Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en 18 års fødselsdagsgave? Så tjek vores store udvalg af personlige gaver ud og 18-årig med en unik gave. Kun hos YourSurprise!

147 Gaver

Du har set 48 af 147 gaver

En uforglemmelig 18 års fødselsdag gave

Den længe ventede milepæl er der endelig! Teenagers glæder sig altid til deres 18 års fødselsdag med stor spænding og glæde. Man bliver kun 18 år en gang i livet, og det er noget der skal fejres med venner og familie.

Til sådan en vigtig milepæl er en 18 års fødselsdags gave selvfølgelig et must! Uanset om du er inviteret til en god vens 18 års fødselsdagsfest eller om det er din søn eller datter der er ved at blive voksne, så kan du finde den perfekte fødselsdagsgave her! Tjek vores fantastiske udvalg af originale 18 års gaver ud og find den der passer bedst til dig.

10 unikke gaver til 18 års

Hos YourSurprise vil vi gerne sørge for at du kan finde den perfekte gave til den person du har i tankerne. For at hjælpe dig har vi lavet denne liste med 10 gave ideer til en 18 års fødselsdag:

 1. Et bagagemærke til deres næste store eventyr
 2. Et sjovt plysdyr med modtagerens ansigt
 3. Et armbåndsur af træ indgraveret med eget navn
 4. En kæmpe plade chokolade med eget navn og billede
 5. En indgraveret cocktailshaker
 6. Et blødt fleece tæppe med billede
 7. Et sæt personlige glas
 8. Et dybfølt lykønskningskort med en særlig fødselsdagshilsen
 9. En personlig vandflaske
 10. Et sjovt slips med eget billede

18 års gaver til en god pris

En fødselsdagsgave til en 18-årig behøver ikke at være kæmpe stor eller dyr. Du kan finde masser af billige gaver til at fejre at de er voksne. Disse betænksomme og helt unikke gaver viser dem hvor meget du holder af dem uden at sprænge budgettet. Ved at personliggøre din gave, kan du overraske fødselaren med en sjov 18 års fødselsdagsgave, som han kan kigge tilbage på resten af livet. Brug for inspiration? En lækker krammebamse, et indgraveret armbånd, en personlig notesbog eller rejsedagbog, et krus med et sjovt billede eller indgraverede glas.

Gør en pengegave til 18 års fødselsdag lidt sjovere

Det kan være svært at finde den perfekte 18 års fødselsdagsgave. Ofte ender vi med at give en pengegave.. Det bliver en teenager altid glad for men nogle gange er det bare lidt for kedeligt. Hvor mange penge du vil give en 18-årig er virkelig individuelt og er også afhængigt af dit forhold til vedkommende. Til et familiemedlem eller en virkelig god ven vil du måske bruge lidt mere end til en du ikke kender så godt. Men hvis du vil gøre din pengegave lidt sjovere så kan du kombinere det med en sjov lille gave eller gadget som er gjort helt personlig med eget navn eller billede. Konvolutten med pengene kan du lægge ved gaven.

Hos YourSurprise kan du finde betydningsfulde og unikke 18 års gaver i alle prisklasser. Har du brug for inspiration så tjek alle vores fødselsdagsgaver ud her.

Gave til hende 18 år

Leder du efter inspiration til en fødselsdagsgave til hende? Nogle af vores kunders favoritter finder du her:

 • En tekasse af træ med et udvalg af te og et tekrus
 • En vinkøler indgraveret med eget navn eller tekst
 • En blød plystaske med brodering af navn eller initialer
 • Et billede i ramme
 • En gavekurv fyldt med lækre snacks
 • Et sæt graverede vinglas

Gave til ham 18 år

Leder du efter inspiration til en fødselsdagsgave til ham? Nogle af vores kunders favoritter finder du her:

 • En kæmpe plade chokolade
 • Et ostebræt med knive
 • Et Aperol spritz glas indgraveret med eget navn
 • En personlig vandflaske
 • En æske med retro foto print
 • En personlig flaske Bacardi eller Pornstar Martini med eget navn

Har du brug for mere inspiration til fødselsdagsgaver til ham eller hende, så tjek vores fødselsdagsgaver ud her.