Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

191 Gaver

Du har set 48 af 191 gaver

50-års fødselsdagsgaver til ham – de bedste gaver til mænd

Hvis du ønsker at fejre hans 50-års fødselsdag og leder efter en uforglemmelig gave til en mand, der fylder 50, så overrask ham med en personlig gave! Her hos YourSurprise finder du et utal af gaveideer, som du kan ledsage med et sjovt foto og/eller tekst, som er tilpasset til fødselaren.

Forkæl ham på hans 50-års fødselsdag

Man fylder kun 50 år én gang, og det er en særlig lejlighed, der fortjener at blive fejret. Selvfølgelig inkluderer det en særlig fødselsdagsgave. Med lidt hjælp fra YourSurprise kan du designe en original gave til fødselaren med det billede og/eller den tekst, du vælger. Dette giver dig mulighed for at sikre, at fødselaren altid vil huske sin 50-års fødselsdag med stor glæde!

Originale gaver til en mands 50-års fødselsdag

Ønsker du at overraske ham med en original og personlig gave? YourSurprise giver dig mulighed for at skabe og sende en enestående gave til fødselaren med dit eget billede og tekst. Her er nogle af de bedste originale fødselsdagsgaver til hans 50-års fødselsdag:

  • En XXL Milka-chokoladebar til chokoladeelskeren
  • Et ølgavesæt til at skåle på hans 50-års fødselsdag sammen
  • En lædertoilettaske til mænd, der går op i deres udseende
  • En ballon for at sikre, at det virkelig føles som hans fødselsdag

Hvilken gave skal jeg give en 50-årig mand?

Det virker nogle gange som om, mænd allerede har alt, hvad de har brug for. Så hvad kan du overraske en mand med, når han fylder 50? Hvad med et ølgavesæt eller en personlig flaske vin for at skåle på hans fødselsdag sammen? Måske er han en rigtig køkkenkonge og vil elske at have sit eget læderforklæde? Til grillentusiaster kan du tilpasse en grillkogebog eller grillhandsker. Alt sammen med et personligt touch fra dig, når du vælger, hvilken tekst eller foto der optræder på gaven.

Sjove 50-års fødselsdagsgaver til mænd

Det sjove ved en 50-års fødselsdag begynder med at give gaver! Måske bor fødselaren langt væk, eller du kan simpelthen ikke være der til hans fødselsdag. Heldigvis kan du overraske ham med et sjovt billede eller en sjov tekst, der bruges til at skabe en af vores personlige gaver! Tilføj f.eks. et billede af fødselaren til et slips, eller tilføj din egen tekst og billede til et par flip-flops eller hjemmesko. Og som en bonus kan du tilføje et sjovt fødselsdagskort! Alle vores gaver kan sendes direkte til modtagerens adresse, så du sparer ulejligheden.

Overlevelseskit til en 50-årig mand

Vil du overraske ham med flere gaver til hans 50-års fødselsdag? Sæt dit eget overlevelseskit sammen til den 50-årige! Et gavesæt med masser af sjove og nyttige ting, der med garanti får ham til at smile. For eksempel en vandrestok eller falske tænder sammen med et par personlige sokker med hans eget billede. Du kunne endda inkludere et par personlige boksershorts! Skab dit eget sjove 50-års fødselsdags-overlevelseskit, og overrask ham med det på hans særlige dag.