Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis du leder efter den perfekte gave til en rom-entusiast, så overrask med vedkommendes helt egen unikke rom gaveæske med navn, foto, logo og/eller tekst efter eget valg. Forskellige rom mærker er tilgængelige med trykt eller graveret design.

6 Gaver

Helt personlig Rom gaveæske med billede, navn og/eller tekst

Hvis du leder efter den perfekte gave til rom elskeren i dit liv, eller hvis du vil forkæle dig selv med noget særligt, så er du kommet til det helt rette sted. YourSurprise tilbyder et bredt udvalg af rom gaveæsker, alle sammen gjort personlige, så du med garanti har en helt unik gave.

Flotte flasker og luksuriøse gaveæsker er hele fundamentet for vores rom gaver. Vælg en flaske rom til at sige tak, jeg elsker dig, til at fejre en særlig anledning eller ønsk en du holder af tillykke med en særlig milepæl.

Hvad er en god rom til gave?

Vi har et stort udvalg af lækre rom gaveæsker fra de bedste mærker, og hver og en kan personliggøres efter eget ønske. Vores mærker varierer afhængigt af hvad der er på lager og nye produkter. En god rom til gave kunne for eksempel være nogle af de populæreste og elskede mærker som Bacardi og Old Captain.

Vores rom til gave fås også som rom gaveæske i en elegant trækasse med FSC mærke. Gaveæsken kan både indgraveres med tekst og design, eller printes med eget billede.

Find den perfekte gaveæske med rom og glas

Hvis du vælger at personliggøre din gaveæske med rom og glas så tilføjer du et ekstra strejf af betænksomhed som modtageren vil elske. Hos os kan du få en rom gaveæske i forskellige varianter, som alle personliggøres på deres egen måde. Herunder finder du 3 måder du kan personliggøre en rom gaveæske:

  • Med personlig etikette med en tekst efter eget valg
  • Rom gaveæske med print: Tilføj billede, design, logo, navn og/eller tekst til trækassen
  • Rom gaveæske med gravering: Tilføj navn eller tekst til kassen
  • Tilføj personligt indgraverede glas

Vælg en af vores rom i vores udvalg, og gå i gang med at personliggøre den direkte i vores online editor. Hvert produkt har forskellige metoder til personliggørelse, så du vælger bare den, du bedst kan lide.

Hvilken slags rom er der i en rom gaveæske?

Du kan vælge mellem et udvalg af lyse og mørke rom. Vores mærker inkluderer:

  • Bacardi White rom: fås både med trækasse med print og gravering, samt personlig etikette.
  • Bacardi Reserva Diez: dette er en mørk rom med fyldig og rig smag. Den leveres i personlig printet eller graveret trækasse. Bacardi rom kommer fra Cuba.
  • Lys eller mørk Old captain rom: disse rom er fra Jamaica og fås med printer eller indgraveret trækasse.

God rom til gave til en særlig anledning eller fejring

En god rom er en fantastisk gave til forskellige anledninger eller til at overraske en du holder af ved en særlig lejlighed.

Hvis du kender en der elsker et godt glas rom eller rom og cola, så er en luksus rom gaveæske til at gøre deres dag endnu mere mindeværdig den perfekte gave. Personliggør gaveæsken med en sød fødselsdagshilsen og tilføj et billede fra et minde i har sammen.

Og glem endelig ikke bryllupsdage og jubilæums. Hvert år fortjener at blive fejret. Hvis din kæreste eller ægtefælle elsker rom, så giv dem deres helt personlige flaske, sammen med en betænksom hilsen til at fejre en særlig milepæl.

Men der er ingen grund til at stoppe ved personlige anledninger. Det er også en fantastisk firmagave, reklameartikel og kundegave. Flasken eller trækassen kan personliggøres med egen tekst, logo og eventuelt navn. Det er en perfekt måde at vise din værdsættelse på, især hvis du ved at din kunde eller kollega elsker rom.

Husk på at en rom gave ikke behøver en særlig anledning. Nogle gange er de bedste gaver dem, som er uventede. Der er ikke noget bedre end at overraske en (med-) rom-entusiast med en glot rom gaveæske ud af det blå. Det vil helt sikkert gøre en helt almindelig dag til noget helt specielt.