Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er noget af en milepæl når man fylder 50 år. Der hører en flot og personlig gave sig til. Overrask fødselaren med en 50 års fødselsdagsgave som er designet helt særligt til ham eller hende. Hvad siger du til en indgraveret tekasse med en personlig hilsen? Eller en flaske vin med personlig etikette? Tjek vores store udvalg ud nu. 

490 Gaver

Du har set 48 af 490 gaver

Gaver til 50 års fødselsdag

Tiden flyver af sted, og en 50 års fødselsdag - et halvt århundrede - er en helt særlig milepæl. Det er præcis grunden til at det skal fejres på behørig vis med en gave som er lavet helt specielt til denne dejlige anledning. Du behøver ikke være bekymret hvis du ikke har nogle gaveideer, for det har vi! Ja rent faktisk har vi hos YourSurprise de bedste gaver til enhver anledning. Ovenikøbet kan du personliggøre vores gaver, præcis efter dit ønske.. Sådan gør du din gave mere unik end nogensinde før.

Uanset om du leder efter en gave til 50 årig kvinde eller en 50 års gave til mand så har vi et bredt udvalg af gaver til denne vigtige milepæl.

Find en personlig og unik 50 års fødselsdagsgave

Er du blevet inviteret til en 50 års fødselsdag hos en du holder af, og leder du efter en gave som er virkelig original? Så overvej en personlig gave, noget med et glimt i øjet som minder ham eller hende om alle de dejlige øjeblikke i har oplevet sammen.

Det bliver helt sikkert en stor fest, med lækker mad, skåletaler, selskabssange, musik og gaver til den 50 årige. . Men..

Hvad er den bedste gave til 50 årig kvinde eller mand

Herunder finder du originale 50 års fødselsdagsgaver som med garanti vil gøre lykke hos 50 års fødselaren:

 • Personlig badekåbe med navn: Luksus og komfort i et - perfekt til at hygge sig med derhjemme.
 • Graveret tekasse: En dejlig gave til en der gerne hygger sig med en kop te, tekassen designer du helt selv med egen tekst, navn og evt. design
 • Chokolade hjerter: Den perfekte tilføjelse til kaffen, fine chokolader med eget billede
 • Et vejskilt med eget navn: Når man fylder et halvt århundrede så fortjener man da zit helt eget vejskilt med personlig tekst.
 • Magisk krus: Et krus som vil få det helt store smil frem, for når det fyldes med varm væske, kommer dit billede til syne
 • Læder nøglering: Lille, men sød gave. Med eget billede, og kan bruges i dagligdagen
 • Puslespil med billede: Sæt fødselaren på prøve med et puslespil med eget billede. En hjerne teaser som ender i et dejligt minde.
 • Pude med billede: Giv en krammer på afstand hver dag med et strejf af nostalgi med en pude med eget billede
 • Bordlampe med navn: Få fødselaren til at stråle - bogstaveligt talt - med en personlig LED lampe
 • Personlige strømper: En sjov gave med eget billede eller et sjovt citat

Alle disse gaver kan du givt et personligt twist som gøre dem helt unikke. Det vil helt sikkert gøre 50 års fødselsdagen uforglemmelig.

Den perfekte gave til 50 årig kvinde

Hvilken kvinde i dit liv fylder inden længe 50 år? Bliver din mor, kone, søster, nabo eller kollega 50 år? Så overrask hende med en gave som hun virkelig vil sætte pris på, som f.eks et fotoalbum med jeres billeder og minder sammen. Eller elsker hun en lækker kop te eller kaffe, så kan du give hende et krus med billede i gave. Hvis du virkelig vil forøge overraskelseseffekten, så kan du overraske hende med et magisk krus. Så snart kruset fyldes med varm væske kommer dit billede eller tekst til syne op kruset. Kort sagt er der masser af sjove gaver som er den perfekte gave til 50 årig kvinde!

Overrask med en personlig gave til mand på 50 år

Bliver din far, mand, bror, nabo eller kollega inden længe 50 år? Og har du ikke fundet den rigtige gave endnu? Det kan godt være en udfordring at finde en god gave til en mand, men en lille gestus kan gøre en stor forskel. En unik gave er en helt fantasisk ide, især til en 50 års fødselsdag. Er du løbet tør for gaveinspiration? Så fortvivl endelig ikke for YourSurprise hjælper dig gerne med at finde en gave som gør indtryk. Du kan for eksempel give ham et flot læder forklæde med indgraveret tekst, eller hvad med en flaske god vin i flot personlig trækasse. Er han mere til en anden drikkevare sp har vi et kæmpe udvalg af drikkevarer som kan personliggøres med egen etikette eller i en flot personlig gaveæske.

Den lækreste 50 års fødselsdagsgave

Kender du en der snart fejrer 50 års fødselsdag og også er en ægte chokolade elsker? Så tjek vores personlige chokoladegaver ud! Vi har chokolader fra utrolig mange kendte mærker som Milka, Toblerone, Tony's, Snickers og meget mere. Vi har også Mega Chokolader i forskellige varianter. Alle vores chokoladegaver personliggøres med eget navn, billede og tekst.

Gode gaver til 50 års fødselsdag

Find inspiration til den perfekte 50 års fødselsdagsgave som med garanti vil gøre lykke og få de helt store smil frem. Når det drejer sig om at finde en gave til en, der fylder 50 år, så er det vigtigste at give noget med betydning.

