Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Konfirmationsgaver

Det er en helt særlig anledning for barnet at blive konfirmeret. Man bliver kun konfirmeret en gang her i livet, så det er super spændende. Efter at den hellige begivenhed i kirken har fundet sted, tilbringes resten af dagen sammen med familie og venner. Drengen eller pigen modtager gaver på denne specielle dag. Du vil gerne overraske dem med noget, der er unikt og giver et varigt minde fra denne specielle dag.

Lav dit eget certifikat

Da konfirmationen er en helt særlig dag, vil du gerne forære barnet et varigt minde. Lav dit eget certifikat til denne specielle anledning! Tag et smukt billede af drengen/pigen på denne specielle dag, og få det trykt på et certifikat. Du kan skrive din egen tekst og barnets navn for at gøre det virkelig unikt og personligt. Hæng dette specielle certifikat til pynt på barnets værelse eller i stuen.

Graverede armbånd

Piger bærer normalt en hvid kjole til deres konfirmation. Et unikt sølvsmykke vil få hende til at se endnu smukkere ud! Få navnet på pigen indgraveret på et sølvarmbånd. De indgraverede armbånd er lavet af sølv i høj kvalitet og kan anvendes til dagligt brug. Armbåndet bliver et varigt minde om denne specielle dag.

Fotoflise

Et billede af barnet fra konfimationsdagen er altid værdsat af hele familien. Et sådant foto fortjener en speciel plads i hjemmet. Få foto og dato for konfirmationen trykt på en keramisk flise. Denne traditionelle gave giver barnet et minde, som han/hun kan gemme om denne specielle dag. En fotoflise er også en smuk gave til barnet gudforældre.

Fotolys

Et stearinlys med billede er det perfekte minde. Få trykt et billede af barnet og datoen på lyset, for at gøre det til en personlig gave. Du kan også vælge et duftlys med forskellige farver. Du kan vælge mellem tre forskellige dufte, så du altid kan finde en duft, du kan lide! Du kan tilføje et gratis lille lykønskningskort til fotolysene. Hvis du ikke har mulighed for at komme til festen, kan du sende gaven til en adresse efter eget valg.