Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en god jubilæumsgave til en kollega eller medarbejder der fejrer sit jubilæum inden for kort tid? Vi har de bedste jubilæumsgaver som gøres helt personlige med eget billede, navn/tekst eller logo. En kollega eller medarbejder som har arbejdet i mange år for virksomheden fortjener en unik og personlig jubilæumsgave! 

174 Gaver

Du har set 48 af 174 gaver

De bedste jubilæumsgaver

Har en medarbejder været ansat i virksomheden i 5 år? Eller har en kollega 10-års jubilæum inden så længe? Eller måske har du en virkelig dedikeret ansat som har arbejdet for virksomheden i 20, 30 eller selv 50 år. Det er selvfølgelig noget der skal fejres, så vedkommende ved hvor meget der sættes pris på ham eller hende.

Vi har et stort udvalg af klassiske jubilæumsgaver, som f.eks en kuglepen med indgravering eller en lækker vin, champagne eller chokolade. Men gode jubilæumsgaver er dem der er lavet helt særligt til modtageren. Hos YourSurprise pifter vi de mest almindelige jubilæumsgaver op til noget jubilaren aldrig vil glemme.

Du kan f.eks give en flaske vin med en personlig etikette med egen tekst og endda bruge firmaets logo. Eller hvad med en flaske champagne i en flot trækasse med indgravering. Sæt prikken over i´et med et sæt tilhørende glas med indgravering af egen tekst eller navn.

Har jubilaren en sød tand, og skrivebordsskuffen altid fyldt med alt muligt lækkert? Så vil vores Mega chokolader være et kæmpe hit. Vi har alle mulige kendte mærker som f.eks Toblerone, Milka, Twix, Chokotoff eller Cote d´or. Emballagen gøres helt personligt med navn, billede/logo og en personlig hilsen.

Jubilæumsgaver som vil gøre lykke

Hvis din kollega har jubilæum så er det den perfekte anledning til at overraske vedkommende med en sjov og betænksom gave. Du kan overraske vedkommende med en sjov t-shirt printet med et sjovt billede af jubilaren. En anden god jubilæumsgave kunne være sjove strømper med eget design, eller hvis det skal være noget personen kan bruge på jobbet, kan du gå efter et flot krus med billede og eget design eller en flot musemåtte med firmaets logo og en personlig tekst.

Jubilæumsgaver behøver ikke at være kedelige, slip fantasien løs og lav en anderledes jubilæumsgave!

25 års jubilæum gave - en helt unik milepæl

Det er nu til dags ikke længere normen at folk arbejder så lang tid for en arbejdsgiver. Et 25 års jubilæum er noget af en bedrift. Det betyder også at jubilaren er dedikeret til sit arbejde og er glad for at arbejde for virksomheden. En endnu større grund til at vise at personen er værdsat og at man sætter pris på ham eller hende.

Men hvad er den perfekte jubilæumsgave til en der fejrer 25 års jubilæum? Har du brug for inspiration til at finde gode jubilæumsgaver? Så er du kommet til det rette sted! Vi har masser af gaveideer som helt sikkert vil falde i jubilarens smag.

  • En ølgave med personlig emballage og tilhørende glas med indgravering er en rigtig god jubilæumsgave til ølelskeren
  • Til jubilæumsfesten kan du bestille lækre chokoladepraliner med billede og egen tekst. Det gør festen lidt mere personlig.
  • En luksus læderpung med indgraveret monogram i kombination med et flot læderbælte
  • Et flot armbånd med en personlig tekst

Det er bare et lille udvalg af vores jubilæumsgaver. Vil du overraske en kollega så tjek vores gaver til kollega ud. Her kan du også finde masser af inspiration til den perfekte jubilæumsgave.

Jubilæumsgaver til mænd

Det kan være svært at finde gode jubilæumsgaver til mænd. Har du fået til opgave at finde en god jubilæumsgave til en mandlig kollega? Og er du træt af de traditionelle gavekurve og klassiske jubilæumsgaver?

Hvis du leder efter sjove jubilæumsgaver så kunne et ølkrus med personlig indgravering være en god ide. Eller hvad med flot ølkande med eget design indgraveret på karaflen?

Udover det har vi masser af sjove gadgets som også kan blive til den perfekte jubilæumsgave. For eksempel et par strømper med logo og eget design eller en personlig gaveæske med Peaky Blinders whisky eller en flaske Jack Daniels med personlig etikette.

