Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask din nisseven med sjove og søde nissegaver som er gjort helt personlige til modtageren. Nisse gaver til børn og til voksne, vi har personlige gaver til enhver smag. Overrask din nisseven med en helt personlig gave!

149 Gaver

Du har set 48 af 149 gaver

Nisseven ideer

Alt er bare lidt mere magisk og lidt hyggeligere i juletiden, med julepynt, julelys, dejlig mad og fine gaver. Julen er hjerternes tid, og en tid hvor vi tilbringer mere tid sammen, sjove julefrokoster og meget andet til at komme i julestemning med.

En aktivitet som er populær i hele verden er “ Secret Santa”, det som vi i Danmark kalder Nissevenner. Uanset om det er børnene nede i skolen eller mellem kolleger på arbejdet så er der bare ikke noget hyggeligere end Nissevenner og det er en dejlig måde at hygge sig på i julen og overraske andre med sjove påfund og søde nissegaver. Det er næsten som julegaver til juleaften!

Hvad er en Nisseven?

En nisseven er en del af en leg man leger i hele december måned. Nissevenner leges både i skolen og på arbejdspladsen. Oftest starter Nisseven legen d. 1 december, hvor man trækker et navn så man ved hvem man er nisseven for. Og så kan legen ellers komme igang. Alle i gruppen trækker et navn, og man skal selvfølgelig holde hemmeligt hvem man er nisseven for.

Så er det meningen at man i løbet af december driller den man har trukket med sjove påfund, eller efterlader søde ting og sager på personens skrivebord eller på personens plads i klassen. En gang i mellem eller helt til slut i legen giver man også en lille nisse gave til personen. Men selvfølgelig uden at personen ser det er dig der er hans eller hendes Nisseven. Den sidste dag før juleferien skal alle prøve at gætte hvem der er ens Nisseven udfra de drillerier man er blevet udsat for alle de gaver man har fået.

Nisseven ideer og tips til planlægningen

Nisseven legen er en hyggelig aktivitet for både voksne og børn. Du kan lege nisseven på arbejdspladsen, i skolen, med vennerne og med familien! Før man går i gang er det en god ide at tænke over det følgende:

 1. Bliv enige om et budget. Det er selvfølgelig ikke meningen at nogle bruger en formue på gaver mens andre ikke får noget som helst. Det gør det hyggeligt for alle, og gør at der ikke bliver nogle uenigheder om nisse gavernes størrelse.
 2. Aftal på forhånd minimalt hvor ofte man skal overraske ens nisseven, uanset om det er drilsk, søde overrskelser eller sjove gaver, så er det vigtigt at allle der er med gør nogenlunde lige meget ud af det.
 3. Lad folk selv vælge om de vil være med.
 4. Planlæg en dag hvor navnene trækkes, og også en formiddag inden juleferien, hvoir i hygger med juleknas eller morgenmad, og gætter jer frem til hvem der er jeres nisseven
 5. Lav en plan for din egen nisseven: hvilke dage vil du overraske ham eller hende, hvornår driller du, hvornår er du sød og hvornår giver du små nissegaver? I al julestresset er det en god ide, at planlægge på forhånd.
 6. Sidst men ikke mindst; vær kreativ og husk at hygge dig med det. Det er det vigtigste. Rigtig god fornøjelse!

Sjove Nissegaver til Voksne

Det kan virke svært at finde gode nisse gaver som ikke koster en formue. Men fortvivl ikke for vi har masser af ideer til nissegaver til voksne. Hos YourSurprise specialiserer vi os i personlige gaver, og vi har ovenikøbet gaver som virkelig ikke koster alverden. Hvad siger du f.eks til en fin julekugle med navn eller billede. Eller en snekugle med eget design? Måske er din kollega helt vild med te, så overrask med et fint tekrus med indgraveret navn. Er personen vild med chokolade kan du overraske med en helt personlig chokoladegave. Ved at gå efter en personlig gave viser du at du har lagt lidt mere tanke i det, og gjort lidt mere ud af det.

Leder du efter nissegaver til børn, eller sjove gaver til alle og enhver så er du også kommet til det rette sted. Skynd dig at læse videre og få endnu mere inspiration til nisse gaver.

