Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

13 gaver

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik 29-5-2022

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Personaliseret puslespil med foto

Elsker du bare at lægge puslespil, eller kender du nogen, der gør? Lav et personlig puslespil med et billede eller endda en collage af fotos efter eget valg! Det er sjovt at forkæle sig selv med et, men det er også perfekt som gave. YourSurprise tilbyder puslespil med 30, 96, 250, 500 og 1.000 brikker.

Fotopuslespil med dit eget foto

Hvis du leder efter en original gave til din ven, mor, kone eller endda dig selv, skal du ikke lede længere. Du kan få et puslespil personaliseret med et eller flere fotos og/eller en tekst, du vælger. Vi har flere forskellige fotopuslespil til rådighed, hvert med et forskelligt antal brikker, så der er et for enhver smag. Fantastisk som en unik gave til enhver lejlighed. Lav dit design i redigeringsværktøjet på ingen tid, så printer YourSurprise dit puslespil med stor omhu og præcision for det bedste resultat.

Hvor mange brikker?

Vidste du, at puslespil med 1.000 brikker egner sig til alderen 12 år og derover? Det holder dem beskæftigede i et stykke tid, det er helt sikkert! Hvis du ønsker at gøre puslespillet lidt sværere at lægge, skal du vælge et foto med masser af gentagne farver eller mønstre.

Hvor svært er hvert enkelt puslespil?

Der er ingen tvivl om, at et puslespil med 23 brikker vil blive afsluttet relativt hurtigt. Jo flere brikker, desto vanskeligere er det at færdiggøre puslespillet, ikke? Både ja og nej. Et puslespil med 500 brikker med et vanskeligt foto kan være vanskeligere at gennemføre end et puslespil med 1.000 brikker med et enklere foto. Sværhedsgraden afhænger virkelig ikke kun af antallet af brikker, men også af det valgte billede.

Hvor lang tid tager det at færdiggøre et puslespil med 1.000 brikker?

Hvor lang tid det vil tage at færdiggøre et puslespil med 1.000 brikker er lidt vanskeligt at svare på. En gruppe på fire personer, der konkurrerede i en konkurrence i 2017, brød rekorden ved at gennemføre et på kun 1 time, 29 minutter og 30 sekunder!

Puslespilsteknikker

Hvad er den bedste måde at lægge et puslespil på? At færdiggøre kanterne først, eller at sorter brikkerne efter farve? Du tror måske, at det ville være nemmere at færdiggøre kanterne først, men eksperter siger, at det er bedre at sortere efter farve først. Det giver dig mulighed for at slå to fluer med ét smæk, da du finder kanterne, mens du gør det.