Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find inspiration og overrask ham med den perfekte julegave til kæresten eller manden. Vores gaver er ikke kun praktiske men kan alle gøres unikke med et personligt touch.

162 Gaver

Du har set 48 af 162 gaver

Overrask ham med den bedste julegave til kæresten

Med julen lige om hjørnet er en af de mest udfordrende gaver måske julegaven til kæresten. Det behøver ikke at være stressende at finde den perfekte julegave til kæresten. Det drejer sig bare om at finde en gave han vil blive glad for og så tilføje et personligt touch.

Personlige julegaver til manden

En måde at gøre din julegave til ham helt unik på er ved at personliggøre den. På denne måde har du en gave som er noget helt særligt, som repræsenterer jeres forhold og som er betænksom og unik.

Der er selvfølgelig mange måder at gøre det på, og ingen gaver er ens. Tilføj et billede, tekst og/eller navn i vores online editor. Vælg et af vores design og herefter tager vi over og printer, indgraverer eller broderer vi dit design på din julegave til din kæreste.

10 julegaveønsker en mand vil elske

Vrider du din hjerne for at finde den perfekte gave til din mand? Så er du dækket ind med disse 10 fantastiske julegaveønsker til en mand. Fra drinks til boligindretning, vi har noget til selv den mest kræsne mand.

  1. Personlige boksershorts: Giv et sjovt twist til din julegave med et par boksershorts lavet helt særligt til ham. Vælg enten et sjovt eller romantisk design, tilføj dit eller hans navn, og du er ready to go. Det vil helt sikkert få et smil frem på hans læber.
  2. Et sæt grillredskaber i læderetui: Til grillmesteren i dit liv er et sæt grillredskaber den perfekte gave. Det er praktisk, sjovt og viser ham du sætter pris på hans grill kunster.
  3. En flaske rom: Hæv glasset og skål på kærligheden med en kvalitets flaske rom. Hvis han er vild med drinks vil han helt sikkert elske at prøve nye mærker, eller vælg en af hans favoritter.
  4. Whiskyglas: Hvis han elsker et godt glas whisky, så vil han helt sikkert sætte pris på et sæt indgraverede whiskyglas af høj kvalitet.
  5. Indgraveret lighter: Få indgraveret en lighter med en særlig dato eller betydningsfuldt citat.
  6. Brætspil: Vælg et sjovt og udfordrende spil som i kan spille sammen.
  7. Personlig fotobog: En gave fra hjertet som viser jeres yndlings øjeblikke sammen. Fyld det med særlige minder, oplevelser i har haft sammen og skab et minde han vil værdsætte for altid.
  8. Cocktail gavesæt: Til ham som har en bartender i maven, er et cocktail gavesæt den bedste ide!
  9. Læderpung eller læder bælte: En praktisk gave med indgravering af egen tekst som helt sikkert vil gøre dagligdagen lidt bedre
  10. Læder armbånd: Med hans navn eller anden særlig tekst indgraveret i det.

Det er bare et lille udvalg af vores gaveideer til kæresten. Har du brug for mere inspiration så kom i gang med det samme med at udforske vores verden af personlige gaver.

Betydningsfuld julegave til kæresten (ham) som ikke koster en formue

Julen er hjerternes tid, men det er også virkelig en tid der koster mange penge. Men det behøver ikke at koste en formue at give en betydningsfuld og betænksom gave. Der er masser af sjove, søde og personlige gaver derude som er til at betale. Brug for lidt inspiration? En personlig drikkedunk eller vandflaske, en æske med chokolader med billede, et sødt og blødt tøjdyr, et krus med billede, en nøglering med billede, en personlig mulepose, indgraverede glas og meget meget mere.

Julegaveønsker til manden der elsker mad

Har din mand en sød tand og elsker han slik og chokolade? Så overvej en af vores Mega Chokolader fra kendte mærker eller en kæmpe gaveæske med slik. Fra praliner til chokolader med billede, og fra gaveæsker med nødder til Chupa Chups slikkepinde. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Julegaveideer til manden der elsker at rejse

Er din bedre halvdel ofte ude at rejse? Overrask ham til jul med en unik rejsegave. En personlig håndbagage kuffert vil helt sikkert blæse ham bagover. Eller hvad med en personlig rygsæk med navn til manden der er vild med udendørslivet. Det er ikke kun en praktisk gave men vil også altid minde ham om at hjem er hvor hjertet er. Andre fantastiske ideer er en bucketlist bog eller en læderpung.