Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Fejr et nyt liv med vores eksklusive udvalg af barselsgaver, valgt med omsorg til at markere dette helt særlige øjeblik. Fra personlige gaver til baby til charmerende og sødt tilbehør, find den ultimative gave til det nyeste familiemedlem.  

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

Den bedste barselsgave: Fantastiske ideer til barselsgave

Det er altid en stor glæde at byde en lille ny velkommen i familien. En nyfødt baby er en dejlig begivenhed som fejres med kærlighed og betænksomme gaver. Selvfølgelig er tiden omkring fødslen også en tid som byder på mange nye udfordringer for de nybagte forældre, som pludselig står overfor søvnløse nætter og stress, men også glæde og ubetinget kærlighed til den nyfødte baby. Hvis du leder efter den perfekte barselsgave for at ønske tillykke direkte fra hjertet, så er du kommet til det helt rette sted!

YourSurprise er specialiseret i personlige gaver og har et kæmpe udvalg af helt unikke og skønne barselsgaver. Hver eneste gave er skabt og personliggjort med omsorg. Højkvalitetsprodukter med en helt særlig betydning, som vil gøre stort indtryk og skabe et varigt minde som vil blive værdsat i mange år.

Barselsgaver: Helt personlig barsels gave til de nybagte forældre

At skabe varige minder er hele essensen af hver eneste gave. Når det drejer sig om en barselsgave til baby og byde en baby velkommen til verden, så er det reelt værdsatte minder som man aldrig vil glemme.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af personlige barselsgaver som gør det muligt at markere dette særlige øjeblik på en særlig og helt unik måde. Fra babytøj til gaver til børneværelset, et sjovt stykke legetøj, en lille kanin, eller en blød bamse, vi har den perfekte barselsgave til enhver nybagt familie.

Lav en helt personlig barselsgave mor og far vil sætte pris på for evigt

En personlig gave springer altid i øjnene. Ved at give en personlig gave skræddersyet til modtageren som barselsgave, kan du vise hvor meget du holder af dem på en unik og helt særlig måde.

Du kan personliggøre din barselsgave med babyens navn, eller endda tilføje en særlig hilsen eller et billede. Alle vores barselsgaver kan personliggøres i vores online editor med de sidste nye personaliseringsteknikker.

Et par af vores barselsgaver ideer kunne for eksempel være en sød krammebamse med broderet navn, en badekåbe med navn, en personlig “Velkommen til Verden” bog eller en sød og praktisk sut med en indgraveret sutteklud og clip. En babyhue med navn, en personlig sparkedragt eller babybody med printer også en god gaveidé. Du kan gå efter en klassisk barselsgave, en praktisk gave, lige gyldig hvad er en betænksom gave altid guld værd.

Barselsgave ideer: Find den perfekte barselsgave til mor og gaven til den nybagte far

Istedet for at give en barselsgave til baby, kan du også købe barselsgave til mor, eller en barselsgave til far. Eller du kan lave en gavekurv med noget til hele den nye familie. Små overraskelser både til baby, mor og far. Til de nybagte forældre kan du for eksempel give et sæt med kaffekrus til de tidlige morgener, eller et personligt forklæde til alle familie måltiderne.

Du kan overraske dem med personlige wellness sæt, så de kan tage lidt tid til dem selv. Når man er blevet forældre så kan man helt sikkert bruge lidt forkælelse. Eller hvad med en personlige pude, med et familie portæt? En smuk indgraveret fotoramme og matchende badekåber er også utroligt populære gaver. Husk på at når du vil give en barselsgave til nybagte forældre så er det lige så vigtigt at overveje forældrenes behov, og ikke kun den lille baby. Støt dem på deres rejse som forældre med opmuntring og opbakning.

Blomster, chokolade gaveæsker eller måske en flaske vin er også gaver som mor og far kan sætte pris på.

Søde og helt personlige barselsgaver til at sætte et unikt præg på børneværelset

En nybagt mor, ja faktisk alle forældre er meget optagede af børneværelset. Så en andre gode barselsgave ideer kan også være personlige ting og dekoration til børneværelset. Nogle af vores fantastiske barselsgaver til børneværelset er:

 • En natlampe med indgraveret tekst
 • Et tæppe til vuggen eller et legetæppe med babyens navn
 • En børnelænestol med broderet navn
 • Et personligt plysdyr eller krammebamse
 • En personlig pude med eget design, tekst eller billede
 • En plakat med babyens navn, stjernetegn, detaljer fra fødslen eller personlig tekst
 • En personlig opbevaringssæk til alt barnets legetøj

Det kan føles som noget af en udfordring at finde en helt perfekt barselsgave. Men med vores store udvalg af personlige barselsgaver, vil du helt sikkert finde den helt perfekte gave. Uanset om det er en personlig krammebamse eller en sød og personlig babybody så lover vi dig at du vil finde noget som både den lille baby og de nybagte forældre vil sætte pris på i mange år fremover.

En god barselsgave: Overrask den nybagte mor!

Mange forældre kan blive enormt overvældede i den første tid. Glæde og spænding, men også angst og træthed spiller en stor rolle. Især for en nybagt mor kan det være en rigtig udmattende tid. Mange kvinder kan derfor godt bruge lidt tid til sig selv og en smule forkælelse.