De bedste Nissegaver til børn

Det er ikke kun på arbejdspladsen at man har nissevenner. I skolen er det ogsp en dejlig tradition i klassen. Men hvad skal man dog købe i nisse gave til klassekammeraten som ens barn måske endda ikke kender så godt? Herunder har vi samlet et par sjove nissegaver til børn som helt sikkert vil være et hit. Alle gaver fra YourSurprise personliggøres med navn, billede og eventuel tekst og passer perfekt til modtageren. Den perfekte måde at vise at der er lagt tanke bag, uden det koster kassen.

 • En Mars, Milka, Twix eller Snickers gaveæske med eget design
 • Et penalhus med navn
 • En drikkedunk med billede og tekst
 • En personlig notesbøg
 • En gaveæske med slik med eget design

Ideer til nissevenner og sjove nisse gaver

Har du brug for ideer til hvordan du kan drille eller overraske din nisseven? Vi har samlet nogle sjove ideer herunder:

Ideer til drillenissen:

 1. Drys ris over hele skrivebordet og i personens taske
 2. Gem personens stol og efterlad hints til hvor den er
 3. Klister en kuglepen fast til bordet
 4. Fjern batteriet i personens mus, og klister en lille hilsen fast under musen (du kan også bare dække musens sensor med et lille stykke papir..)
 5. Træk ledningen ud på tastaturet

Ideer til den søde nisse:

 • Stil en kop kaffe og et stykke wienerbrød på skrivebordet
 • Drys pebernødder over personens bord
 • Sæt post it notes på hele bordet eller skærmen med søde komplimenter
 • Glemmer han sit krus efter endt arbejdsdag så vask det op og sæt det på hans bord med et lille kort
 • Overrask med søde og personlige nissegaver fra YourSurprise!

Gaver fra nissen

Gaver fra nissen er ikke det samme som nisseven. I nogle dele af Danmark har man tradition for at give gaver fra nissen i december måned. Det kan sammenlignes med advents- og kalendergaver. Det er generelt en sød lile leg for de allermindste, hvor børnene laver små overraskelser til nissen og får selv gaver fra nissen. Det kan også være en drillenisse som roder i børnenes legetøj, eller en sød nisse der har pebernødder med.

Herunder et par gode ideer til gaver fra nissen:

 • Et personligt krus: Barnet vil blive vildt glad for sin egen kop eller glas med eget navn.
 • Et puslespil med eget billede til timevis af hygge med mor og far.
 • En gymnastiktaske med eget billede og navn
 • Et håndklæde med broderet navn
 • En fodbold med navn
 • En lækker kinder chokolade gaveæske med eget navn

Det er bare et par af vores ideer til gode gaver fra nissen til at hjælpe dig lidt på vej. Mulighederne er uendelige når det handler om sjove, personlige nisseven gaver. Så slip din kreativitet løs og overrask med personlige nissegaver til børn.

Nisseven gaver til alle og enhver

Leder du efter nisseven gaver som alle og enhver vil blive glad for? Måske kender du ikke din nisseven helt vildt godt og kender du ikke hans eller hendes interesser så godt.

Det kan være en god ide at spørge de nærmeste kollegaer eller venner om de kan give nogle tips. Hvis det ikke er en mulighed, så er det heller slet intet problem. Der er masser af gaver enhver vil blive glad for som f.eks en personlig vandflaske, eller en personlig musemåtte. Eller hvad med en personlig flaske vin med egen etikette, eller hvis personen er mere til øl kan du også personliggøre en ølgave hos os.

Chokolade og slik er altid en god ide! Det er alle vilde med! Så det er bare med at komme i gang med at finde den chokoladegave eller slikgave du vil give. Tilføj navn, billede og eventuel tekst, og du er good-to-go!

Andre sjove gaver er en personlig julekugle med navn, en snekugle med billede eller anden personlig julepynt.

Det er slet ikke svært at personliggøre vores gaver. Det gør du i vores online editor. Tilføj navn, tekst og eventuelt billede, med det samme ser du resultatet i redigeringsværktøjet. Hvad venter du på? Gå i gang med det samme med at blive den bedste nisseven nogensinde!