Hvis du hellere vil overraske med en jubilæumsgave der er lidt mere seriøs, er det f.eks til en mere professionel type eller måske til chefen? Så kan du gå efter jubilæumsgaver som er mere business-agtige.

Tænk f.eks på en indgraveret parker pen, en personlig musemåtte eller laptoptaske, eller et termokrus til kollegaen som altid er på farten. Hvis du vil inspireres yderligere så gå på opdagelse i alle vores gaver til mænd.

40 års jubilæum gave som jubilaren sent vil glemme

Hvis du har en ansat eller kollega som fejrer sit 40 års jubilæum, så har du godt nok fundet en der har lagt hele sit liv i virksomheden. Det fortjener godt nok mere end bare et skulderklap. En 40 års jubilar vil naturligvis være en del oppe i årene. I vores udvalg af gaver til hende over 50 år og gaver til ham over 50 år vil du helt sikkert kunne finde en god jubilæumsgave.

10 års jubilæum gave til kollega eller medarbejder

Oftest vil en virksomhed planlægge en drink eller reception i anledning af et jubilæum. Og jubilæumsgaver kommer man selvfølgelig heller ikke uden om. Vi hjælper dig gerne med at finde en god jubilæumsgave som helt sikkert vil blive værdsat.

Et lækkert fleece tæppe til ham eller hende der altid klager over at det er koldt på kontoret. Eller til ham der altid er først til fredagsbar kan du give et lækkert Pornstar Martini gavesæt eller en vinåbner med indgravering. Du kan også selv sammensætte en gavekurv med forskellige små jubiæumsgaver, som f.eks en nøglering med eget design, et par hjemmesko med billede og eventuel tekst.

Du kan fylde kurven op med en personlig æske chokolade eller fyrfadslysestager med eget billede. Det ville da være den perfekte jubilæumsgave, ville det ikke?

Find en uforglemmelig jubilæums gave

En uforglemmelig jubilæums gave er en helt personlig jubilæumsgave. Alle vores jubilæumsgaver kan personliggøres med eget navn, billede og personlig hilsen. Det er super nemt og simpelt at designe den perfekte jubilæumsgave! Du finder bare den gave som du bedst kan lide.

Derefter kan du personliggøre den i vores online editor, hvor du bare uploader et billede eller logo efter eget valg, tilføj navn og eventuel personlig tekst, og vupti din gave er færdig. Du kan se resultatet med det samme og hvis du er tilfreds med din kreation, så tager vi over. Vi laver din gave med kærlighed og præcision og sender den til en adresse efter eget valg.

Det bliver ikke nemmere end det at lave gode jubilæumsgaver!

Overrask med den perfekte jubilæumsgave til en ansat

Næsten alle vores gaver kan personaliseres med virksomhedens logo. Derudover kan du tilføje en personlig tekst og måske endda et billede af jubilaren.

Få inspiration til en god jubilæumsgave i vores udvalg af gaver med logo. Hvis din medarbejder hvor meget du sætter påris på ham eller hende med en helt personlig jubilæumsgave.

Leder du efter en god jubilæumsgave til en kvinde?

Overrask en kvindelig kollega med den perfekte jubilæumsgave. Jubilæumsgaver som er gjort personlige vil helt sikkert være et stort hit. Hvis hun holder 25 års, 40 års eller 50 års jubilæum, så har virksomheden højst sandsynligt sat budget af til en rigtig flot gave.

En populær gave er et spaophold så hun rigtig kan slappe af, men du kan pifte gavekortet op med en personlig badekåbe broderet med navn, eller et par lækre hjemmesko med eget design. Vi har også super lækre personlig pleje gaveæsker som også kan gøre helt personlige.

Er hun mere en aktiv type eller en sportslig type? Så kan du en oplevelsesgave og sætte et personligt præg med en persolig drikkedunk, en rygsæk med personligt tryk, eller en kuffert med eget design. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan også gå efter en af vores kæmpe gaver. En kæmpe krammebamse med virksomhedens logo og personlig tekst, eller en Mega Milka eller Mega Twix med logo, eget billede, navn og personlig tekst.

Holder firmaet en jubilæumfest? Så gør pyntet helt personligt!

Leder du efter noget iøjnefaldende til en kollegas jubilæumsfest? Så bestil et vejskilt med en personlig tekst og jubilæumsåret, og hæng det synligt op nær den heldige kollega.