Herunder finder du et par fantastiske tips til den ultimative 50 års fødselsdagsgave:

 • Vinglas med gravering - overrask ham eller hende med et sæt personlige vinglas med indgravering af initialer eller særlig hilsen.
 • Et fotoalbum fyldt med et helt livs oplevelser og minder - Saml alle uforglemmelige minder fra de sidste 50 år i en unik og personlig fotobog.
 • Læder notesbog med gravering - Forsiden indgraveres med en særlig hilsen, navn og personligt design
 • Luksus proptrækker - Til vin elskeren er en stilfuld proptrækker med gravering den perfekte gave
 • Personligt vægur - Giv deres interiør et personligt touch med et vægur med jeres yndlingsbillede
 • Pude med eget design - Giv dem en hyggelig og personlig gave i form af en pude med eget design, tekst og billede.

Ideer til gave til hende 50 år

Bliver din bedste veninde snart 50 år? Eller er der en anden kvinde i dit liv som du gerne vil overraske på hendes 50 års fødselsdag? Det er en perfekt anledning til at sprede glæde og se tilbage på alle minderne. Vælg en gave som vil gøre deres dag endnu bedre og som lægger vægt på hvor meget jeres venskab betyder for dig. Hvad med en fotobog lige fra hjertet fyldt med billeder fra alle jeres minder og oplevelser fra jeres venskab. Elsker din veninde en hyggelig drinksaften eller et godt glas vin, så kan du overraske hende med en vinsmagning og et udvalg af delikatesser til at fejre hendes store dag med.

Eller hvad siger du til et smukt smykke med en personlig indgraveret hilsen eller et symbol på jeres venskab?

Kreative ideer til 50 års fødselsdagsgave

Hvis du leder efter en mere kreativ gave til 50 års fødselsdag, så bør du gå på opdagelse i unikke og personlige gaveideer. Hos YourSurprise finder du et bredt udvalg af gaver som alle og enhver vil elske.

Overrask med en elegant vinkøler med gravering, eller mpske et krus med billede til at starte dagen med et smil og deres yndlings kop kaffe.

Hvad er en unik og original 50 års fødselsdagsgave?

Det kan føles som en udfordring at finde den perfekte 50 års fødselsdagsgave, men med en smule kreativitet og betænksomhed kan du overraske en du holder af med noget virkeligt unikt og betænksomt.

Overrask din 50 års fødselar for eksempel med en personlig badekåbe, med deres navn eller initialer broderet på ryggen. Det er både en luksuriøs, hyggelig og praktisk gave. Eller hvad med at give dem grillredskaber i et smukt læderetui indgraveret med deres navn? Det vil da gøre grillaftenerne til noget helt særligt. Med et stort udvalg af fantastiske gaver, fra personlige til praktiske, fra sjove til hjertevarme, er mulighederne uendelige når du skal fejre en 50 års fødselsdag.

Så tag lidt tid til at gå på opdagelse i vores fantastiske gaveideer og bliv inspireret. Skab uforglemmelige øjeblikke med en 50 års fødselsdagsgave som bliver til et varigt minde for fødselaren. Gør deres 50 års fødselsdag til en dag de aldrig glemmer.

Inspiration til 50 års fødselsdagsgave

Det er altid dejligt at give en gave som passer til modtagerens personlighed, smag og behov. Hvis du har brug for inspiration så tjek disse gaver herunder ud:

 • Notesbog med navn og billede
 • En dejlig morgenkåbe med navn til at hygge sig i i weekenden
 • Personlig fotobog med fælles minder
 • Læderpung med indgravering til manden der har alt
 • Personlig øl gaveæske til øl elskeren
 • Indgraveret halskæde eller smykke med tekst eller billede

Uanset om du vil give en eksklusiv, sjov eller praktisk 50 års fødselsdagsgave, så har YourSurprise lige præcis den overraskelse du har brug for.

Find den bedste gave til mor 50 år

Hvad giver man sin mor når hun fylder 50 år? Først og fremmest skal du først overveje hvilken type hun er og hvad hun sætter pris på i livet. En kimono med navn eller en badekåbe er for eksempel rigtig gode gaver som en mor vil elske. Eller hvad med en wellness gaveæske så hun rigtig kan forkæle sig selv. Elsker hun at hygge sig med veninder med et godt glas vin eller en andre slags drinks, så er et personligt indgraveret glas en fantastisk ide. Hos YourSurprise har du glas med gravering. Du kan sætte prikken over i’et med en flaske af hendes yndlingsdrink med personlig etikette eller i flot trækasse.

En anden fantastisk gave til 50 årig er en gave som de kan bruge når de laver noget de elsker. Uanset om de elsker at læse en god bog, eller elsker at løbe i skoven, så er der en gave der passer til enhver interesse. En behagelig pude med billede eller et fleecetæppe er en perfekt gave til bog-elskeren. Vandflasker, drikkedunke og sikkerhedsveste som personliggøres med eget navn, tekst og billede er perfekte gaver til den sporty type.

Sjov gave til manden der har alt 50 år

Er der en mand i dit liv som snart fylder 50 år, og vil du gerne give en sjov gave? Ofte når man når op i 50 års alderen, har man allerede alt hvad hjertet kan begære. Derfor er sjove fødselsdagsgaver den perfekte løsning. Du kan for eksempel give et par boksershorts med eget billede og tekst. Og til en kvinde et par g-streng trusser med eget design. Eller hvad med en skræddersyet flaske vodka med personlig etikette med teksten “Bottle og Bad Decisions”? Det vil helt sikkert få fødselaren til at grine.

Billeder er altid et godt valg. Få printet dit billede på alt fra tasker, computertasker og muleposer til chokoladegaver, armbåndsure og puslespil. Hos YourSurprise har vi et stort udvalg af sjove gaver som kan personliggøres med eget billede.