Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Konfirmationsgaver

Det er en helt særlig anledning for barnet at blive konfirmeret. Man bliver kun konfirmeret en gang her i livet, så det er super spændende. Efter at den hellige begivenhed i kirken har fundet sted, tilbringes resten af dagen sammen med familie og venner. Drengen eller pigen modtager gaver på denne specielle dag. Du vil gerne overraske dem med noget, der er unikt og giver et varigt minde fra denne specielle dag.

Lav dit eget certifikat

Da konfirmationen er en helt særlig dag, vil du gerne forære barnet et varigt minde. Lav dit eget certifikat til denne specielle anledning! Tag et smukt billede af drengen/pigen på denne specielle dag, og få det trykt på et certifikat. Du kan skrive din egen tekst og barnets navn for at gøre det virkelig unikt og personligt. Hæng dette specielle certifikat til pynt på barnets værelse eller i stuen.

Graverede armbånd

Piger bærer normalt en hvid kjole til deres konfirmation. Et unikt sølvsmykke vil få hende til at se endnu smukkere ud! Få navnet på pigen indgraveret på et sølvarmbånd. De indgraverede armbånd er lavet af sølv i høj kvalitet og kan anvendes til dagligt brug. Armbåndet bliver et varigt minde om denne specielle dag.

Fotoflise

Et billede af barnet fra konfimationsdagen er altid værdsat af hele familien. Et sådant foto fortjener en speciel plads i hjemmet. Få foto og dato for konfirmationen trykt på en keramisk flise. Denne traditionelle gave giver barnet et minde, som han/hun kan gemme om denne specielle dag. En fotoflise er også en smuk gave til barnet gudforældre.

Fotolys

Et stearinlys med billede er det perfekte minde. Få trykt et billede af barnet og datoen på lyset, for at gøre det til en personlig gave. Du kan også vælge et duftlys med forskellige farver. Du kan vælge mellem tre forskellige dufte, så du altid kan finde en duft, du kan lide! Du kan tilføje et gratis lille lykønskningskort til fotolysene. Hvis du ikke har mulighed for at komme til festen, kan du sende gaven til en adresse efter eget valg.