Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hurra! Et lille nyt liv er kommet til verden. Du vil rigtigt gerne på besøg så hurtigt som muligt, men du er nødt til at finde den perfekte gave først. Hvis du gerne vil give en virkelig sød, særlig gave, så vælg en personliggjort ting med den lilles navn på. Det er en virkelig unik gave, og forældrene vil blive glædeligt overraskede. Vi kan lave gaven for dig. Det eneste, du behøver at gøre, er at tilføje barnets navn på gaven. Se de flotte babygaver nedenfor, som alle sammen kan gøres personlige.

Tid til et bad

Det kan være så dejligt at bade sammen, selvom det bør undgås at bade i for lang tid eller for længe. Eftersom disse øjeblikke er så specielle, er det skønt at gøre dem til et ritual. Mange nybagte forældre er glade for at få gaver, der kan bruges i badeværelset, såsom dem du finder nedenfor.

Blødt og varmt

Plaske sjaske! Forældrene kan tørre deres lille guldklump af i dette søde, bløde babyhåndklæde efter badet. Badehåndklædet er lavet af 100 % bommuldsfrotté, og hætten kan broderes med babyens navn.

Det bedste babyudstyr

Forældre kan ikke få for meget babyudstyr, for man løber tør for sparkedragter og klude, inden man får set sig om. Alle nybagte forældre vil elske at få praktisk babytilbehør i gave. Hvis du skal give en gave sammen med andre, kan I overveje at samle flere små ting i en stor gavekurv.

Personligt babytæppe

Dette babytæppe er så blødt, at du får helt lyst til at bruge det selv. Overrask forældrene med et sødt personliggjort babytæppe med den lilles navn på. Du kan vælge mellem forskellige designs i vores online redigeringsværktøj. Du tilføjer blot den lilles navn for at skabe en unik babygave.

Personlig babytæppe

Personlig babytæppe

Babyhue

Babyhue

Baby sutter med navn

Baby sutter med navn

Sparkedragt til første mors dag

Sparkedragt til første mors dag

Sød hue til baby

Forældrene får brug for en babyhue, da det er vigtigt at beskytte den lilles hoved mod temperaturudsving, så en hue er en rigtig praktisk gave. Overrask dem med denne søde babyhue med den lilles navn på. Du kan vælge et sødt design i vores online redigeringsværktøj, så laver vi den for dig.

Sød personliggjort sut

En anden sjov gave er en personlig sut med den lilles navn på. Sutten er også en god tilføjelse til en gavepakke. Vælg blandt de søde designs, og tilføj den lilles navn. Der er forskellige skrifttyper, lige fra nuttede til seje, og en bred vifte af farver. Sutterne er NIP-dagsutter i størrelse 1, som gør dem egnede til spædbørn i alderen 0 til 6 måneder, NIP-dagsutter i størrelse 2 som gør dem egnede til spædbørn i alderen 5-18 måneder. Sutterne fås med skjold og er 100 % BPA-fri. Disse sjove sutter inkluderer et hygiejnisk etui, der holder dem pæne og rene.

Søde personlige sparkedragter

Man kan ikke få for mange sparkedragter! Nybagte forældre bruger dem utroligt hurtigt, så det er en herlig praktisk gave. En personliggjort version med den lilles navn på er endnu bedre! Vælg blandt flere sjove designs i vores online redigeringsværktøj, og tilføj et navn efter eget valg. Så får du en unik gave på et øjeblik.

Dekorativ børnekuffert, som kan bruges til et flot gavesæt

Vores dekorative børnekuffert er en skøn gave, da den både kan bruges som en flot pyntegenstand på børneværelset og indeholde mindre gaver, så man laver et virkelig unikt gavesæt.

## Gaver, der vil vokse med dem

Nogle gaver er gode til, når babyen er lidt ældre, såsom søde personlige bøger eller et indgraveret bestiksæt. Du kan vente til babyens første fødselsdag med at give den slags gaver, men det kan være sjovt at give dem, når du besøger den nyfødte.Du vil helt sikkert skille dig ud fra mængden!

Gør servietterne klar!

Når børn bliver lidt ældre, vil de prøve alt selv, inklusive at spise. Det bliver et fantastisk rod, men de skal starte et sted. Tilføj et sjovt strejf til middagstid med et sødt indgraveret Miffy bestiksæt. Sættet indeholder en gaffel, kniv, ske og dessertske, der hver er indgraveret med den lille persons navn og har en sød kanin Miffy. Bestiksættet er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine.

Personlig nyfødt bog

En babybog er en fantastisk gave, især da den også er et vidunderligt minde. Vores babybøger kan tilpasses med ting som fødselstidspunktet, et foto, babyens navn, deres fødselsdato og hvor de bor. Du finder en sød babybog i vores sortiment, f.eks. Vores Viggo velkommen til verden baby bog.

Nuttede tøjdyr

Tøjdyr er en evigt populær barselsgave! Vores personliggjorte tøjdyr er ekstra særlige, fordi du kan tilføje den lilles navn på dem.

Personlig bamse med broderet navn og fødselsdato

Denne søde bjørn er et skønt minde. Vi kan brodere den lilles navn og fødseldato på fødderne, så den bliver virkelig unik. Bjørnen er dejligt blød, og vi anbefaler, at man kun vasker den i hånden.

Børne Mini Kuffert

Børne Mini Kuffert

Babybog - Velkommen til verden

Babybog - Velkommen til verden

Krammebamse

Krammebamse

Blog

Blog