Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en personlig og unik gave til en konfirmand? Eller måske sjove takkegaver til alle gæsterne til konfirmationen. Overrask med personlige og unikke gaver. 

123 Gaver

Du har set 48 af 123 gaver

Konfirmationsgaver og takkegaver til konfirmation

Leder du efter en konfirmationsgave? Eller vil du gerne gøre konfirmationsfesten helt unik og personlig? Hos YourSurprise finder du et stort udvalg af personlige gaver til konfirmationen, sådan kan du gøre den store dag endnu mere særlig og personli.

Konfirmationen er en mindeværdig dag som man aldrig glemmer. Før den store dag har man gået til præst og lært om hvad denne dag betyder. Og endelig er det den store dag, den første store fejring som et barn oplever der handler om dem. Derfor har vi samlet en masse tips til forberedelserne af konfirmationsfesten, sjove og fine takkegaver, og personlige konfirmationsgaver til konfirmanden.

Hvordan organiserer du en fantastisk konfirmationsfest

Der er mange ting man skal tænke på når man forbereder en konfirmationsfest. Hvad skal man have at spise? Hvor holder man festen? og så alle de andre detaljer! Du har sikkert været i gang i månedsvis med at arrangere den perfekte fest. Det er de små detaljer der gør forskellen. Lav en indbydelse med eget billede og tekst. Du kan også få lavet en helt personlig gæstebog med eget billede og tekst. Her kan alle gæsterne efterlade en personlig hilsen. Det vil konfirmanden helt sikkert sætte pris på senere i livet!

Du kan gøre borddækningen helt unik med indgraverede vinglas med datoen for konfirmationen og konfirmandens initialer. Eller hvad siger du til smukke bloklys i konfirmationstema med eget design?

Takkegaver til Konfirmation

Efter festen er det normalt at man sender et takkekort til gæsterne. Men hvorfor ikke gøre det lidt mere unikt og bæredygtigt med et Trækort med Billede og egen tekst, eller tørrede blomster i træholder med indgravering? Eller måske en keramisk flise med eget billede og navn.

Vi har også glaskrukker med chokolader som man kan give til gæsterne når festen er ved at gå på hæld, eller hvad med Mentos tyggegummi hvor indpakningen er personliggjort med eget billede og tekst?

Overrask dine gæster med kreative og billige takkegaver til konfirmationen.

Konfirmations Gaveideer der ikke koster alverden

De fleste konfirmander ønsker sig enten dyre gaver eller penge. Er du træt af at give en kedelig konvolut som pengegave? Så gør din pengegave lidt sjovere ved f.eks at lave en personlig sparebøtte med billede og navn, og fyld den med femmere! Du kan også købe en a vores KÆMPE chokolader, som Mega Milka, eller en Kæmpe Toblerone med eget billede og tekst og vedlægge pengene. Er konfirmanden mere til slik end chokolade? Så har vi også masser af slik gaver fra kendte mærker.

Piger bærer normalt en hvid kjole til deres konfirmation. Et unikt sølvsmykke vil få hende til at se endnu smukkere ud! Få navnet på konfirmanden indgraveret på et sølvarmbånd. De indgraverede armbånd er lavet af sølv i høj kvalitet og kan anvendes til dagligt brug. Armbåndet bliver et varigt minde fra den store dag. Til drenge har vi også læderarmbånd som minde om dagen.

Fotobog fra konfirmationen

Alle billederne fra konfirmationen skal selvfølgelig ikke glemmes. Dit barns konfirmation er en stor og særlig dag, så læg alle billederne fast i en smuk fotobog med eget design. Det er super nemt at lave, du uploader bare dine billeder i vores online editor og vores system hjælper dig med at skabe den smukkeste fotobog fra konfirmationen. Sådan laver du et varigt minde som dit barn helt sikkert vil sætte pris på.