Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Fejr hendes 50 års fødselsdag i stil! Personliggør en 50 års fødselsdagsgave til hende med billede, navn og/eller personlig hilsen. Et udvalg af unikke overraskelser, allesammen  personliggjort af dig.

216 Gaver

Du har set 48 af 216 gaver

Gave til hende 50 år: Unikke gaver hun vil elske

At blive 50 år er ofte en stor milepæl for både kvinder og mænd. Det er et halvt århundrede og bør fejres med fest og gaver. Et af de spørgsmål mange stiller sig selv er: hvad giver man en 50 årig kvinde i gave? Hos YourSurprise hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte 50 års fødselsdagsgave til hende. Vi har samlet et stort udvalg af gaver hvor du med garanti vil finde den ultimative fødselsdagsgave til kvinden i dit liv. Alle vores 50 års fødselsdagsgaver kan personliggøres med billede, navn og/eller tekst.

Original gave til 50 årig kvinde

En gave til 50 årig kvinde kan faktisk være hvad som helst. Det vigtigste er at det passer til hende, om det så er til hendes arbejde, til hjemmet eller har noget at gøre med hendes hobbyer. Selvfølgelig afhænger det også af dit forhold til kvinden, der fejres. Måske er i familie, nære venner, i et parforhold eller kollegaer. Vi hjælper dig gerne med at navigere i vores store udvalg og finde en personlig 50 års gave til hende.

Herunder finder du et par gaveideer til hende til at få dig i gang:

 • Et dejligt tæppe til din bedste veninde med jeres yndlingsbillede
 • En vin gaveæske med indgraverede glas til kollegaen
 • Et termokrus til kvinden der altid er på farten
 • En personlig rygsæk til den eventyrlystne kvinde
 • En tekasse med gravering til kvinden som ikke kan leve uden en kop te
 • En personlig kalender til den travle mor

Giv en sjov 50 års fødselsdagsgave og få hende til at smile

Der er da ikke noget bedre end at give en lille sjov 50 års fødselsdagsgave, især når det er noget som samtidig har betydning og markerer denne store milepæl. Det kan være fælles minder, som f.eks et billede som minder jer om en oplevelse i har haft sammen. Billeder er noget af det bedste at bruge til en gave, og hos YourSurprise kan du lave personlige 50 års fødselsdagsgaver med dine egne billeder. Ved at personliggøre en 50 års fødselsdagsgave sætter du prikken over i’et på en allerede fantastisk gave. Vælg et billede fra en god oplevelse og få det printet på din gave.

Vi tilbyder et stort udvalg af sjove gaver som kan hjælpe dig med at planlægge en sjov overraskelse, som f.eks strømper med billede, en personlig g streng med billede eller navn, en sød plyskanin med hendes ansigt og meget meget mere.

Personlig gave til hende 50 år

Den perfekte 50 års gave afhænger selvfølgelig af hvem gaven er til. For den ene kvinde kan det være en wellness gave som hun kan forkæle sig selv, for en anden kan det være chokolader personliggjort med et billede eller en lækker flaske champagne. Lige gyldigt hvilken gave man går efter så er vi overbeviste om at en personlig gave altid vil gå lige i hjertet. En gave som er lavet helt særligt til hende, det gør enhver gave til den perfekte gave.

Har du brug for lidt inspiration? En kimono broderet med navn er den perfekte gave til kvinden som sætter pris på afslapning og forkælelse, uanset om det er derhjemme eller i en spa. Eller hvad med et ostebræt til hende der elsker et godt glas vin og god mad? Smykker er også et populært valg. Få indgraveret hendes navn på en halskæde eller et armbånd.

Den bedste 50 års gave til mor

Har din mor fødselsdag snart og vil du gerne give hende noget virkelig særligt som både er personligt og mindeværdigt? I 50 års gave vil din mor helt sikkert sætte pris på et lækkert fleece tæppe med et billede af jer sammen, eller måske et billede af dig som barn, eller et andet øjeblik som betyder noget for jer.

Du ved hvad din mor bedst kan lide. Er hun den sporty type så kan du give hende en drikkedunk med et billede eller et navn. Elsker hun at stå i køkkenet og lave mad, bage eller holde hyggelige middage for venner og familie? Så er et personligt skærebræt, salt- og peberkværne eller et personligt forklæde perfekte gaver.

Elsker hun at dele en god flaske vin eller et godt glas whisky om aftenen? Så tjek vores udvalg af personlige drikkevarer ud.

Gave til 50 årig kvinde: smykker som gør indtryk

Vi har masser af smukke, moderne og stilfulde smykker som enhver kvinde vil elske. Et vedhæng med indgraveret billede vil blive et minde for livet. Er hun vild med armbånd, så overrask hende med et stilfuldt armbånd med indgraveret navn.

Metal, sølv eller læder; det afhænger alt sammen af hendes smag. Halskæde, armbånd eller ur? Hos YourSurprise kan du personliggøre flotte hjerteformede eller firkantede vedhæng med billede eller tekst. Hvad du vælger afhænger selvfølgelig af hvem gaven er til. Er det til din mor, kæreste, søster eller kollega? Det vil hjælpe dig med at vælge det perfekte smykke.

Hvad giver man en 50 årig kvinde som har alt?

Nogle mennesker ser bare ud til at de har alt, og det kan gøre det til lidt af en udfordring at finde en god gave. Kvinder i 50 års alderen er ofte ret afklarede med livet, og det kan være, at din hjerne er blank når det kommer til en god gave. Men du behøver ikke bekymre dig, for vi har en løsning som ikke kun vil overraske hende, men vil også vise hende hvor meget du sætter pris på hende. Nemlig en personlig 50 års fødselsdagsgave til hende!

Her finder du et par gaveideer til at fejre hende med:

 • Et personligt vinglas med gravering til de særlige øjeblikke
 • Du går aldrig galt i byen med chokolade! Især hvis du tilføjer et billede og en personlig fødselsdagshilsen
 • En dejlig blød badekåbe med navn broderet på ryggen
 • En serveringsbakke med et billede fra et særligt øjeblik i har oplevet sammen
 • En mulepose med personlig print
 • Et personligt billede på lærred, en helt klassisk og personlig gave