Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte gave til nybagt mor som alle kan personliggøres og gøre overgangen til at blive mor endnu mere særlig. Fra personlige babytæpper til gaver helt specielt til den nybagte mor. Vores udvalg er fyldt med helt unikke gaver som kommer fra hjertet til en nybagt mors særlige øjeblikke.   

639 Gaver

Du har set 48 af 639 gaver

Den Bedste Betænksomme Gave til Nybagt Mor

Efter annonceringen med “Vi er gravide", gender reveal og babyshower, så er dagen endelig kommet: Den lille ny er kommet til verden!

At byde en baby velkommen til verden er altid et meget sentimentalt øjeblik, og den nybagte mor, som er midtpunktet for al opmærksomheden, er ofte den, der har brug for mest støtte. Det kan være lidt af en udfordring at navigere i følelser og træthed, især når alt er så nyt og lidt skræmmende. Nybagte forældre tager sig ikke bare af et nyt liv, men er også i gang med at forme et nyt for sig selv.

Så, er der en bedre måde at vise din støtte og omsorg end med en betænksom gave til nybagt mor?

Uanset om du vil forkæle, støtte eller hjælpe den nybagte mor i dit liv, så har vi et stort udvalg af unikke gaver til den nybagte mor.

Hvorfor give en nybagt mor gave?

Hvorfor fortjener en nybagt mor en gave? At blive mor er en dejlig transformerende oplevelse. Men det er også udfordrende, krævende og udmattende. En betænksom og personlig gave til nybagt mor er en fantastisk måde at vise din kærlighed og støtte på.

Inspiration til en dejlig gave til den nybagte mor

En gave til den nybagte mor behøbver ikke nødvendigvis være til babyen. Faktisk kan det være en endnu bedre idé at give noget som gør hendes liv lidt nemmere, og giver hende lidt ekstra tid til at slappe af. Herunder finder du et par af vores forslag:

 • Hudplejeprodukter eller lækre sæber i en personlig gaveæske
 • En gavekurv fyldt med lækre delikatesser
 • En høj-kvalitets pusletaske så hun kan holde styr på alle babyens og hendes egne ting
 • Personlig chokolade eller slik til et afslappet øjeblik
 • En dejlig varm badekåbe eller personlig kimono
 • En personlig tekasse af træ med et udvalg af lækker te

Praktiske gaveideer til en gave til nybagt mor

Det er altid en god ide at kombinere en dejlig gave til den nybagte mor med en sød og betydningsfuld gave til babyen.

Nogle praktiske babygaver til en nybagt mor med et personligt touch som forældrene kan bruge dagligt, er for eksempel:

 • Personligt bestik
 • En badekåbe med babyens navn
 • En personlig sut med eget navn
 • Babytøj såsom en babybody eller sparkedragt
 • Baby tilbehør som f.eks en personlig hagesmæk, en sød hue eller sutteklud

Badetid: En nybagt mor gave til kvalitetstid mellem mor og barn

Håndklæder, badekåber og babyprodukter er fantastiske gave til baby badet. Gør det endnu mere særligt med en personlig badekåbe med navn, håndklæder broderet med navn eller en dejlig hue.

Baby Legetøj: en sød nybagt mor gave som mor og barn vil elske

Legetøj er en rigtig populær gave til nybagt mor og baby. Gå efter noget som ikke larmer for meget eller roder for meget: Forældrene vil være dig evigt taknemmelige!

Hvad siger du til en fin bus af træ fyldt med fine dyr? Med sine fine farver, og søde dyr, er det et perfekt legetøj til at stimulere barnet og hjælpe med hans eller hendes udvikling.

Eller hvad med et personligt plysdyr? Der vil ikke være et øje tørt når du giver den nybagte mor en dejlig blød krammebamse til hendes lille ny, ovenikøbet broderet med babyens navn og/eller fødselsdato. Det er ikke kun et fint legetøj og sød følgesvend, men også et evigt minde som barnet og forældrene vil sætte pris på i mange år.

Og lad os endelig ikke glemme glæden, når barnet begynder at kravle eller gå. Det tager selvfølgelig lidt tid, men en gåvogn af træ eller trehjulet cykel af træ gør aldrig af mode, og kan stå klar til når barnet tager sine første skridt.

Og for at holde styr på alt legetøjet, så er en flot personlig opbevaringssæk den helt perfekte løsning.

Indretning til babyværelset: en unik gave til nybagt mor

En anden gave til nybagt mor som er meget værdsat er dekorationer eller tilbehør til børneværelset. Fra personlige posters til børnelænestole, og fra broderede tæpper til puder med print, vi har masser af nybagt mor gaver.

Fantastiske ideer til en personlig gave til nybagt mor

Har du nogensinde tænkt over at det ikke kun er gaven i sig selv, men også de betænksomme gestusser og personlige touches som virkelig gør en forskel? Der er masser af måder hvormed du kan sætte prikken over i’et på din gave, og gør det lidt mere særligt for den nybagte mor eller de nybagte forældre.

En hilsen som kommer lige fra hjertet, kan være prikken over i’et på en smukt indpakket gave.

Eller hvad med at lave en hjemmelavet middag så hun ikke behøver stresse over madlavningen? Denne praktiske gave kan hjælpe hende i dagligdagen med søvnløse nætter og travle dage.

Eller hvad med at tilbyde at babysitte i et par timer, mens de nybagte forældre får sig en middagslur eller lidt kvalitetstid sammen?

En anden værdsat ide kan være at hjælpe med noget af husholdningen, men først skal du selvfølgelig være sikker på det er noget de nybagte forældre sætter pris på.

Sidst men ikke mindst, bare det at være der og lytte er oftest den allerbedste gave. Som nybagt mor er hendes følelser sikkert over det hele, og at have en der lytter og støtter kan gøre en kæmpe forskel.

Personlig gave til nybagt mor og far med babyens milepæle og minder

Vil du gerne give en personlig gave til nybagt mor og far som lægger alle de første milepæle smukt fast, og gøres til et evigt minde?

Så overvej produkter som unikke babytæpper med personlig tekst, eller en wallsticker til at holde styr på hvor meget barnet vokser. En anden fantastisk idé er en personlig Milestone plakat med de vigtigste oplysninger, som længde, vægt og fødselsdato.

Billeder er altid den bedste måde at lægge minder fast på. Tænk f.eks på et personligt fotoalbum, billeder printet i retrostil, en personlig bog til babyen, dekorative fliser med billede eller fine magneter med egne billeder.

Det behøver ikke være overvældende at finde en perfekt gave til nybagt mor. Lige gyldigt hvad er det tanken der tæller, og at du viser du holder af dem er det der betyder mest. Nu hvor du har fået lidt inspiration, så kom i gang med det samme med at finde en virkelig særlig gave til den nybagte mor i dit!

Brug for mere hjælp eller inspiration med en gave til en gravid?

Så tjek disse relaterede sider ud: