Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Desværre blev der ikke fundet nogen produkter til dette valg
no search results

Personligt sengetøj med dit eget foto eller design

Har du et billede eller design, der betyder meget for dig, og som du gerne vil lave noget smukt med? Du kan selvfølgelig få billedet trykt på et lærred, men hvad med et dynebetræk med dit yndlingsfoto? Uanset om det er et foto af din bedste ferie, dit bryllup, din hest, dit kæledyr eller dine børn, trykker vi billedet på et smukt sengetøjssæt i høj kvalitet. Kan du ikke nøjes med at vælge ét billede? Intet problem – lav en fantastisk collage med flere billeder! Du kan designe dit eget dynebetræk i vores brugervenlige online redigeringsværktøj.

Er du en kreativ person, der skaber smukke prints og design? Så upload en fil i redigeringsværktøjet, og inden du ved det, kan du ligge under et dynebetræk, du selv har designet!

Trykkets kvalitet

Vi printer dit design på materialet i meget høj kvalitet. Printet er helt fladt, mærkes ikke, og farverne ser fantastiske ud. Hvis du vasker sengetøjet på maksimalt 40 grader, er du sikret langvarig kvalitet!

Dynebetræk og størrelser

Følgende størrelser er tilgængelige: * 100 x 150 (enkelt) * 140 x 200 (dobbelt) * 200 x 200 (queen size) * 220 x 200 (king size) * 240 x 220 (tvillingesæt) Vi har sæt med og uden pudebetræk, så du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at bruge, og hvad du synes ser bedst ud.

Med eller uden trykt pudebetræk

Vi tilbyder sæt med og uden pudebetræk, så du kan vælge, om du også vil have pudebetræk med print. Du kan også vælge at få puderne trykt med et andet print end dynebetrækket. Det betyder, at du kan designe sættet nøjagtigt, som du vil have det. For eksempel kan du vælge at skrive en tekst eller en dato på pudebetrækkene.

Polyester eller bomuld?

Du kan vælge mellem materialerne polyester eller bomuld. Det materiale, der er bedst egnet til dig, afhænger af en række ting.

Bomuld

Bomuld er stærkt, hudvenlig og fugtregulerende. Bomuld er en god mulighed for folk, der hurtigt får det varmt og sveder meget om natten. Bomuld kan absorbere meget fugt og føles ikke omklamrende.

Polyester

Polyester føles blødt og let og er holdbart. Polyester er meget velegnet, hvis nogen har allergier mod f.eks. støvmider eller luftvejssygdomme. Strukturen af polyesterfibrene er meget mere lukket, hvilket betyder, at støvmider ikke let kan samle sig i dem. Polyester holder ofte mere på varmen, fordi det er et syntetisk materiale, så det er populært blandt mennesker, der er mere følsomme over for kulde. Både bomuld og polyester er let at vaske og tørrer hurtigt.

Foldelukning

Bemærk venligst! Næsten alt sengetøj har en kant på 20 cm langs hele længden, bortset fra 150 x 100 sæt.