• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Konfirmation gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 591 anmeldelser
Ayman
på 02-04-20

"Tak for god service. "

10 fra 10
Karin Majbritt..
på 02-04-20

"Intet overhovedet, har self kun handlet hos jeg 1gang,så hvis det går lige så godt næste gang jeg må.."

10 fra 10
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10

Konfirmation gaver

Det første hellige konfirmation er en meget speciel lejlighed til et barn. Det første hellige konfirmation foregår kun en gang i livet, hvilket gør det super spændende. Efter at den hellige begivenhed i kirken har fundet sted, er dagen fyldt med familie og venner. Drengen eller pigen vil modtage gaver på denne særlige dag. Du vil overraske dem med noget, der er unikt og en varig hukommelse på denne særlige dag.

Lav dit eget certifikat

Siden den konfirmation er en speciel dag, vil du give nogen en varig hukommelse. Lav dit eget certifikat til denne særlige lejlighed! Tag et smukt billede af drengen / pigen på denne særlige dag og få den trykt på certifikatet. Du kan skrive din egen tekst og navnet på barnet for at gøre det helt unikt og personligt. Giv dette specielle certifikat et smukt sted i barnets soveværelse eller i stuen.

Graverede armbånd

Piger bruger normalt en hvid kjole til deres første hellige fællesskab. Et unikt stykke sølvsmykker vil få hende til at se endnu smukkere ud! Har navnet pigen indgraveret på et sølvarmbånd. De indgraverede armbånd er lavet af høj kvalitet sølv og kan bæres hver dag. Armbåndet bliver en varig hukommelse til den specielle dag.

Foto flise

Et billede af barnet på dagen for det første hellige fællesskab er altid værdsat af hele familien. Et foto som det fortjener et særligt sted i dit hjem. Har fotoet og datoen for fællesskabet trykt på en keramisk flise. Denne traditionelle gave er for barnet at holde sig til minde om den særlige dag. En billedflise er også en smuk gave til barnets bedsteforældre.

Foto stearinlys

Et foto på et stearinlys er den perfekte gaver gave. Få et billede af barnet og datoen trykt på stearinlyset for at gøre det til en personlig gave. Du kan også vælge et duftende stearinlys med forskellige farver. Du kan vælge mellem tre forskellige dufte, så der er altid en, du elsker! Du kan tilføje et gratis lille hilsen kort til foto stearinlys . Hvis du ikke kan deltage i festen, kan du sende gaven til en adresse efter eget valg.