Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte babyshowergave? Find den perfekte personlige gave i vores udvalg af søde onesies, bløde tæpper og unikt legetøj til at byde den lille ny velkommen til verden med glæde og kærlighed.

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

Personlig babyshower gave

Det er en spændende tid, når et barn kommer til verden, for de kommende forældre men også for alle andre involverede. Er der en bedre måde at fejre dette glædelige øjeblik end med et sjovt og hyggeligt babyshower?

Et babyshower er en fest som er dedikeret til de kommende forældre (for det meste den kommende mor). Og bliver ofte planlagt af venner og familie i det tredje trimester af graviditeten. Nogle gange bliver det fejret sammen med en “genderreveal” fest, andre gang bliver de holdt som 2 forskellige fester. Genderreval er på godt gammeldags dansk kønsafsløring. En fest hvor barnets køn afsløres.

Et babyshower er oftest fyldt med sjove lege, lækker mad, sjov og ballade og selvfølgelig gaver! Fra det sødeste tøj til det fineste legetøj, der er en overflod af babyshower gaver derude, som bare venter på at blive opdaget.

Leder du efter en sjov babyshower gaveide?

Det er ikke altid nemt at finde en babyshowergave. Det handler ikke bare om at finde en gave i baby butikken. Det drejer sig lige så meget om at bidrage til de kommende forældres rejse og gøre deres liv lidt nemmere. Uanset om det er en praktisk gave som en badekåbe eller noget sentimentalt som et indgraveret armbånd, så er der en gave til enhver stil og budget. Et babyshower er en anledning til at samle alle de vigtigste mennesker i de kommende forældres liv og fejre graviditeten sammen. Gaver er en helt særlig del af det.

Har du brug for en personlig babyshower gaveide? Så se vores liste herunder:

 • Sødt babytøj: Der er ikke noget sødere end en baby i et mini-outfit. Fra små sparkedragter til små babybodys, babytøj er altid et hit til et babyshower. Især hvis tøjet er gjort personligt med eget navn eller tekst.
 • Bløde plysdyr: En krammebamse eller en blød plyskanin kan være den perfekte gave. Det er både hyggeligt for babyen og det pynter på babyværelset.
 • Baby tilbehør: Nye forældre vil helt sikkert sætte pris på baby tilbehør, som f.eks en sut med navn, en sød hue, et sæt bestik og meget mere. En praktisk gave som kan bruges dagligt.
 • Trælegetøj: Legetøj til når barnet sætter sine første skridt, lavet af højkvalitets træ og gjort personligt med eget navn.
 • Dekoration til babyværelset: Alle babyværelser fortjener at blive fyldt med fin dekoration og søde møbler. Brug for inspiration? En lænestol med navn, et broderet tæppe til vuggen og søde personlige posters.

Uanset om du er en ven, et familiemedlem eller måske en kommende onkel eller moster, så er vi sikre på at du med vores babyshower gaveideer vil finde den perfekte gave til at fejre komsten af den lille ny. Tjek alle vores gaver til babyer ud hvis du vil have mere inspiration.

Ideer til babyshower gave til mor

Er du klar til at overøse en kommende mor i kærlighed, vise din omsorg og fantastiske gaver? Babyshowers drejer sig ikke bare om gaver til babyen, men også om at forkæle den kommende mor eller de kommende forældre. Herunder finder du et par ideer til en babyshower gave til den kommende mor:

 1. En lækker æske chokolade med personlig hilsen
 2. En wellness gaveæske med hudplejeprodukter
 3. En flaske personlig champagne til når babyen er født
 4. En personlig notesbog til at skrive babyens udvikling ned i hans eller hendes første leveår
 5. En indgraveret halskæde
 6. En badekåbe eller kimono med personlig brodering

Tips og lege til det perfekte babyshower og de bedste babyshower gaver

At planlægge et babyshower er både sjovt og udfordrende. Du vil selvfølgelig gerne skabe de bedste minder for den kommende mor og resten af gæsterne. Ingen grund til panik for med vores tips og tricks til en uforglemmelig dag vil du helt sikkert få sat et fantastisk babyshower på benene:

 • Vælg et tema: Start med at vælge et tema som passer til forældrenes personlighed eller babyværelsets indretning. Om det så er et eventyr tema, fine pastelfarver eller noget helt tredje, så vil temaet hjælpe dig med at finde passende pynt, invitationer og kage design.
 • Planlæg lege og aktiviteter: Underhold gæsterne med et mix af traditionelle og kreative babyshower lege. Fra “Gæt babymaden” til en “lav din egen babybody” konkurrence. Lege som helt sikkert vil få smilet frem hos hele selskabet.
 • Lækker mad og drikkevarer er et must til et babyshower. Overvej en tapas buffet, en High-Tea eller en Mocktail menu som passer til temaet. Husk på at den kommende mor ikke kan spise eller drikke hvad som helst.
 • De bedste gaver: Gaver er helt centrale til et babyshower. Glem ikke at planlægge et særligt øjeblik hvor de kommende forældre kan åbne deres gaver.