Du kan også få lavet personlige guirlander med jubilarens navn, eller hvad med at pynte op med flotte heliumballoner med jubilarens billede og personlig tekst. Ballonnerne leveres fyldt med helium, og holder sig svævende i 7 dage.

Det er også en god ide, hvis din kollega har fødselsdag og fylder 30, 40 eller 50 år.

Jubilæumsgaver fra firmaet

Har din arbejdsgiver givet dig ansvaret for jubilæer? Så har du fået en vigtig opgave. For mange mennesker er det et ganske særligt øjeblik, når de har været ansat i en virksomhed i 5, 10, 20 eller 25 år. Og så sætter de pris på det, hvis du som arbejdsgiver også er opmærksom på det.

Hvert enkelt firma har deres eget budget og det varierer hvor meget de sætter af til fejring af jubilæum. Derfor har vi et kæmpe udvalg af gaver der passer til enhver pengepung. Gaver som helt sikkert vil blive værdsat og hvor det ikke er prisen der tæller. En flaske champagne med dit logo, navnet på den person, der fejres og et foto, vil blive meget værdsat af mange ansatte.

Jubilæums gaver til en god pris

Husk det er tanken, der tæller! En lille gave behøver slet ikke at være dyr – for mange mennesker er det din gestus og det at det bliver husket som betyder noget. Vil du gerne personligt ønske en kollega tillykke med en betænksom gave når de fejrer jubilæum? Så har vi masser af gode jubilæumsgaver som ikke koster alverden. Du kan f.eks give et fint krus med billede og tekst til yndlingskollegaen som du altid holder kaffepause med, du kan endda lave matchende krus!

Har du set vores super flotte magiske krus? Det helt unikke ved disse krus er at man tror det er et kedeligt sort krus. Lige indtil at det fyldes med varm væske, så bliver dit billede eller design pludselig synligt. Det vil helt sikkert være en overraskelse som sættes pris på!

Et personligt puslespil er også en rigtig god gaveide til jubilæum. Design puslespillet helt selv, vælg et af vores fine designs og tilføj billede og egen tekst, og så har du med det samme en uforglemmelig jubilæumsgave! Der er masser af varianter at vælge imellem, fra små puslespil helt op til store puslespil med 1000 brikker. Det er bare med at komme i gang!

Fejr et 25 års jubilæum med et personligt touch

Gør denne specielle milepæl til noget helt særligt med en personlig gave og personligt pynt.

Alle vores gaver laves i vores eget gaveværksted og sendes indenfor 24 timer. Vi garanterer levering indenfor 4 dage. Har du brug for hjælp så står vores kundeservice klar til at hjælpe! Leder du efter en firmagave kan du også kontakte vores erhvervsafdeling.

Overrask en jubilar med en jubilæumsgave som rører hjertet!

10 års jubilæum - den første store milepæl

Et 10 års jubilæum er oftest første gang man oplever at blive fejret som medarbejder i en virksomhed. Hvor al opmærksomhed lige pludselig rettes mod dig som ansat. Det er en festlig oplevelse og det kan gøres endnu særligere med en sød og betænksom jubilæumsgave!

Hos YourSurprise kan du personliggøre et kæmpe udvalg af gaver og gadgets med eget billede, navn og tekst.

Du kan også få lavet en sjov pokal med indgravering, eller en medalje med personlig indgravering. Et diplom kunne også være en sjov ide, med en passende personlig tekst!

De bedste gaveideer til jubilæum

Der vil ikke være et øje tørt med vores fantastiske gaveideer til jubilæum! Gå på opdagelse i vores store udvalg af personlige jubilæumsgaver som med garanti vil få smilet frem.

Du kan for eksempel give en tidsløs gave i form af et armbåndsur af træ med indgravering. Både stilfuldt og bæredygtigt. En god gaveide kunne være tørrede blomster i træholder med indgravering af personlig tekst.

Du kan gøre gaven helt unik ved at pakke den ind i personligt gavepapir med eget billede eller virksomhedens logo. Så har du virkelig sans for detaljer. Tilføj et personligt lykønskningskort, som for eksempel vores trækort i holder som printes med billede og egen tekst. Det vil stå super fint på skrivebordet eller i bogreolen derhjemme.

Spred lidt lykke

Hjælp os med vores mission om at sprede lidt lykke. Er du på udkig efter en gave til en anden anledning så gå på opdagelse på vores hjemmeside, og gør et kup!