Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis du er på jagt efter den perfekte originale gave til bedstefar, tilbyder YourSurprise de allerbedste gaver til bedstefar, med navn, foto og/eller tekst efter eget valg.

87 Gaver

Du har set 48 af 87 gaver

Gaver til bedstefar

Er din bedstefar en af de sødeste og et helt specielt menneske i dit liv? Han er altid ved din side i de vigtige øjeblikke mens du vokser op og støtter dig som ingen anden. Du vil gerne takke for hans kærlighed med en gave til din bedstefar, der kommer fra hjertet. Hos YourSurprise kan du finde mange personlige gaver til din bedstefar, og vi er sikre på, at du vil finde den der passer perfekt til din bedstefar!

De bedste gaveideer til din bedstefar

Vidste du, at du kan tilføje dit billede til en gave? Du kan vælge din gave fra et bredt udvalg af tusindvis af gaver og gøre den personlig med et foto, navn og/eller tekst efter eget valg. Her er nogle af de smukkeste fotogaver:

  • Krus til bedstefar: Vælg et billede af jer to eller af din familie. Du kan også tilføje et navn eller en tekst eller vælge mellem en lang række designs.
  • Nøglering til bedstefar: Så han kan tage et foto af sine børnebørn med sig, uanset hvor han skal hen.
  • Personlige sokker: Med et sjovt billede, der vil få ham til at smile.
  • En fotokalender: Så vil han aldrig glemme fødselsdage eller vigtige aftaler.

Et personligt puslespil: Som I kan ligge sammen! Garanteret sjov med en gave, der kan opbevares og hænges på væggen som kunst.Alternativt kan du lave en gave med hans navn og måske et særligt budskab, såsom en sætning eller et vers fra et digt, som du dedikerer til ham. Her er nogle af de smukkeste gaveideer til bedstefar med navn og/eller tekst:

  • Et whiskyglas: Personliggjort med hans navn, så han kan nyde hans yndlingsdrink endnu mere.
  • En flaskeåbner af træ eller en proptrækker i stål personliggjort med hans navn.
  • Et chokoladetelegram: Send dit budskab til din bedstefar med chokolade!
  • En graveret læderpung med hans navn
  • Et elegant graveret læderbælteFor flere gaveideer, se alle vores gaver med navn.

En fødselsdagsgave til bedstefar

Din bedstefar fejrer sin fødselsdag, og du vil gerne fejre ham med en særlig overraskelse? Hvis du får chancen, vil han elske at tilbringe dagen med dig. Du kan lave noget simpelt men sjovt sammen med ham, som en lille udflugt, en filmaften eller blive hjemme i varmen med en fødselsdagskage. En gave er den perfekte prik over i'et! Uanset om du leder efter gaveideer til en bedstefar i firserne eller endda halvfemserne, har vi et bredt udvalg af gaver til bedstefædre i alle aldre. Hvis du gerne vil have endnu flere gode gaveideer, kan du altid se her for gaver til bedsteforældre.