En oplagt barselsgave er selvfølgelig en gave til baby. Det er der ikke noget galt i selvfølgelig, men hvorfor ikke overraske med en lille barselsgave til mor? En barselsgave behøver nemlig ikke altid at være til baby. Denne betænksomme gave vil helt sikkert være et kæmpe hit hos den nye mor!

Herunder finder du et par ideer til gode barselsgaver til mor og baby:

 • Et dejligt varmt tæppe med eget billede
 • Et wellness gave sæt med dejlige sæber og cremer med personlig gaveindpakning
 • En indgraveret halskæde med barnets initialer er også en utrolig smuk gave
 • En dejlig varm badekåbe eller kimono som hun kan hygge sig i
 • En personlig tekasse med indgraverede krus

Det er altsammen gode gaver den kommende mor vil elske. Er du på udkig efter en barselsgave far vil elske? Så læs videre her og find endnu mere inspiration!

Gode barselsgaver til far

Vil du overraske en nybagt far? Og ved du ikke hvad en god barselsgave til ham er? Jamen, så er du kommet til det rette sted for vi har helt sikkert en unik og personlig barselsgave som vil falde i god jord!

Mange forældre har deres fokus helt og holdent på den nye baby. Det er der heller ikke noget at sige til for er der nogle der kan stå for en sød ny baby? Helt sikkert ikke forældrene! En lille nyfødt er en velsignelse og et stort øjeblik i den nye familie! Derfor er det også en god ide at overraske faren med en fin barselsgave! Men hvad kan man give en nybagt far? Der er mange ting han vil sætte pris på.

Herunder finde du nogle gode idéer som inspiration til en fantastisk barselsgave:

En nøglering af læder med billede som vil være et evigt minde fra da den lille prins eller prinsesse kom til verden. Eller hvad med en lækker badekåbe med broderet navn eller bare "Far". En anden lækker gave er et par personlige hjemmesko eller et wellness gave sæt med showergel, og andre sæber. En anden god gave kunne være et personligt krus med billede, en musemåtte eller et læderarmbånd med gravering.

Lige gyldigt hvad er den bedste gave en gave som kommer direkte fra hjertet. Det er virkelig noget der vil falde i god jord!

De bedste barselsgaver både baby og forældre vil elske

Leder du efter en god barselsgave som både baby og forældre vil sætte pris på? Så kan du gå efter den praktiske gave eller en blød barselsgave, det er noget som både det nyfødte barn og forældrene vil elske.

Når forældrene køber tøj til baby så er de oftest meget bevidste omkring hvad barnet skal have på. Det er vigtigt at sørge for at det passer i forældrenes stil og behov. For eksempel er det vigtigt for mange forældre at tøjet er lavet af økologisk bomuld. En personlig babybody eller t-shirt med eget print er altid en fantastisk gave.

Når man leder efter en barselsgave tænker man oftest på ting som baby har brug for når baby lige er blevet født. Men det kan være en rigtig god ide at overveje en barselsgave som passer til når baby er blevet lidt ældre.

Når barnet vokser så er der endnu flere gaver som er den perfekte barselsgave! Mange børn er tossede med legetøj og bamser. Personlige bamser er også en perfekt barselsgave til baby. Men når barnet bliver ældre kommer der mere fokus på f.eks udvikling og motorik. Så er den ultimative barselsgave f.eks en puttekasse af træ med barnets navn, eller en trehjulet cykel af træ, eller en gåvogn til når barnet lærer at gå. De er allesammen udviklet i tidløse design, med indgravering af egen tekst eller navn. Derudover kan du tilføje et af vores fine designs som f.eks hjerter, stjerner, en lille pingvin og meget mere.

En personlig sut med barnets navn til de ømme gummer er også med garanto noget mor og baby vil sætte pris på.

Er det svært at lave en personliggjort barselsgave til nybagt mor?

Kort sagt: Nej det er det slet ikke! Det er faktisk utroligt nemt og simpelt. Hos YourSurprise har vi specialiseret os i at lave den mest personlige og bedste barselsgave! Alle gaver laves med stor omsorg og præcision, og vi leverer også lynhurtigt! Vi arbejder med forskellige personaliseringsteknikker. Afhængigt af hvilken barselsgave du vælger kan vi enten brodere, printe, eller gravere din personliggørelse.

Brodering: Du kan for eksempel få broderet baby navn på en lille bjørn eller på en sutteklud

Tryk/Print: Vores sparkedragter og baby bodys printes med din tekst, dit billede eller navn. Du kan også få lavet en fin lille rygsæk i form af en lille krokodille med barnets navn.

Gravering: Du kan få indgraveret smykker, glas og bestik og dermed lave den helt perfekte barselsgave.

Hvordan laver man så en barselsgave?

Du vælger bare din barselsgave, i vores online editor tilføjer du dit billede, et navn eller en personlig tekst. Med det samme ser du resultatet i det viste eksempel. Når du er helt tilfreds med din barselsgave, så lægger du den bare i indkøbskurven og afrunder din bestilling.

Herefter tager vi over og laver vi din barselsgave med omsorg og præcision. Herefter sender vi din barselsgave til en adresse efter eget valg i en fin æske. Du kan derfor også sende din barselsgave direkte hjem til de nybagte forældre. Du kan ovenikøbet tilføje et personligt lykønskningskort helt gratis.

Så det er bare med at komme i gang! Lav din personlige barselsgave allerede i dag!

Find endnu mere inspiration i vores baby kategorier herunder: