Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør juletiden endnu mere særlig for din far med YourSurprise. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til far, hver og en designet til at give lidt ekstra glæde og varme i juletiden. Lav nu en personlig julegave til far og giv ham et minde han vil værdsætte for evigt.  

158 Gaver

Du har set 48 af 158 gaver

Den bedste julegave til far

Julen er hjerternes tid fyldt med glæde, kærlighed og selvfølgelig julegaver! Det er den særlige tid på året hvor vi tilbringer meget tid med dem der står os nærmest. Og hvem fortjener ikke en betænksom gave som kommer fra hjertet mere end din far?

Din far, uanset om det er din biologiske far, papfar, svigerfar eller en anden faderfigur spiller en kæmpe rolle i din opdragelse og dit liv. Derfor er det også vigtigt at finde den perfekte julegave til far. En gave som viser ham hvor meget du elsker ham og sætter pris på ham. Noget han virkelig vil sætte pris på. Og der er ingen bedre måde at vise det på end med en personlig gave lavet helt specielt til ham.

De 10 bedste julegave ideer til far

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde den bedste julegave til far har vi samlet en liste af 10 af vores populæreste og mest unikke julegave ideer til far:

 1. En ølgave med lækre øl med eget design
 2. En dejlig badekåbe med navn
 3. Et krus med billede
 4. En læder nøglering med billede
 5. En flise af porcelæn med eget billede/tekst
 6. Et indgraveret whiskyglas
 7. En musemåtte med billede
 8. En personlig snekugle med eget billede
 9. En øloplukker eller vinåbner med indgravering
 10. Et vægur med eget billede

Unik julegave til forældre med personligt design

Vidste du at næsten en hvilken som helst gave kan personliggøres? Hos YourSurprise har vi alt hvad hjertet begærer som alle kan personliggøres med eget billede, navn og/eller tekst. Overrask dine forældre med et super cool læder forklæde med navn, eller et ostebræt med knive, en flaske af deres yndlingsdrink i en luksus trækasse eller en stort chokolade hjerte med billede og meget meget mere. Alle vores personlige gaver til forældre personliggøres i vores online editor med billede, navn og/eller tekst.

Personlig julegave til far som elsker at lave mad

Er din far lidt af en hobbykok og elsker han bare at lave mad? Så er julen den perfekte anledning til at gøre hans madlavningskunst endnu bedre. Personlige køkkengaver er en fantastisk måde at trylle et smil frem på din fars læber på.

Herunder finder du nogle af vores personlige julegaver til en far som elsker at lave mad:

 • Personligt forklæde: Et forklæde som broderes med hans kælenavn eller et sjovt citat vil ikke kun beskytte hans tøj men også helt sikkert gøre ham glad og få ham til at føle sig som noget helt særligt.
 • Indgraveret skærebræt eller tapasbræt: Et skærebræt indgraveret med en kærlig hilsen eller hans navn er både en praktisk og betænksom gave som kommer lige fra hjertet.
 • Et sæt Grill Redskaber: Til grillmesteren er et højkvalitets sæt med grillredskaber et absolut must!
 • Personlig opskriftsbog: Synes din far han er lidt af en køkkenprinsesse? Overrask ham med en personlig kogebog eller opskriftsbog. Du kan fylde den med familiens bedste opskrifter, eller opskrifter som du gerne vil have han laver.
 • Et indgraveret knivsæt: Et godt knivsæt er et absolut must i et hvert køkken. Gør det lidt mere særligt med personlig indgravering.

Gode julegave ideer til en nybagt far

De første jul med den lille ny er altid et helt særligt øjeblik. Julegaverne under træet og at fejre julen som en nybagt familie er noget helt magisk. Overvej en gave som afspejler hans nye rolle som far. Sødt babyudstyr med personlig tekst og navn. Du kan også få printet jeres bedste billede på alt fra træ til aluminium, glas og lærred.

Sjove julegaver til mor og far fra søn eller datter

Overrask med en sjov gave til far denne jul. Giv din far en dybfølt gave som han kan have glæde af i mange år, og vis ham hvor meget du elsker ham. Leder du efter en gave til mor, så har vi også masser af gaver som passer til hende.

Men hvad er den bedste julegave til mor og far? Gå efter noget som går lige i hjertet og som de kan have glæde af i mange år, f.eks et personligt fotoalbum med de fineste minder. Hvis du hellere vil give noget praktisk, hvad siger du så til en indgraveret læderpung? Hvis du leder efter en sjov gave til far, så kan du f.eks gå efter vores personlige strømper med billede eller et par personlige boksershorts.

Har du brug for mere inspiration til julegaver? Så skynd dig og gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af personlige gaver.