Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør denne Valentinsdag til noget helt særligt med unik Valentines chokolade, som helt sikkert vil få smilet frem hos den, du elsker. Personliggør din Valentins Chokolade med billede, tekst og/eller billede.

30 Gaver

En unik og personlig Valentins chokolade gave

År efter år, når kalenderen pludselig står på Februar så kommer man selvfølgelig ikke udenom den klassiske valentinsdag gave: Chokolade, selvfølgelig!

Valentins chokolade fås i alle mulige former og smage, og det er altid et hit! Chokolade er en lige så integreret del af Valentinsdag som f.eks roser og romantiske middage. Det er svært at forestille sig kærlighedens dag uden lækker valentines chokolade.

Hvorfor er valentins chokolade en af de mest elskede valentins gaver?

Chokolade er en de mest værdsatte valentinsdags gaver, men hvorfor er det blevet så populært igennem årene?

Først og fremmest er chokolade indbegrebet af en gave til at udtrykke hengivenhed og varme. Især Valentines chokolade har den kvalitet til at bringe hjerter tættere på hinanden. Uanset om du vil overraske din elskede med en dejlig æske med valentins chokolade eller en mega plade chokolade fra dit yndlingsmærke.

Chokolade er en utrolig alsidig gave. Fra valentins chokolade gaveæsker med et udvalg af praliner, til mørk chokolade. Vi har en chokolade til valentinsdag til enhver person.

Udover det, så er det videnskabligt bevist at chokolade sætter gang i produktionen af endorfiner og serotonin, “lykke hormonerne”

Valentin chokolade med et twist

Chokolade adskiller sig ikke kun fra hinanden på grund af formen eller smagen. Du kan nemlig gøre det endnu mere særligt med et unikt twist: Personliggørelse!

Vidste du at Valentins chokolade gaver kan personliggøres med eget billede, navn og/eller personlig hilsen?

 • Et billede eller en collage af billeder printet direkte på chokoladen med et spiseligt lag eller på gaveæskens eller chokoladens emballage.
 • Et navn eller en tekst: Vælg selv et navn eller personlig hilsen og få det printet direkte på chokoladen eller på chokoladens emballage.

Den bedste chokolade til Valentinsdag: Hjerteformede chokolader

Hvad er det helt store symbol på kærlighed? Hjertet, selvfølgelig! Og hvad er bedre en chokolade formet som et hjerte?

Hos YourSurprise kan du lave din helt egen hjerteformede valentins chokolade. Vælg i mellem følgende:

 • Chokolade til Valentinsdag: Mælke chokolade og hvid chokolade formet som et hjerte og med dit billede printet på toppen. Billedet kan spises og smager fantastisk.
 • Valentin chokolade hjerte: Et stort chokoladehjerte på hele 12 cm, lavet af mælkechokolade og hvid chokolade, med dit design printet på det: Et billede, en collage, en særlig hilsen eller et navn.
 • Hjerteformet Milka gaveæske: Et udvalg af lækre Milka chokolader med hasselnød/nougat fyld i et hjerteformet chokolade gaveæske.

Valentines chokolade leveret til døren

Hvis du leder efter en helt særlig måde at vise din kærlighed på til Valentinsdag, så er du kommet til helt rette sted. Få din valentin chokolade leveret direkte til døren.

Hvis du ikke kan være der selv og lever du måske i et langdistanceforhold, så kan du få leveret din valentinsgave direkte til døren. Det er også en perfekt måde at overraske dit hemmelige crush, og spørge “Vil du være min Valentine?” med levering af dejlig chokolade. Det gør selvfølgelig glæden og spændingen endnu større hvis modtageren ikke ved hvem det kommer fra.

 1. Vælg leveringsadresse: Vælg din foretrukne leveringsadresse hvor du gerne vil have din fantastiske gave leveret.
 2. Tilføj en personlig hilsen: Gør brug af vores gratis lykønskningskort og tilføj et sød og kærlig hilsen.
 3. Læn dig tilbage og afvent levering: Når du har udfyldt de nødvendige detaljer, så tager vi over og sørger for at din Valentines chokolade gave finder vej til din elskedes hjerte (og hænder.

De bedste mærker chokolade til valentinsdag

Vores personlige chokolader fås fra forskellige kendte mærker, så der er noget til enhver smag og vil varme hjertet på enhver særlig person i dit liv.

Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely, Côte d'Or er bare nogle af de kendte og elskede chokolade mærker som kan personliggøres efter eget ønske. Lav din helt egen æske chokolade eller emballage i vores online editor.

Hvilke Valentines chokolade gaveæsker er der?

Hvis du føler dig en smule overvældet over det store udvalg af chokolade til valentinsdag? Så skal du ikke bekymre dig længere. Vi hjælper dig med at tage det helt rigtig valg, og herunder forklarer vi de forskellige muligheder indenfor valentins chokolade. Vi er sikre på du vil finde den helt perfekte gave til dig.

Klassiske Valentins chokolade praliner i gaveæske

Når man tænker på Valentins chokolade, så er det ofte de klassiske gaveæsker som kommer frem på nethinden. Vælg en af vores elegante gaveæsker, som en hjerteformet gaveæske med Milka chokolader, Lindt chokolader eller fine dåser med lækker mælkechokolade eller mørk chokolade.

Luksus Valentins chokolade gaveæsker

Hvis din kæreste er en rigtig chokolade kender, så er vores luksus valentins chokolade gaveæsker det helt rigtige valg. Disse lidt dyrere muligheder leveres i en personlig gaveæske og er fyldt med gourmet chokolader med forskellige smage.

Valentin chokolade fra kendte mærker

Elsker din søde bedre halvdel et særligt mærke chokolade? Så prøv en af disse:

 • En Snickers, Twix, M&M's eller Mars gaveæske
 • En mega plade chokolade fra mærker som KitKat, Milka, Toblerone, Côte d'Or og Twix
 • En Chokotoff æske fyldt med dejlige Chokotoff chokolader
 • Côte d'Or chokolade i genanvendelig fin gaveæske
 • En personlig Tony's Chocolonely eller Milka gaveæske

Konklusionen er at Chokolade til Valentinsdag er en super sød gestus. Det er et budskab om kærlighed og hengivenhed i en super fin indpakning.