en firmafest? Hvis du vil holde det lidt mere seriøst, kan du naturligvis også få trykt et dejligt krus med en sjov tekst. Hvis din kollega har en rigtig sød tand, så er vi sikre på, at du scorer point med en personlig dåse med slik eller en Milka-gaveæske. Er din kollega normalt den første i baren fredag eftermiddag eller til firmafester? Så overrask ham eller hende med et ølkrus eller vinglas med vedkommendes navn på.

Hvis hele virksomheden skal vide det

Leder du efter noget mere iøjnefaldende? Så bestil et vejskilt med en personlig tekst og et nummer, og hæng det synligt op nær den heldige kollega. Det er også en god ide, hvis din kollega fylder 30, 40 eller 50 år.

Det kan du gøre som arbejdsgiver

Har din arbejdsgiver givet dig ansvaret for jubilæer? Så har du fået en vigtig opgave. For mange mennesker er det et ganske særligt øjeblik, når de har været ansat i en virksomhed i 5 eller 7,5 år. Og så sætter de pris på det, hvis du som arbejdsgiver også er opmærksom på det. Du behøver ikke øjeblikkeligt at spændere en dyr middag på en Michelinrestaurant. En flaske champagne med dit logo, navnet på den person, der fejres og et foto, vil blive meget værdsat af mange ansatte.


Det er tanken, der tæller!

En lille gave behøver slet ikke at være dyr – for mange mennesker er det din gestus, der er vigtigere. Det er vigtigt for folk, at deres kolleger ved, at de har jubilæum.