Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Bedstemor er en af de mest specielle mennesker, så sørg for at forkæle hende, når du kan! Overrask hende med en af vores unikke gaver til bedstemor, med foto, navn og/eller tekst efter eget valg.

130 Gaver

Du har set 48 af 130 gaver

Gaver til bedstemor

Bedstemødre er blandt de vigtigste personer når det gælder børns opvækst og, hvis vi er heldige, et sikkert tilflugtssted under voksenlivets strabadser. Der er mange lejligheder, der kræver en god gave til bedstemor: En fødselsdag, bedsteforældrenes dag eller simpelthen fordi du vil give lidt tilbage af den enorme hengivenhed, hun giver til dig hver dag. Bedstemødre er unikke, de beder dig aldrig om noget og er der altid for dig. De har set dig vokse, begå fejl, fejre dine sejre og kæmpe med dine strabadser. De har støttet dig med enorm tålmodighed og givet dig kærlighed hver dag. Vil du gerne takke din vidunderlige bedstemor med noget helt særligt? Yoursurprise har de smukkeste gaver til din bedstemor. Vi er sikre på, at du vil finde den perfekte gave!

Originale og unikke gaveideer til bedstemor

Leder du efter de smukkeste og mest originale gaver til din bedstemor? Hvis du leder efter en gave, der vil glæde hende og gøre hende taknemmelig for at have dig i hendes liv, har vi mange gode ideer, der er inderlige og hjertevarme. Her er nogle af vores favoritter:

  • Et krus med et foto af hendes børnebørn, så dagen starter godt.
  • Et forklæde med påskriften "verdens bedste bedstemor".
  • En træramme med et trykt foto, så hun altid kan vise sin elskede familie frem derhjemme.
  • Et fotoalbum med de bedste stunder i har tilbragt sammen.
  • En buket blomster for at få hende til at føle sig helt speciel og særlig værdsat.
  • Et vinglas med hendes navn, til den bedstemor, der nyder et godt glas rødvin til måltiderne.Hvis du i stedet leder efter en gave til begge dine elskede bedsteforældre, så se voresGaver til bedsteforældre.

En fødselsdagsgave til bedstemor

Fejrer din bedstemor en vigtig begivenhed? Tænk på en sød fødselsdagsgave til din bedstemor, der vil gøre hendes dag helt uforglemmelig. Du kan levere den personligt eller overraske hende ved at sende den direkte til hendes adresse sammen med et kort. Hvis du gerne vil have et kort, som hun kan vise frem, kan du vælge vores trækort med træstativ og med et trykt foto, så din bedstemor kan vise det frem derhjemme, så alle hendes gæster kan se det! Til bedstemødre, der elsker at lave mad, vil en skøn gave være vores graverede skærebræt med hendes navn eller en særlig besked, eller måske en serveringsbakke til at servere velsmagende snacks. Til bedstemødre, der elsker planter og havearbejde, kan du vælge en buket blomster eller et sæt blomsterfrø-bomber hun kan plante i sin have eller i krukker. Til bedstemødre, der kan lide at vise deres børnebørn frem, er en fotogave det helt rigtige! En dekorativ flise til at hænge på væggen, et personligt ur eller en blød pude til sofaen.

De bedste gaver til bedstemor og barnebarn

Kunne du tænke dig en gave, der symboliserer båndet mellem bedstemor og barnebarn? Vælg en gave, som du og din bedstemor kan dele. Vores mor og datter armbånd er for eksempel også velegnet til bedstemor og barnebarn. Hvert armbånd kan tilpasses med navnet på den anden. Alternativt kan du lave en nøglering med et billede af jer to eller et vedhæng med et graveret foto, der kan bæres tæt på hjertet.

Gaveideer til de ældre

Hvis den person, du gerne vil overraske, ikke er din bedstemor, men en anden lige så vigtig person i dit liv, kan du vælge en lille gave, der symboliserer jeres forbindelse, såsom et træhjerte med en smuk besked eller en snekugle med et billede efter dit eget valg. Hvis du foretrækker noget i den mere velsmagende ende, kan du overraske hende med en æske personlig chokolade eller en flaske vin.

Gaven til den der bliver bedstemor

Er du ved at fortælle at duer gravid og vil du overraske en kommende bedstemor? Der er mange søde måder at gøre det på. Se alle gaver til når du fortæller, at du er gravid, og find den smukkeste gave du har i tankerne til den kommende bedstemor.